Įkraunama...
Įkraunama...

Jis musulmonas, ji katalikė

QUOTE(kice @ 2009 04 16, 19:46)
  Ir kur tavo nuolankumas? Nuolankiai ir mandagiai kalbek..

prie ko cia nuolankumas? as nesu pripratus nuolaidziauti chamams, bet as nezinau, kaip ten pas tave seimoj, gal plieninio kumscio politika ax.gif jei pati esi pastoviai po padu nesitikek, kad ir kiti nuolaidziaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SW19 @ 2009 04 16, 19:28)
Nezinau as Pakistano politines sistemos,bet ministra pirminika renka parlamentas ,o ne liaudis,tai ir ja turbut isrinko jos partijos nariai o ne zmones.

gali buti,tikrai nesigilinau, bet partijos nariai irgi zmones rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 04 16, 22:51)
tavo argumentu rimtumas baigiasi ten, kur pradedi kitus diskusiju dalyvius izeidinet.... man idomu apie tai pasneket su tais kurie moka diskutuot normaliai, o ne puldineja kitus zmones del to kas ju sutuoktiniai... zemas lygis... as su mzheartless 90% postu nesutinku, bet jos seimos niekada neizeidineciau... tau irgi turetu buti geda, nes loti forumuose labai lengva, realiam gyvenime i akis turbut jai nepaziuretum  lotuliukas.gif

seimos? ka tu cia skaitei? kur tu cia radai apie seima kieno nors? Mane izeide jos atsakymas "matosi, kad pati nlb ka zinai, svarbu tik kad parasineti "..
Jei pamirsai, cituoju: " Žodis “Islamas” reiškia “paklusnumą” arba nuolankumą” .."..
O apie paziurejima i akis - esu stacioke, ir savo nuomone sakau tiesiai i akis.. Ka jau padarysi, kad tokia esu.. Todel galiou bet kam paziureti, bet kur.. Ne tik i akis..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 16, 20:59)
O apie paziurejima i akis - esu stacioke, ir savo nuomone sakau tiesiai i akis.. Ka jau padarysi, kad tokia esu.. Todel galiou bet kam paziureti, bet kur.. Ne tik i akis..

buna situaciju, kai tuo nereiketu didziuotis...
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 04 16, 22:43)
pasiskaityk Lietuvos Statutus ir kalbek apie lygias moteru su vyrais teises Lietuvoje pries kelis simtus metu  rolleyes.gif  kai moters balsas seimoje turejo kazkokia galia priklausomai nuo jos kraicio dydzio,kai ji  galejo buti nuzudyta itarus ir irodzius jos neistikimybe, labai nesigilinsim gaila laiko, matosi, kad pati nlb ka zinai, svarbu tik kad parasineti  tongue.gif

Gimnazijoje budavo toks etnokulturos fakultatyvas tai paeidavau kartais.Galiu pasakyti kad akmenimis neuzmetydavo kaip kazkas minejo,pradinis issilavinimas buvo prieinamas abiems lytims nuo pat pirmuju mokyklu pradzios,jaunimas palyginus laisvai gyvendavo ,moters nekaltybe nebuvo kazkokia ypatinga vertybe ir vyras gaves ,,kalta,, per daug nepergyvendavo.Visa tai matriarhalines visuomenes ir senosios religijos palikimas. senosios li
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 04 16, 22:59)
prie ko cia nuolankumas? as nesu pripratus nuolaidziauti chamams, bet as nezinau, kaip ten pas tave seimoj, gal plieninio kumscio politika  ax.gif jei pati esi pastoviai po padu nesitikek, kad ir kiti nuolaidziaus  mirksiukas.gif
Papildyta:
gali buti,tikrai nesigilinau, bet partijos nariai irgi zmones  rolleyes.gif

aisku, kazkur tau uzmyne musulmonas ant skaudzios vietos.. nes visose panasiose temose - tu smile.gif))
O man vis akyse stovi giminaites randuota nugara.. biggrin.gif
Buvo laikas,kai labai zavejo rytai, juodaakiai karsti vyrukai, bet turejau gera pavyzdi smile.gif Ir kartais norisi, kad nevisos mokytusi is savo klaidu smile.gif Bet matyt tai neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 16 balandžio 2009 - 22:06
QUOTE(mzheartless @ 2009 04 16, 22:59)
prie ko cia nuolankumas? as nesu pripratus nuolaidziauti chamams, bet as nezinau, kaip ten pas tave seimoj, gal plieninio kumscio politika  ax.gif jei pati esi pastoviai po padu nesitikek, kad ir kiti nuolaidziaus  mirksiukas.gif
Papildyta:
gali buti,tikrai nesigilinau, bet partijos nariai irgi zmones  rolleyes.gif

Zmones tai visa Pakistano tauta ,o ne keliasdesimt seimunu kurie ir sveike ta posta.
Atsakyti
QUOTE(SW19 @ 2009 04 16, 23:03)
Gimnazijoje budavo toks etnokulturos fakultatyvas tai paeidavau kartais.Galiu pasakyti kad akmenimis neuzmetydavo kaip kazkas minejo,pradinis issilavinimas buvo prieinamas abiems lytims nuo pat pirmuju mokyklu pradzios,jaunimas palyginus laisvai gyvendavo ,moters nekaltybe nebuvo kazkokia ypatinga vertybe ir vyras gaves ,,kalta,, per daug nepergyvendavo.Visa tai matriarhalines visuomenes ir senosios religijos palikimas. senosios li

esme - nasle paveldedavo mirusio vyro turta, ir toliau ji valdydavo savarankiskai.. Kai tuo tarpu slaves ar lenkes nasles netekdavo visko - turta pasidalindavo vyro gimines.. Nasle kur uzpecky laikydavo giminaitis, ar sunus..
Istorikai visada pabrezia sita Lietuvo moteru privilegija, nes ji geriausiai apibudina moters padeti salyje..
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(kice @ 2009 04 16, 20:04)
aisku, kazkur tau uzmyne musulmonas ant skaudzios vietos.. nes visose panasiose temose - tu smile.gif))

O ka pati tose visose panasiose temose veikiate?Ant kurios vietos jums musulmonas uzmyne?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 04 16, 19:59)
Mane izeide jos atsakymas "matosi, kad pati nlb ka zinai, svarbu tik kad parasineti "..

tai, kad kiek pamenu, cia tamsta pradejai aiskint, kad cia niekas nieko nezino rolleyes.gif nesisvaistyk cia tokiais pareiskimais, nes nieko nezinai ne apie viena is cia esanciu, paskui stebiesi, kad atgal izeidinejimai pareina mirksiukas.gif

Jei pamirsai, cituoju: " Žodis “Islamas” reiškia “paklusnumą” arba nuolankumą”  .."..

visiskai teisingai,isskyrus, tai kad reiskia paklusnuma Dievui, o ne visiems, bet ir seip nekabinkim stereotipu, nes tai nereiskia, kad visos musulmonu zmonos ignoruos izeidinejimus

nu nieko nepadarysi, tik karta gali uzsokti ant kokios dvigubai didesnes staciokes ir gerai gauti per snapa hihihi.gif

P.S. as cia nieko nenoriu izeisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CHIANTI @ 2009 03 04, 02:21)
Klausimas : o ar dazna sutikti vyra krikscioni vedusi musulmone??? Gal lietuviu kas zino? Man atrodo vis del to merginos dazniau isteka uz musulmonu nei atvirksciai.

Labai geras klausimas. O ka gi duos lietuvis jai? nei gerbt moka,nei mylet. Jie tik buteli myli ir dar pasimust.
O musulmonas savo moteri visu pirma gerbia,tada myli.
Atsakyti
QUOTE(Shirin @ 2009 04 16, 16:49)
Labai geras klausimas. O ka gi duos lietuvis jai? nei gerbt moka,nei mylet. Jie tik buteli myli ir dar pasimust.
O musulmonas savo moteri visu pirma gerbia,tada myli.

tikiuosi, kad rasai vien tik tam kad parasinet ir is tikro taip negalvoji... nes jei rimtai tau svieciasi, kad visi musulmonai puikus vyrai, o visi lietuviai tik geria ir musas, tai tikrai biski problemishkai skamba.... netikiu, kad per savo 20 ar panasiai gyvenant LT nesutikai ne vieno normalaus lietuvio vyro.. nebent uzaugai mazam kaime is 5 seimu, kur visi panasus ir niekur toliau snapo iskisus nebuvai, kuo irgi abejoju... brudo visur yra tiek lietuviu tarpe tiek ir musulmonu... nereikia sneket nesamoniu.. doh.gif Yra begales puikiu ir nuostabiu vyru ir Lietuvoj, anokia cia naujiena...
Atsakyti
del lietuviu tai nezinau, bet mes, kai nesem pareiskimus, tai buvo iskabinti sarasai kas tuokiasi ta menesi su pavardem, tautybem ir datom, tai kadangi reikejo ilgai laukti, pasnipinejau blush2.gif atkreipiau demesi, kad anglai daznai veda moteris is Filipinu, Tailando, ir beje buvo 4 poros, lenkiuku is kuriu trys vede pakistanietes, o vienas mergina is Bengladeso, tai vadinasi pasitaiko ir tokiu santuoku, nors neaisku, ar cia is meiles ar is kokiu isskaiciavimu tongue.gif
na lietuviai irgi ne visi chamai ax.gif
Atsakyti