QUOTE(vesterna @ 2009 04 17, 03:15)
Man atrodo, čia tik išimtys, kai su musulmonu gali sukurti normalią šeimą, nes pas juos religija stipriai įtakoja kultūrą ir atvirkščiai
ir mišinukas tų dalykų nelabai geras gaunas
net mano kursiokė iš Malaizijos buvo tokia, kuri lėkdavo melstis vidury paskaitos ar testo, nors po to absoliučiai nieko nesigaudydavo moksluose ir galiausiai jai rado jaunikį, kurio akyse neregėjo ji, ir išvažiavo gimtinėn mokslų nebaigus, gaila man jos buvo, labai nedrąsi mergikė.. ir per karščius su tais dangalais juodais vaikščiot.. man vargas atrodo, o ir ji pati nelabai laiminga buvo ;/ tai tikrai ne tas pavyzdukas, kur moterys islamiškoj šaly labai gerbiamos būtų
bent jau mano europietiškom akim žiūrint

Mano vyras tiki,bet nesimeldzia. Ir jo seimoje,nei vienai sesei nieks neisrinko jaunikiu-pacios sprende uz ko teket. Ir del juodu apdaru- rengiasi jos kaip mes europietes,gal truputi ilgesnius rubus,bet skaru nenesioja. Jo seimoje,kiekviena moteris sprendzia uz save,nieks nieko nevercia daryt. Bet cia daug kas priklauso nuo seimos. Kitose visko buna.

Papildyta:
QUOTE(kice @ 2009 04 17, 07:32)
Korano tu neskaitai.. jei paskaitytum - suzinotum, ka dievas vertesniu sukure..
Vienas pliusas is vedybu su musulmonais - dazniausiai uz ju teka tos, kurioms niekaip nesiseka isteketi uz lietuvio
Ar europiecio
O ziurek kokioj anglijoj padirbo ir uz juockio istekejo
Matyt labai grazios jos juodukams 
Vienas pliusas is vedybu su musulmonais - dazniausiai uz ju teka tos, kurioms niekaip nesiseka isteketi uz lietuvio

Arabu kalbos nemoku,tai Korano ir neskaitau, nemanau,kad ir tu skaitei. O tie kurie skaite kalbos nesuprasdami ir interpretuodamoi savo-man ju gaila. Buvo pasiulymas teket uz lietuvio-bet as nenoriu turet vyra girtuokli( nors yra geru vyru,bet daugiau nei puse-- nera zodziu..)ir pan.. as manau,kad daug kas pavydi pagarbos,nes pacios gyvena su lietuviais ir dabar grauzias nagus.. O kas susirado puikius lietuvius-sveikinu ir tikrai uz jas dziaugiuos

Papildyta:
[quote=mzheartless,2009 04 17, 08:52]
as isivaizuoju, kad tavo gyvenimo pagrindinis tikslas visada buvo isteketi, nu speju, kad esi labai vidutine

dabar skaitai ir galvoji, kad turbut as tave pazistu

PUIKUS ATSAKYMAS!!

Papildyta:
na del tu krastutinumu-sakiau is savo patirties.
bet tik viena noriu pasakyt- moteris laimingai istekejusi(nesvarbu religija ir spalva)niekad nepils purvo ant kitu moteru- o tik dziaugsis del ju.
uzteks pavydet
ramybes Jums