Sveikos, rasau pirma savo zinute sitam forume. Paskaicius kai kuriuos post'us tai juokas pro asaras..
kai kuriu pasisakymai (SW19 ypac) tai absurdiski! ir nebrandumas, ir provincialumas, ir neissilavinimas..i tokius komentarus net nera ka atsakinet...tos, kuriuos atrado laime ne Lietuvoje ar ne su lietuviu - sveikinu!musulmonas ar ne musulmonas, juodas ar baltas, svarbu kad myli ir gerbia. Sekmes visoms!

Pabaisa, puikus pasisakymas, nebera nei ka prideti, nei ka atimti

QUOTE(s1mona @ 2011 04 28, 21:00)
Sveikutės!
Jau kaip 3 metus gyvenu su Alžyriečiu, tiksliau su musulmonu .Mūsų pirmagimei Hadei (Jade) jau vieneri metukai ir jau yra labai savarankiška "panelė"
. Gyvename Lietuvoje, bet čia ilgai užsibūt nežadame. Manasis jau antrus metus lanko Lietuvių kalbos kursus, o aš net nebandžiau mokintis jo gimtosios Arabų kalbos
. Gyvendama su Mohamed'u pastebėjau, kad musulmonas nuo Lietuvio skiriasi kaip diena nuo nakties
. Musulmonai labiau vertina merginas, nei mūsų Lietuvaičiai, o ir aukso netrūksta, kai gyveni su musulmonu.. Jie labai dosnūs! 

Jau kaip 3 metus gyvenu su Alžyriečiu, tiksliau su musulmonu .Mūsų pirmagimei Hadei (Jade) jau vieneri metukai ir jau yra labai savarankiška "panelė"

Smagu girdėti ,kad viskas gerai pas jus

Man idomu, kiek mergicku istekejusiu uz musulmonu pacios religija pakeite..
Apie turku zmonas tai zinau, persivertusiu vienetai..
nes suprantu, kad uz uzsieniecio gali isteket, bet tai religija keist, man nu visai be rysio.. Juk prarandi save tada, atsisakai visko, kas buvai.. KAip cia yr?

QUOTE(aiki @ 2011 05 07, 10:28)
nes suprantu, kad uz uzsieniecio gali isteket, bet tai religija keist, man nu visai be rysio.. Juk prarandi save tada, atsisakai visko, kas buvai.. KAip cia yr? 

man ırgı vısada buvo ıdomu kodel mergınos keıcıa tıkejıma, nıeko aısku tame blogo ır smerktıno nera, tıesıog man taı sunkıaı suprantama. aısku tam yra daug prıezascıu ır gal jos pasıjaucıa laımıngesnes atradusıos kıtas prıımtınesnes tıesas, kıekvıenam savo kaıp sakant. nors as ırgı nesu uz tokıus kaıtalıojımus, man atrodo kad jaı nemylejaı ır netıkejaı ''savo dıevu'' taı kaıp nuosırdı galı butı pakeıtus tıkejıma kıtu, man taı bıskutuka vaıdmaınıska, neısızeıskıt mergınos, tıesıog cıa mano pamastymaı.
QUOTE(aiki @ 2011 05 07, 09:28)

Na Juk dauguma buvo tiesiog istumti i krikscionybe, niekas taves neklause, ar tu to nori ar tai priimtina. Manau jei zmogus atranda tikejima, kuris jam labiau priimtis, tai geriau ji pakeisti, nei is vis i nieka netiketi.

Kitos galbut nori issiliet i vyru seimas, kad nebutu kitokios visapusiskai.Tokius zingsniu manau daro tikrai stiprus zmones

QUOTE(Liustra @ 2011 05 09, 09:02)
Kitos galbut nori issiliet i vyru seimas, kad nebutu kitokios visapusiskai.Tokius zingsniu manau daro tikrai stiprus zmones 

O as sakyciau bevaliai

Ateini pas savo mama, sakai, mama as dabar musulmone, kaledu nesvesiu, galva uzsivyniosiu, kiaulienos namie nedaryk.. Kaip mamai jaustis? Istumti i krikscionybe.. Nesamone. Mane irgi pakrikstyjo, bet netikiu as .. Bet mamos jausmu del to niekada negaleciau izeisti, ypac del vyro...
kaip galima save isduot del diedo..? Moteris - grindu skudurelis tampa.
O idomiausia, kad "lietuves" musulmones tarp saves kalbedamos naudoja daugiau religiniu arabisku zodziu, nei patys arabai...

O idomiausia, kad "lietuves" musulmones tarp saves kalbedamos naudoja daugiau religiniu arabisku zodziu, nei patys arabai...

Jeigu zmogus atsiverte tiesiog, be jokiu ten vyru ir pan. pagalbos, tai sveikinu, zmogus atrado savo kelia, deja, visada tik su vyru suranda ta "teisinga kelia"