QUOTE(Ragany @ 2009 03 05, 15:20)
o as esu ta, su kuria vedes vyras bendrauja internetu daugiau nei du metai. Jis atsirado pas mane tada kaip mane paliko vaikinas ir man buvo laaaabai blogai, aisku kai pradejom bendraut jis pasake , kad turi seima, mes nieko nereikalaujam vienas is kito, ir jo zmona apie mane zino, ir mato karts nuo karto (dirbu matomoj vietoj), zodziu nesislepiam mes. Kam jis man reikalingas? Jis padejo man islipt is duobes, pakeisti poziuri, isklausydavo, taip tapom draugais. Mes irgi sakom, kad mylim, bet tai kitaip

Dabar turiu vaikina, neilgai dar kartu, bet jis zino, kad turiu drauga, kurio "nepaliksiu", tiesiog tas zmogus man dave daug. Mes nesusitinkam, tik kartais susimatom

Aisku, susitikt ir pasikrust butu lengviausia, o buti draugais jau zymiai sunkiau. As turiu savo gyvenima, jis - savo. Man jis yra brangus, as ji gerbiu, vadinas turiu gerbt ir jo mylimiausius zmones- jo zmona ir sunu. Nesenai irgi sake kad pamirso skaipa atjungt ir zmona paskaite ka mes kalbejom, nieko blatno, pokalbis buvo apie mano sveikata, aij dar paprasiau , kad parasytu zmonai laiska (pries n metu jis rase jai romantinius laiskus), nes tai butu staigmena. Taip, mes labai artimai bendraujam, kaip jis sako vedinam apatinius, ir turim daugiau nei seksas. As net dziaugiuosi, kad jis yra vedes - uzimtas, nes taip galiu tureti drauga, kuriuo pasitikiu.
tokius dalykus as suprantu,ne viena karta ir pati esu taip bendravus su vyrais...tiesiog bendrauji pie gyvenima ir viskas,is sono svetimas kitaip mato situacija,kitaip pataria,tam kuriam sunku tai naujas poziuris i situacija...taip bendrauti kartais yra sveika kaip as sakau.

bet tokiu bendravimu yra mazai... Ir dar is kitos operos truputi

is pradziu as save kaltinau kad as kazka blogai darau todel vaikinas bendrauja su kitom,bet zinokit padariau viena diena isvada,kodel visada mes turim taikytis prie vyru,visada jiem truksta demesio,meiles,silumos...Bet gal jei jau jiem taip atrodo, tegu patys ta siluma ir meile parodo,demesi,o ne puola i papus ziopsot visokiuose portaluose,kaip jie sako "vedziot uz nosies" kitas, ir i visokius klubus neaiskiu lakstyt.tegu parodo is saves ko jiems truksta,tada ir mum galvos neskaudes ir jiem gerai bus...na bet jie asilai is kitos planetos

tikriausiai taip niekada nebus