Įkraunama...
Įkraunama...

ar juo pasitiketi?

Ko vyrai ieško pažinčių puslapiuose, tai aišku, ir tikrai niekas ten nesėdi vien dėl to, kad tik laiką prastumtų. Buvau ne kartą - žinau smile.gif Prasideda nuo nekalto bendravimo, vėliau atsiranda pasiūlymai. Ir aišku, nė vienas neturi draugės ir nėra vedęs cool.gif

Žinoma, kad vėliau jiems atsiranda noras susitikti, ypač jei susipyksta su antra puse, o pažinčių puslapiuose jau mergaičių visa eilė laukia... O meluoti jie moka, kai kurie tiesiog talentingai.

Siūlyčiau užsiregistruoti kitu vardu, užkalbinti savo vyrą ir nueiti su juo į pasimatymą. Tada gal bus aiškiau, ko jis siekia ir kaip toli tai pažengę. Bet čia tik tuo atveju, jei nebijote skyrybų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2009 02 26, 11:42)
as jau meciau smile.gif nes ligu nenoriu

tik dėl ligų g.gif Tereikėjo, kad po kiekvieno karto pažymą pristatytų...
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2009 02 26, 12:42)
as jau meciau smile.gif nes ligu nenoriu

Bet jei nesirgtų....

QUOTE(cherry pie @ 2009 02 26, 12:48)
Bet čia tik tuo atveju, jei nebijote skyrybų smile.gif

Ir jei nesinori paspringt nuosavais dantim...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 02 26, 12:36)
Ne jūs mestumėt, jis jus paliktų, nes atsibostumėt su savo nurodinėjimais.

Butent.
Beje, suntea, malonu matytil;)
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 02 26, 11:48)
Ir aišku, nė vienas neturi draugės ir nėra vedęs

nu kaip tik dauguma vede ir neslepia to...nes tik pramogai reikia..bet tas mergaiciu nesulaiko,dar geriau..dabar isvis privalumas rasti seimos vyra biggrin.gif vos ne pagrindinis kriterijus.....
ir nieko jie meluot nemoka..ta pati visi mala..kaip ismoke lotuliukas.gif copy paste ir visoms ta pati.. biggrin.gif net atsakyma ir tolesni klausima zinai...
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 26, 12:56)
nu kaip tik dauguma vede ir neslepia to...nes tik pramogai reikia..bet tas mergaiciu nesulaiko,dar geriau..dabar isvis privalumas rasti seimos vyra  biggrin.gif vos ne pagrindinis kriterijus.....
ir nieko jie meluot nemoka..ta pati visi mala..kaip ismoke  lotuliukas.gif copy paste ir visoms ta pati..  biggrin.gif net atsakyma ir tolesni klausima zinai...

O man nė vienas neprisipažino, kad vedęs blink.gif Matyt į meilužę nesu panaši verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 02 26, 13:48)
Ko vyrai ieško pažinčių puslapiuose, tai aišku, ir tikrai niekas ten nesėdi vien dėl to, kad tik laiką prastumtų. Buvau ne kartą - žinau smile.gif Prasideda nuo nekalto bendravimo, vėliau atsiranda pasiūlymai. Ir aišku, nė vienas neturi draugės ir nėra vedęs cool.gif

Žinoma, kad vėliau jiems atsiranda noras susitikti, ypač jei susipyksta su antra puse, o pažinčių puslapiuose jau mergaičių visa eilė laukia... O meluoti jie moka, kai kurie tiesiog talentingai.

Siūlyčiau užsiregistruoti kitu vardu, užkalbinti savo vyrą ir nueiti su juo į pasimatymą. Tada gal bus aiškiau, ko jis siekia ir kaip toli tai pažengę. Bet čia tik tuo atveju, jei nebijote skyrybų smile.gif

Dar didenės nesąmonės negalėjote pasakyti???
O dėl paskutinės pastraipos sutinku. Jei jau tikrai jau taip nepasitiki vyru, tai galima taip patikrinti.
Papildyta:
QUOTE(cherry pie @ 2009 02 26, 14:01)
O man nė vienas neprisipažino, kad vedęs blink.gif Matyt į meilužę nesu panaši  verysad.gif

O pati meilužio ieškojote pažinčių portaluose?
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2009 02 26, 12:01)
O man nė vienas neprisipažino, kad vedęs blink.gif Matyt į meilužę nesu panaši  verysad.gif

nu yra tu kurie nuslepti bando...bet tai tada kyla toks matai klausimelis...kodel tu toks visas fainas,visas toks ogogogo..ir vienisas?????? blink.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..reiskia kazkas negerai su tavim...psichika nestabili ar koseneje vejai biggrin.gif zodziu labai lengva juos isvesti i gryna nail.gif negudrus jie visai...nu norisi berniukams kazko ir ka...nu norisi devil.gif tai ir sukasi kaip moka..
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 26, 14:17)
nu yra tu kurie nuslepti bando...bet tai tada kyla toks matai klausimelis...kodel tu toks visas fainas,visas toks ogogogo..ir vienisas??????  :

Čia asmeninė patirtis ar kaip hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 26 vasario 2009 - 12:20
QUOTE(d-krall @ 2009 02 26, 13:08)
Dar didenės nesąmonės negalėjote pasakyti???
O dėl paskutinės pastraipos sutinku. Jei jau tikrai jau taip nepasitiki vyru, tai galima taip patikrinti.
Papildyta:

O pati meilužio ieškojote pažinčių portaluose?

Na tikrai nesu susidūrus su tokiais, kurie parašytų tik norėdami draugiškai virtualiai bendrauti g.gif Jei registruojasi tam, kad bendrautų su draugais, tai galima nebūtinai pažinčių puslapius naudoti, yra Skype ir panašios programos.
Ir man niekada nekiltų mintis registruotis, jei santykiuose viskas gerai.

Meilužio neieškojau tongue.gif Man nesuvokiama, kaip būtų galima ieškoti kažko vien dėl lovos. Čia jau turbūt labiau vyrų sritis.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2009 02 26, 12:19)
Čia asmeninė patirtis ar kaip  hihihi.gif

nu is lempos as nerasau niekada... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 02 26, 14:27)
nu is lempos as nerasau niekada...  bigsmile.gif

Nu aš irgi ne lempininkė tongue.gif O aš žinau atvejį, kai vienas vedęs verslininkas, dviejų vaikučių tėvas, net iš Kauno į Klaipėdą atlėkė, nors ir liko ant ledo, bet viltis pas jį dar ilgai nemirė bigsmile.gif
Atsakyti