[quote=JaunasTetis,2009 02 26, 10:19]
Tai nera normalu. kai buvau jaunesnis ir su ex zmona dar nebuvom susituoke, taip pat liundejau panasiuose puslapiuose.Viena diena paskaite susirasinejimus, kita diena istryniau anketas is visur. nesibaigia geruoju tokie bendravimai. Vyrui matomai kazko truksta, tad kol ne velu issikalbekit ir paaiskink kad nenori jog jo internetines draugystes testusi.
labai konkretus, vyriskas patarimas
mano nuomone tokia pat
aciu
Papildyta:
QUOTE(Jolkiux 35 @ 2009 02 26, 10:52)
Mano vyras irgi kazkada taip elgdavosi... nuo pat pradziu nekreipiau demesio... pagalvojau: provokuoja, nes apie toki uzsiemima suzinojau tai is jo tipo "neatsargios" frazes... ir tas mano abejingumas manau ji isgasdino: o kodel as nepuolu draskytis ir kovoti del jo?! Nors zinutes buvo tikrai labai meilios, kaip cia viena mamyte issireiske ir zadancios ir melagingos, bet as kazkaip su sypsena i tai: juk tie vyrai kaip vaikai, jiems reikia kad kazkas jais zavetusi... As tik atsimenu jam tokia fraze pasakiau, kad tipo tuose susirasinejimuose gali save pateikti kaip karaliu, taciau gyvenime moterys nera aklos, o jis tikrai nera stebuklas..
labai gerai pasakei, kur apie karaliu
zinok as irgi jokio pavydo neparodziau, tik pasakiau, kad esu siek tiek nustebusi...
Papildyta:
QUOTE(Mimuke @ 2009 03 01, 18:02)
gal ir saunuole

bet ji turetu daryti isvadas...
ne visada spes suziuret..
o jei jam noresis jis ir vel susiras su kuo bendraut, susirasinet ir pan..
na cia kaip kokiem vyram kokios patinka...
maniskiui pvz patinka tokios, kurios gali uz save pakovoti. nors jis tikrai pats labai stiprus zmogus.
pvz.: pries susipazindamas su manim jis su tokia mergina gyveno 7 metus. Na ir toliau bendravo kaip draugai, bet apie mane bijojo jai pasakyti. tipo: ji labai nervinga, kad bijo kad uzpsichuos ir panasiai. Ir pastoviai ta mergina kreipdavosi i mano vyra pagalbos (tuo metu draugo). Nors buvom pazystami tik savaite, pasakiau vyrui, kad to nepakesiu- arba pats skambina ir pasako, kad jau turi kita arba as pati paskambinsiu.
bande psichologiskai spaust- nestatyk ultimatumu, vyram nepatinka, galim taip ir issiskirt...
o as pasakiau- man tas pats galim po to ir issiskirt, bet jei tu su manim miegi, nuo savo buvusios manes tikrai neslepsi!
ir ka manai- pats jai pasake

na buvo dar zinuciu is jos poto visokiu... bet jau nesvarbu
va taip ir nukirpau juos siejancia bambagysle, o veliau vyras prasitare, kad mano ryztingumas jam patiko
Papildyta:
[quote=cherry pie,2009 02 26, 13:26]
Na tikrai nesu susidūrus su tokiais, kurie parašytų tik norėdami draugiškai virtualiai bendrauti

Jei registruojasi tam, kad bendrautų su draugais, tai galima nebūtinai pažinčių puslapius naudoti, yra Skype ir panašios programos.
Ir man niekada nekiltų mintis registruotis, jei santykiuose viskas gerai.
taigi labai net sutinku
kiek pati bendravau- visiem tik apie seksa kalba sukasi... Na is 50 vnt- vienas kazka is kitos puses pradeda, tipo apie mena ar pomegius, bet griztama prie to pacio