Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai i vestuves - pačių daryti

QUOTE(hemetra @ 2009 08 03, 16:23)
Kur jus perkate popieriu pakvietimams? Siandien visa miesta aplaksciau, niekur neradau  unsure.gif

Aš pirkau čia http://popieriaussalonas.lt/
Kiek Kaune apėjau, tai čia buvo didžiausias pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(Vada @ 2009 03 05, 11:09)
mes pasidarėm fotoateljė abiejų nuotrauką, nupirkau storesnio popieriaus (šampano spalvos su aukso dulkėm) ir plono kalkinio (balto). Ant storesnio išspausdinom nuotrauką (juodai baltą paprastu rašaliniu spausdintuvu), o ant kalkinio kvietimo tekstą. Nuotrauką ir tekstą sudėjom vieną ant kito (tekstas viršuje) ir kamputyje surišom kaspinėliu. Svečiams (ir mums) patiko  ax.gif

as maniau cia tik man tokia ideja kilusi... bet as zadu daryti grynai ant plikos foto smile.gif kitoj pusej rasysim teksta smile.gif bet dabar kai paziurejau kitu pakvietimus tokius mielus, tai net ir as uzsimaniau pasistengti daugiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InesaP: 07 rugpjūčio 2009 - 22:19
Sveikos smile.gif

idedu ir musu pakvietimus. 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif o cia jie ideti i dezute?
Atsakyti
QUOTE(anciukas. @ 2009 08 10, 11:02)
labai grazu  thumbup.gif  o cia jie ideti i dezute?

Taip ideti i dezute, vietoj vokucio
Atsakyti
O pries kiek laiko iki vestuviu reikia iteikti kvietimus? pries koki menesi?
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 13, 14:56)
O pries kiek laiko iki vestuviu reikia iteikti kvietimus? pries koki menesi?

Jeigu vasara vestuves, reiketu bent pries 2-3 menesius, juk zmones visgi atostogas planuoja is anksto. O siaip pries 1-2 menesius tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 13, 19:25)
Jeigu vasara vestuves, reiketu bent pries 2-3 menesius, juk zmones visgi atostogas planuoja is anksto. O siaip pries 1-2 menesius tai tikrai.

Tai jeigu vestuves spalio pradzioje , tai iteikti pakvietimus rugsejo pradzioje nebus per velu? Svecioams pasakyta apie vestuves jau dabar, tik nera kol kas rasytiniu pakvietimu.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 13, 19:25)

mes gavom kvietima prieš 2 mėnesius, vestuves kita savaitgali mirksiukas.gif o prieš menesį buvom paprašyti būti ir liudininkais
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2009 08 10, 19:28)
o vat tokius kvietimus mes dareme smile.gif visiems labai patiko ir atminimui foto liko smile.gif http://public.fotki....picture002.html

Idėja graži, bet tekstas jaunąją užstoja, beveik nesimato unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes mielosios 4u.gif prisiziurejau cia jusu darbeliu,tikrai labai dailus wub.gif as igi noreciau pati paigaminti kokius nors kvietimukus,mieliau man jie atrodo smile.gif tik va dbr dilema man iskilo...Musu vestuvese zmoniu bus nedaug,apie 20 (cia jau su vaikais),tai realiai poru, kuriem galima iteikt pakvietimus bus tik 6 mazdaug.Siandien pasakiau saviskiui,kad galvoju pakvietimus padaryt pati, o jis sako kam jie isvis reikalingi,sako taip pakviesim ir viskas,nes cia bus patys artimiausi musu,tevai,seses,broliai doh.gif na nezinau ar jis keistas ar as g.gif man vistiek atrodo,kad graziau su pakvietimu zmogu kviesti,kad ir labai artima vistiek.Kaip jus manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingoji: 19 rugpjūčio 2009 - 12:29
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 19, 13:28)
Sveikutes mielosios 4u.gif prisiziurejau cia jusu darbeliu,tikrai labai dailus wub.gif as igi noreciau pati paigaminti kokius nors kvietimukus,mieliau man jie atrodo smile.gif tik va dbr dilema man iskilo...Musu vestuvese zmoniu bus nedaug,apie 20 (cia jau su vaikais),tai realiai poru, kuriem galima iteikt pakvietimus bus tik 6 mazdaug.Siandien pasakiau saviskiui,kad galvoju pakvietimus padaryt pati, o jis sako kam jie isvis reikalingi,sako taip pakviesim ir viskas,nes cia bus patys artimiausi musu,tevai,seses,broliai doh.gif  na nezinau ar jis keistas ar as g.gif man vistiek atrodo,kad graziau su pakvietimu zmogu kviesti,kad ir labai artima vistiek.Kaip jus manot? g.gif

as sutinku su tavim. man atrodo pakvietimai reikalingi, kad ir artimiausiems zmonems smile.gif
Atsakyti