Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai i vestuves - pačių daryti

QUOTE(Raseliuke @ 2009 08 19, 13:37)
as sutinku su tavim. man atrodo pakvietimai reikalingi, kad ir artimiausiems zmonems smile.gif

oj kaip geari,atsirado bendraminciu,nes jau masciau gal tikrai ne i tema tie kvietimai 4u.gif maniskis turbut is kito pasaulio lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 19, 14:45)
oj kaip geari,atsirado bendraminciu,nes jau masciau gal tikrai ne i tema tie kvietimai 4u.gif maniskis turbut is kito pasaulio lotuliukas.gif  doh.gif

Pakvietimai tikrai reikalingi,kad ir 6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijana* @ 2009 08 19, 20:21)
Pakvietimai tikrai reikalingi,kad ir 6 smile.gif

tai ir as ta pati jam sakau.Jis pas mane isvis del tu vestuviu arba nesako nieko,arba kai sako,tai jam nieko nereikia,jau nervuot mane pradeda doh.gif Siandien jau svaigo,kad anksti dar i baznycia eiti vietos rezervuot,atseit dar daug laiko,jis niekada niekur neskuba pas mane,paskui laksto paskutine diena,o as atvirksciai is anksto megstu susiplanuot g.gif sako einam po naujuju baznycios ziuret,nu sunervino,reiks paskui rinktis is to kas liko,o ne ta diena,kuria as noriu doh.gif oj mergaites tikiuosi nesupyksit,kad issiliejau,negalejau jau schmoll.gif
Atsakyti
Parodyciau ir as savo originalius kvietimukus tik dar neismokau foto ikelti 4u.gif
kas galetu padeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2009 08 20, 11:17)
Parodyciau ir as savo originalius kvietimukus tik dar neismokau foto ikelti  4u.gif

Man atrodo naujokems neleidzia nuotrauku kelti,reikia prasyt senbuviu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2009 08 20, 11:17)
Parodyciau ir as savo originalius kvietimukus tik dar neismokau foto ikelti  4u.gif

atsiusk t_kinciute@yahoo.com įkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2009 07 22, 15:41)
Sveika, reikia daugiau info apie kompaktu pakvietimus  smile.gif . Visai idomi mintis  thumbup.gif , reiks draugei pasakyti nes iesko alternatyvos popieriniam kvietimam. Gal zinai kur pusbrolis daresi ir kiek mokejo  mirksiukas.gif

Tikiuosi ne per velai tau atrasiau ir galesi dar savo draugei pagelbeti, del alternatyvos popieriniam pakvietimui:)
Kiek zinau kainavo ne taip ir daug.
Mano pusbrolis atsiunte nuoroda, ten yra visi kontaktai, tai gales drauge susiskambinti ir viska smulkei issiaiskinti wink.gif Sias paslaugas teikia disko printas.
http://www.facebook....TAS/88389227996
Sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 19, 21:02)
Jis pas mane isvis del tu vestuviu arba nesako nieko,arba kai sako,tai jam nieko nereikia,jau nervuot mane pradeda doh.gif

Oi, dauguma vyrų tokių. Ir ne tik vestuvių, bet ir kitais gyvenimiškais klausimais doh.gif Belieka tik susitaikyti, juk jei jau teki, tai turėsi tokį malonumą visą gyvenimą lotuliukas.gif
Atsakyti
Įkeliu Liniuxxx kvietimus 4u.gif man tai jie nerealūs wub.gif thumbup.gif tik įdomu iš kur tiek butelaičių gavai biggrin.gif ar tau nedaug tereikėjo? g.gif

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif cia mano vyras prisidejo prie kvietimu darymo -turejom deze vyno situose mazuose buteliukuose, tai maniskis padejo juos istustinti lotuliukas.gif o poto as emiausi darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VelDan @ 2009 08 17, 21:45)
Idėja graži, bet tekstas jaunąją užstoja, beveik nesimato  unsure.gif

tai paskui ta tekstuka galima patraukti ir matysis visa nuotrauka. 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz pagyrimus 4u.gif is tikro cia pavyzdys kaip nebutina tureti daug pinigu, bet uztenka geros idejos smile.gif man sitie pakvietimai butelaiciuose sukainavo tik apie 10Lt (o gaminau ju apie 25) 4u.gif taip kad pasitelkite fantazija ir idekite dalele savo silumos-tada ir zmones, gave jusu paciu gamintus kvietimus bus maloniai nustebinti blush2.gif
Atsakyti