mes savo kvietimus patys darem. jie tokie paprastuciai, bet man patiko 

QUOTE(Kristutele @ 2009 08 25, 16:09)
sveika, man labai patiko pakvietimo ipakavimas ir jei nieko tokio pasiskolinsiu sia tavo ideja

turiu keleta klausimuku del ipakavimo: ar pati karpiai is juodo popieriaus forma? ir jei zinai apytiksiai gal ismatavimus pasakytum? o tai as jau isivaizduoju, kad pirmi 10 bus nekokie....

man kaip tik kompaktui ideti butu idealus variantas - neiskris!!

dekui
QUOTE(Juluva @ 2009 08 28, 20:40)
sveika, man labai patiko pakvietimo ipakavimas ir jei nieko tokio pasiskolinsiu sia tavo ideja
turiu keleta klausimuku del ipakavimo: ar pati karpiai is juodo popieriaus forma? ir jei zinai apytiksiai gal ismatavimus pasakytum? o tai as jau isivaizduoju, kad pirmi 10 bus nekokie....
kaip sakoma 'prisvile blinukai'
dekui

dekui
Galima pradėti viską nuo eksperimentų su paprastu popierium. Aš daug jo sugadinau, kol galiausiai sukūriau tai, kas išties tiko ir patiko

QUOTE(Juluva @ 2009 08 28, 21:40)
kaip sakoma 'prisvile blinukai'
dekui

dekui
ideja gali skolintis, tik tau reiktu biski ismatavimus pasikeisti, nes i tokio dydzio vokus cd niekaip netilptu. jei domina, galiu persiusti sablona, o tu pati pasididintum i toki varianta, kokio reikia.
Pas mus bent jau gavosi iskart labai neblogai. pirmaji tik biskuti per daug suapvalinom galiukus, kad paskui nebesusiejo

juoda popieriu pirkom A2 formato, tai is jo gavosi berods 10 vnt. tiksliai nebepamenu, nes pirkom keliu dydziu lapus ir man jau susimaise, kiek ten is ko gavosi

QUOTE(Kristutele @ 2009 08 31, 09:57)
ideja gali skolintis, tik tau reiktu biski ismatavimus pasikeisti, nes i tokio dydzio vokus cd niekaip netilptu. jei domina, galiu persiusti sablona, o tu pati pasididintum i toki varianta, kokio reikia.
Pas mus bent jau gavosi iskart labai neblogai. pirmaji tik biskuti per daug suapvalinom galiukus, kad paskui nebesusiejo
juoda popieriu pirkom A2 formato, tai is jo gavosi berods 10 vnt. tiksliai nebepamenu, nes pirkom keliu dydziu lapus ir man jau susimaise, kiek ten is ko gavosi

na pirma bandysiu pasinaudoti Linxma patarimu ir bandysim i paprasto popieriaus lankstyt ir karpyt. Jei nieko nesigaus tada teks kreiptis del sablono

dekui merdinos uz patarimus.
O mes savo kvietimui darėme nuotrauką - mūsų pačių vestuvinių žiedų
Ten buvo visa kompozicija: žiedai, orchidėjos žiedas, balta dovanų dėžutę, perliukai paberti, na žodžiu, toks romantiškas mielas vaizdelis. O visiems svečiams didžiausią įspūdį darė tai, kad toje nuotraukoje buvo ne šiaip kokie žiedai, o būtent mūsų

Musu kvietimai atrodys stai taip

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 02, 00:00)
Musu kvietimai atrodys stai taip
http://images52.fotk...vietimai-vi.jpg
http://images45.fotk...vietimai-vi.jpg

http://images52.fotk...vietimai-vi.jpg
http://images45.fotk...vietimai-vi.jpg
Musu bus tokie patys, tik spalvytes skirsis ir mes kaspineli ne aplinkuj veriam o skylutes padarom per apvalinimo vyduriuka, perveriam ir surisam

QUOTE(soledada @ 2010 01 02, 14:39)
O kaip raides darei? Pati raitei ant kiekvieno pakvietimo, ar is interneto spausdinai, kirpai ir klijavai?
Inicialai ispjaustyti lazeriu

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 06, 10:24)
Tikrai superiniai kvietimukai

P.S. Kokia kvietimuko kaina gavosi su popieriais, juostele, išpjaustymu? Ar pati darei?
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 06, 13:04)
Tikrai superiniai kvietimukai
Kiek mokėjot už tą raidžių išpjaustymą? Ir kur tai atlieka?
P.S. Kokia kvietimuko kaina gavosi su popieriais, juostele, išpjaustymu? Ar pati darei?

Dekui

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 06, 17:21)
Dekui
viska patys darem, tik inicialus nunesem kad ispjaustytu imoneje, is viso mums reikejo 18vnt. kvietimu, tai su popieriumi, juostele ir inicialu ispjaustymu gavosi mazdaug 4/4,5Lt. - 1 kvietimas 

Brangokai