Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai i vestuves - pačių daryti

QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 07, 00:17)
Brangokai unsure.gif  O gal tas pjaustymas labai brangus? Kur nešėt pjaustyt? Gal Kaune? Jei Kaune, tai kur tiksliau? Ir kokios kainos to pjaustymo?

Taip, uzsakinejom Kaune "Vendito" imoneje, yra dar "Aveiras", jie taip pat tuo uzsiima. Pats pjaustymas tikrai nepasakyciau kad brangus, brangiausiai sumokejom butent uz ta kietesni su perlo atspalviu popieriu, paskui kur tekstas spausdintas dar kitokios fakturos popierius ir plius vokai, priderinti prie kvietimu spalvos. Kadangi viska toliau darem patys, is pradziu iskirpom forma, o paskui nunesem kad ispjaustytu inicialus, tai mums kainavo 18lt. Raidziu srifta ir dydi galima pasirinkti patiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 07, 09:26)
Taip, uzsakinejom Kaune "Vendito" imoneje, yra dar "Aveiras", jie taip pat tuo uzsiima. Pats pjaustymas tikrai nepasakyciau kad brangus, brangiausiai sumokejom butent uz ta kietesni su perlo atspalviu popieriu, paskui kur tekstas spausdintas dar kitokios fakturos popierius ir plius vokai, priderinti prie kvietimu spalvos. Kadangi viska toliau darem patys, is pradziu iskirpom forma, o paskui nunesem kad ispjaustytu inicialus, tai mums kainavo 18lt. Raidziu srifta ir dydi galima pasirinkti patiems  ax.gif

O kokioj parduotuvėj pirkai popierius? Kokios kainos? Ir kur juostelę (irgi kokia kaina?) Ir ar ta juostelė yra paprastai aprišta ant kvietimo ar kaip nors perkišta per nugarėlę? Nesupyk, kad tiek klausinėju, bet labai įdomu, nes man pačiai reikalingi kvietimai, tai nežinau ar pačiai darytis, ar ne... O tavo kvietimukai mums laaabai patiko bigsmile.gif
P.S. kaip taip dailiai apkirpai tuos puslankius? Su skriestuvu? Ar kokią formelę pasidarius buvai?
Ar kvietimo viduj tas vadinamas "kalkinis" popierius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 07 sausio 2010 - 13:51
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 07, 14:48)
O kokioj parduotuvėj pirkai popierius? Kokios kainos? Ir kur juostelę (irgi kokia kaina?) Ir ar ta juostelė yra paprastai aprišta ant kvietimo ar kaip nors perkišta per nugarėlę? Nesupyk, kad tiek klausinėju, bet labai įdomu, nes man pačiai reikalingi kvietimai, tai nežinau ar pačiai darytis, ar ne... O tavo kvietimukai mums laaabai patiko bigsmile.gif
P.S. kaip taip dailiai apkirpai tuos puslankius? Su skriestuvu? Ar kokią formelę pasidarius buvai?
Ar kvietimo viduj tas vadinamas "kalkinis" popierius?

Pakvietimai tikrai labai grazus!o ir kaina labai pigi mano nuomone. thumbup.gif nes as pati buvau svenciu organizavimo salone ir maciau tokius pakvietimus.tik man truputi kitoks modelis labiau patiko, tai ten kaina tokiu pakvietimu ~15lt ir daugiau. Tikrai susizavejau tais pakvietimais ir pazadejau, kad po nauju metu ateisiu uzsisakyti, bet kai cia pamaciau is kur galima zymiai pigiau ju isigyti, tai tikrai ten neisiu blush2.gif Aisku, gal nesmagu kazkaip, jau pazadejau, kad ateisiu, na bet siais laikais visi skaiciuoja blush2.gif ax.gif
Aciu labai uz tuos firmu pavadinimus, dabar zinosiu kur vaziuoti uzsakyti pakvietimus. Tik gal pati neuzsiimsiu ju karpyti, bijau kazka sugadinti. blush2.gif
dar karta aciu! yahoo.gif
Atsakyti
teko gauti savos gamybos kvietimus ir spausdintus spaustuvej. tai zymiai grazesni ir mielesni buvo paciu daryti. bet siaip nemanau, kad verta leisti pinigus kvietimams prabangiems, geriau geram fotografui atidet pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 01 07, 21:55)
Tikrai susizavejau tais pakvietimais ir pazadejau, kad po nauju metu ateisiu uzsisakyti, bet kai cia pamaciau is kur galima zymiai pigiau ju isigyti, tai tikrai ten neisiu  blush2.gif  Aisku, gal nesmagu kazkaip, jau pazadejau, kad ateisiu, na bet siais laikais visi skaiciuoja  blush2.gif  ax.gif
Aciu labai uz tuos firmu pavadinimus, dabar zinosiu kur vaziuoti uzsakyti pakvietimus.

Prasom mirksiukas.gif

Na 15lt. uz pakvietima man jau yra tikrai daug, o jeigu dar reikia ju daugiau tai nemaza suma iseina unsure.gif tikrai jau geriau skirti tuos pinigelius geram fotografui. Skaitau, kad mes prasisukom visai nebrangiai, nes ant pakvietimu isleidom 75lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 01 08, 09:34)
Prasom  mirksiukas.gif

Na 15lt. uz pakvietima man jau yra tikrai daug, o jeigu dar reikia ju daugiau tai nemaza suma iseina  unsure.gif  tikrai jau geriau skirti tuos pinigelius geram fotografui. Skaitau, kad mes prasisukom visai nebrangiai, nes ant pakvietimu isleidom 75lt.  ax.gif

tai va as ir dziaugsiuos jei tilpsiu i 100lt. o Jus uzsisaket gal dar ir stalo korteles?
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 01 08, 13:50)
tai va as ir dziaugsiuos jei tilpsiu i 100lt.  o Jus uzsisaket gal dar ir stalo korteles?

Ir aš norėčiau tilpti į tokią sumą biggrin.gif Bet deja, nes reikia 30 kvietimų ir dar stalo kortelių reikės apie 60 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 08, 15:10)
Ir aš norėčiau tilpti į tokią sumą  biggrin.gif  Bet deja, nes reikia 30 kvietimų ir dar stalo kortelių reikės apie 60 doh.gif

na man pakvietimu tai 18, o svaciu korteliu 42, tai gal tilpsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 01 08, 13:50)
o Jus uzsisaket gal dar ir stalo korteles?

Ne, neuzsisakinejom, patys pasidarysim smile.gif vistiek is vieno lapo, jei ir pirkti brangesni, tai iseis mazdaug 6 korteles, todel popieriaus zymiai maziau reikes negu ant pakvietimu.
Atsakyti
merginos, gal galite patarti kur galima Klaipedoj rasti grazaus popieriaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 01 09, 21:24)
merginos, gal galite patarti kur galima Klaipedoj rasti grazaus popieriaus g.gif

O gal kas gali surašyt visas Kauno "popierines" parduotuves? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2010 01 09, 23:54)
O gal kas gali surašyt visas Kauno "popierines" parduotuves? biggrin.gif

As savo pakvietimam popieriu pirkau kaune Popieriaus pasaulyje (atrodo taip vadinasi), o taip pat meno muzoj yra popieriaus, taip pat Laisves alejos pradzioj kylant i Zaliakalnio kalna, ten taip pat yra didelis pasirinkimas mirksiukas.gif
Atsakyti