Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

Patersiu truputi eteri ir inesiu siek tiek silumos, gal kam bus idomu realios nuotraukos is Simena sun club ax.gif

vaizdas is kamario
user posted image

ropliukas

user posted image

vaizdas is laivo (isvyka laivu)

user posted image

vaizdas nuo pietu stalo

user posted image

na ir dar

user posted image

user posted image
Atsakyti
Va as butent labiausia vetinu tokias turistu foto, tik jas sunku rast
http://images.google...p...ficial&sa=N
Atsakyti
Na va skaitaliojausi, ziurinejau nuotraukas, atsiliepimus, tai apsistojau ties 3 variantais, gal kas papasakos ka nors ir pades apsisprest galutinai, aisku po to jau kaina ziuresiu, nes teztour kemer resort dar neduoda g.gif :

Kemer resort
Royal Wings
Delphin Deluxe Resort

Paskutiniuose dviejuose man patiko, kad vaikams yra atrakcionai, is delphin, kiek supratau galima eit pasivaiksciot ir dalyvaut i botanik (pataisykit, jeigu suklydau). O kemer resort mieste. Nu bliamba visai susibalamutijau blink.gif help.gif
Gal dar ka panasaus pasiulyt galit, nes neturiu labai daug laiko su mazium ziurinet ir skaityt 4u.gif
Daima man is nuotrauku ir atsiliepimu nelabai patiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataNav @ 2009 02 26, 14:30)
Na imam tikrai nebloga viesbutuka Sharme, Ghazala Gardens 4* ALL... Sausio 17 d., 10 nakvyniu 2160 LT, standartine kaina buvo apie 3200 Lt.

Mielas viešbutukas... du kartus į jį važiavau... Vienąkart 14 dienų ten praleidom...
Bet ne apie tai čia tema. Gerai tos paskutinės minutėms galintiems bet kada išvykti ir susiruošusiems be didesnės kompanijos... bet didžiajai daliai keliautojų atostogas tenka planuoti... tad šitoj temoj tokios mintys tik suerzina. Yra gi degančių kelionių tema...
Nors kitą vertus, šnekam, ką norim ir kur norim, jei tai į temą... 4u.gif
Atsakyti
zadetos sailor beach vonios kambario foto
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 02 26, 19:45)
zadetos sailor beach vonios kambario foto

Nekoks vaizdelis lotuliukas.gif Bet as vis tiek jau nusprendziau imti kazka is Novaturo. O gal kuri nors gali ka nors pasakyti apie siu metu Novaturo seimos klubo viesbucius "Meryan" ir "The Maxim Resort"?
Papildyta:
Dar vienas klausimukas. Gal kuti nors zinote kodel prie Novaturo puslapyje prie vienu viesbuciu raudonos spalvos gaubliukai, o prie kitu melynos? Kazkaip idomu pasidare rolleyes.gif
Atsakyti
Meryan viskas tvarkoje (buvau pati), už tą kainą ką siūlo. Nedidukas, kompaktiškas, maistas labai geras (geresnis nei Delfine tongue.gif ), pleže faina pavėsinė vaikams su smėliuku, ten toks kraniukas yra vadeniukas bėga mažiukams patinka. Nėra labai naujas, minusiukai - su kondicionavimo sistema netvarkoje kažkas, na ir šiap jis ne5*, bet 4* didžiausias pliuas animatorė lietuvė. žodžiu kainos ir kokybės santykis.
o apie maximą, nelabai ką galiu pasakyti, jis miesto viešbutis (Meryanas laukuose), paskutiniu metu atsiliepimai nekokie. (rusų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odry: 26 vasario 2009 - 19:45
SimenaSun Club kaip supratau yra geras viesbutis, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 01 sausio 2010 - 16:49
Buvom Simenoj viskas super thumbup.gif tik gal kambariai mazoki visa kita puiku, animatoriai nepakartojami thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 02 26, 20:01)
SimenaSun Club kaip supratau yra geras viesbutis, ar ne?

labai geras wink.gif . Mano draugė su šeima jau tris metus iš eilės ten važiuoja ir nieko kito nenori smile.gif
Atsakyti
Birzelio men. planuojam i Turkija. Kemere pernai buvome. o siemet noretume i Alanijos regiona.
Papasakokit kas buvot kemere ir alanijoje, kur geriau vykti, is kur ekskursijos geresnes ir siap ka nors idomaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 26, 21:40)
na jau supratau,kad uz delfina jums visi geresni..keista,nes kitu atsiliepimai visiskai priesingi tongue.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif blink.gif nu Jūs duodat, kur matot parašyta pažodžiui meryan geresnis už delfiną lotuliukas.gif maistas, taip buvo gerenis, todėl ir rašiau anksčiau, kad labai nuvylė delfino virtuvė.
aplamai šių viešbučių net lyginti negalima. meryan ekonominis viešbutukas, kurio kaina labai priimtina, už kurią geriau niekas neišeina. tai mano subjektyvi nuomonė.
Na o už delfino kainą išeina ir geresnių. 4u.gif o čia jums akiračio praplėtimui, kad negalvotumėt, kad aš viena taip manau 4u.gif
http://www.ayda.ru/h...se.php?id=36126
http://www.ayda.ru/h...se.php?id=32351
http://www.ayda.ru/h...se.php?id=32222
tai tik vieno puslapio.
Atsakyti