Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

QUOTE(ramuniuks @ 2009 02 27, 13:43)
jau ir aš turiu kelionę,bet gaila,kad nebegavau 10 naktų man tinkamu laiku,nes kol derėjomės liko tik dvi vietos.Tai dabar išvykstame į Simena sun club 05.15 dieną ant 9 naktų už 5200 plius draudimas atseit nemokamai.Vykstame 2+1,vaikui 3 metai.

O tas Simena Sun club neblogas viešbutis? Kuriam čia kurorte?
Atsakyti
Kemere,Čamjuvos miestelyje,Pernai buvome ir likom patenkinti.Už tokią kainą nelabai ką geresnio galima gauti.
Atsakyti
Sakykit, kas zino, kiek mazdaug viesbuciuose kainuoja alus, kokteiliai- jei pvz reikia pirkti is baro?- neimant AI, nes yra variantu FB+
Ar labai brangu ten buna?
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2009 02 27, 13:55)

cia kaip kam g.gif mano pazistamiems labai netgi nepatiko ten unsure.gif nu bet uz tokia kaina nereiketu ir tiketis kazko tokio ax.gif nors pati nebuvus negaliu kazka ir sneket blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 27 vasario 2009 - 13:22
Hm, na paskaičiau atsiliepimus apie Simena sun club, tai daugelis rašė, kad triukšmas didelis ir maistas nekoks.
Žiūrėsim, greičiausiai teks nueit pas savo agentę ir kalbėt su ja. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2009 02 27, 12:55)

QUOTE(ramuniuks @ 2009 02 27, 13:01)
Kemere,Čamjuvos miestelyje,Pernai buvome ir likom patenkinti.Už tokią kainą nelabai ką geresnio galima gauti.

QUOTE(Utopia @ 2009 02 27, 13:31)
Hm, na paskaičiau atsiliepimus apie Simena sun club, tai daugelis rašė, kad triukšmas didelis ir maistas nekoks.
Žiūrėsim, greičiausiai teks nueit pas savo agentę ir kalbėt su ja. unsure.gif

tikrai pasirodo labai sunku siulyti ir rekomenduoti kazka, nes kiek zmoniu pasirodo tiek ir nuomoniu. Man sis viesbutis patiko, kainos ir kokybes atzvilgiu. Taciau isivaizduoju, kad pabuvusi Rixos ar Amara brangiuju viesbuciu tinkle, atrodytu Simena jau nebe kazkas. Todel labai sunku patarti. Del triuksmo, taip, isejus i balkoneli vakare velai girdedavosi muzika is gretimo viesbucio diskotekos, bet tikrai ne taip, kad miegoti trukdytu, nei mums nei mano vaikams tikrai tas neuzkliuvo (gal kituose vasarnamiuoe garsiau, nezinau). Maistas taip pat, nelygu kas ko tikisi, as is tu zmoniu, kurie gali nuo ryto iki vakaro valgyti alyvuoges, couscous, tad man maisto uzteko ir nepasakyciau, kad buvo jis blogas. Pakankamas pasirinkimas, pakako vaisiu (rugseji buvo apelsinai, obuoliai, melionai ir vynuoges). Na zodziu man viskas buvo normaliai. Buvo minusu tokiu, kaip vaikisku maitinimo keduciu trukumas pietu metu, na ir dar pvz. truko svieziu sulciu. Bet visumoj, gal as per daug nereikli, bet man jis pasirode, jaukus, zalias, tvarkingas, mielas poilsiui viesbutis.
DAr vienas pastebejimas mano: labai nustebino vaziuojant atgal i oro uosta, poilsiautoju nuomones, klausydama atsiliepimu susidariau tokia isvada, kad zmones ilipe i autobusa is aukstos klases viesbuciu , visa kelia bambejo, kad jiems tai suriai per daug surus, tai saldumynai per daug saldus, tai kambarius per velai tvarko (nesuprantu koks skirtumas, lyg atvaziuoji kambary sedeti) ir pan. nusiskundimu. Kazkodel pastebejau, kad linksmiausi ir labiausiai patenkinti gyvenimu, bei geriausios nuotaiko buvo poilsiautojai ilipe is maziau zvaigzduciu viesbuciu. Taigi viskas priklauso ko tu tikiesi, ar dideles prabangos, ar tiesiog geros nuotaikos, gero oro , geru ispudziu.
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2009 02 27, 14:58)
tai kambarius per velai tvarko (nesuprantu koks skirtumas, lyg atvaziuoji kambary sedeti) ir pan. nusiskundimu.

Del kambariu tai as busiu prie bambamciu biggrin.gif pvz mes, pasidegine, apie 16val visad eidavom pietu miegot, nes laukdavo iiiilgas vakaras lotuliukas.gif ir kai pradedavo kambarius tokiu laiku tvarkyt tai nerealiai nervindavo doh.gif su vaiku jauciu tuo labiau nervintu jei per pietus brautusi, joms nesvarbu ar uzkabinta "netrukdyti" ar ne, braunasi ir vsio doh.gif sutvarkytu viska iki pietu, jokiu problemu nebutu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 27 vasario 2009 - 14:03
nu va, po ilgu dvejoniu, pakeitem viesbuti (dar nebuvom sumokeje)
pasirinkom 5* Timo hotel is Novaturo. Pirkom Sofoj, tai dar plius 5 proc. nuolaida pritaike, labai fainiai aptarnavo (nepalyginsi, kai buvejau nuejusi i AGASI turas doh.gif )
viesbutis naujai siulomas, tai nera atsiliepimu. is uzsienio atsiliepimu ivairiu maciau, bet is fotkiu tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2009 02 27, 18:39)
nu va, po ilgu dvejoniu, pakeitem viesbuti (dar nebuvom sumokeje)
pasirinkom 5* Timo hotel is Novaturo. Pirkom Sofoj, tai dar plius 5 proc. nuolaida pritaike, labai fainiai aptarnavo (nepalyginsi, kai buvejau nuejusi i AGASI turas  doh.gif )
viesbutis naujai siulomas, tai nera atsiliepimu. is uzsienio atsiliepimu ivairiu maciau, bet is fotkiu tai labai patiko  thumbup.gif

Tarp viesbucio ir juros yra kelias, man tai labai didelis minusas. O pastatas, teritorija ir kambariai labai patiko (is nuotrauku)
Atsakyti
QUOTE(*JUTA* @ 2009 02 27, 17:52)
Tarp viesbucio ir juros yra kelias, man tai labai didelis minusas. O pastatas, teritorija ir kambariai labai patiko (is nuotrauku)

nu ir man cia nera pliusas biggrin.gif bet visur tu minusu rasdavau, tai cia man kazkaip pasirode nieko baisaus biggrin.gif
nu ziuresim kaip bus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2009 02 28, 07:50)
nežinau kaip apsispresti doh.gif . kada pirkti doh.gif . kaip suprantu nelabai perka tas keliones g.gif  ar tik nebus paskutines minutes pigiau. esu jau išsirinkus viešbuti ir pinigus vakar išsigryninau, bet nežinau ar pirksiu ax.gif kaip ir pigiai gaunasi  4u.gif  bet ka daryti nežinau. vis galvoju kad tezai gal atsibus. g.gif

na jeigu norite vidutinio ilgumo keliones,aisku galite palaukti ir last minut mirksiukas.gif bet jeigu norite aiskumo,kad jaustumetes saugi,norite pati is anksto pasirinkti viesbuti,viska susiplanuoti,ilgesniu atostogu,pirkite dabar...o koki menesi norite atostogauti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sima77 @ 2009 02 28, 07:52)
o kodel taip stebiesi? g.gif jug royal naujesnis viesbutis, o delphine deluxe toks pavarges jau rolleyes.gif

Royal Wings pastatytas 2004 metais,atnaujintas 2005metais...Delphin Delux Resorte(Alanijoje) pastatytas 2001 metais,atnaujintas 2007metais g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 28, 09:59)

Royal Wings pastatytas 2004 metais,atnaujintas 2005metais...Delphin Delux Resorte(Alanijoje) pastatytas 2001 metais,atnaujintas 2007metais g.gif

Nu tai ta ir norejau pasakyt kad naujesnis royal wings, ne atnaujinime esme biggrin.gif ir royal ne atnaujintas 2005, o uzbaigtas mirksiukas.gif kaikurios agneturos raso del to, kad pastatytas 2005 mirksiukas.gif ai koks skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 28 vasario 2009 - 09:32