QUOTE(gesa @ 2009 03 01, 18:16)
Ar yra galimybė panardyti, būnant Alanijoje? Lietuviai lyg ir nesiūlo tokių pramogų. Gal kas žinot?
Mane irgi domina sitas. O konkreciau - nardymas sertifikuotiems narams. Ar skiriasi kaina, jei nardai su savo iranga? (kiek zinau Kemere

) Ar yra tokei dalykai,kaip dive package, kai perki nardyma tarkim 5 dienom, ir moki visiskai kita kaina? Ar nardymas ten - visos dienos kelione jachta, ar yra galimybe su kateriu isplaukti tik vienam nerimui ir gryzti?
QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 14:52)
gal kas zinote, rusu saituose, kai vaziavau praeita karta, skaiciau apie netoli Kemero, kalnuose, esancius restoranelius, skanus zuvies patiekalai ir pan. apie kazkuri rase, tai kad stalai taip sustatyti, kad kojos vandenyje buna

. Vietineje agenturoje klausiau apie tai, tai guztelejo peciais ir viskas. tas agentas sako "jei norite, galiu asmeniskai pats jus ten nuvezti". bet kazkaip labai jau idomiai kalbejo, tai pagalvojau, kad gal mes ne apie ta pati kalbame, tai ir nerizikavome.
Ar kuri nors buvo, ar girdejo apie tai?
Manau, kad cia kalbama apie
Olympus

Nezinau kaip ten nukakti, bet paklausus vietiniu - pasakys bet kuris. Dievisko grozio vieta kalnuose. Ten irengtas toks kaip restoranelis, visur sniokscia kriokliai. Tos platformos, ant kuriu sedamasi valgyt, irengtos ivariuose auksciuose tarp kalnu ir vandens. Nuo vienos prie kitos gali pereiti tiltukais
Paziurejau foto - tas restoranelis vadinasi SELALE RESTORAN.
QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 20:31)
gal gali foto imesti? einu dar pasigooglinsiu. o tai kas tada tas olympus? vietoves pavadinimas? o nuo kiriso netoli?
Olympus man rodos vadinasi kalnas. Google randu dar Olympus valley - Olympus sleni. O tame kalne - restoranelis. Foto turiu keleta, bet mes buvom ten tamsoje, tai visos pakankamai tamsios. Imesk emaila i a.z. - persiusiu. Nuo Kemero ten ar ne 40km

Bet ne daugiau. Nes jis prie Antalijos.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 20:31)
gal gali foto imesti? einu dar pasigooglinsiu. o tai kas tada tas olympus? vietoves pavadinimas? o nuo kiriso netoli?
Googlinant sunkiai man sekasi ka nors rasti

Bet paklausk gidu apie Olimpo kalna, tikrai suteiks informacijos