Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 13:52)
dar ne per pacius, birzelio viduryje. bet tarkime i Pamukele vaziuoji, tai i salies giluma. galima pamirsti visokius ten sustojimus pasimaudymui ir pan., ir ten buvo jau gerokai karsciau. tiesiog yra salys, kuriose populiarus toks vazinejimas su nuomota masina, turkijoje ne itin. nesakau, kad niekas nevazineja, bet populiaru tikrai nera. brangus kuras - dideli atstumai.

benzinas ir kitur brangus 4u.gif paprasciausiai Turkijoje neiprasta,nes zmones labiau pasyviai ilsisisi...aisku ne visi,kai pradejau dometis radau daug bendraminciu,kurie Turkijoje vazinejo isnuomuota masina.Bet..reikia pasirinkti kur ir ka pamatyti,nes,kaip minejote atstumai dideli,tad galima paprasciausiai per keleta kartu pamatyti,nebutina lekti i Pamukale,jei ji kitoje salies puseje mirksiukas.gif Reikia rinktis tai kas yra aplinkui,kita karta vaziuoti ilsetis i kita regiona ir ten apvaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 15:52)

gal kas zinote, rusu saituose, kai vaziavau praeita karta, skaiciau apie netoli Kemero, kalnuose, esancius restoranelius, skanus zuvies patiekalai ir pan. apie kazkuri rase, tai kad stalai taip sustatyti, kad kojos vandenyje buna biggrin.gif. Vietineje agenturoje klausiau apie tai, tai guztelejo peciais ir viskas. tas agentas sako "jei norite, galiu asmeniskai pats jus ten nuvezti". bet kazkaip labai jau idomiai kalbejo, tai pagalvojau, kad gal mes ne apie ta pati kalbame, tai ir nerizikavome.
Ar kuri nors buvo, ar girdejo apie tai?

Mes kai buvom Kirise (7 km iki Kemero), tai vaziavome i dzip safari, vaziuojant atgal sustojome prie kalnu upes, ten buvo tokia kaip kavinuke, stalai stovejo vandenyje. Bet mes ten buvome ne pavalgyti sustoje, o isleido turistus pasifotografuoti, nes vietove labai grazi.
Atsakyti
jolita.martyna, o man kaip tik pasirodė, kad tas viešbutis neramioj vietoj biggrin.gif Nors, žinoma, geriausiai žino tie, kurie ten pabuvojo.

Šiaip vis mąstau, kad norėtųsi viešbučio kiek atitolusio nuo visko, bet ne per daug, kad būtų galima lengvai (kad ir pėščiomis) pasiekti kurorto centrą. Nors ir imsim gerą viešbutį, bet esu įsitikinusi, kad visą dieną praleisti ten sunkiai išeis.
Gal kas esat buvę tokiam? Labiausiai domintų Kemero ir Alanijos regionai, nors, iš esmės, didelio skirtumo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2009 03 01, 14:44)
jolita.martyna, o man kaip tik pasirodė, kad tas viešbutis neramioj vietoj biggrin.gif Nors, žinoma, geriausiai žino tie, kurie ten pabuvojo.

apie koki viesbuti jus kalbat...as neminejau Kusadasio viesbucio konkretaus g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2009 03 01, 14:21)
Beje, gal kas esat buvę viešbutyje Kemer Resort?
Ir ar surastų ten, ką veikt, du 18-mečiai? biggrin.gif

buvom pries pora metu, pernai kelioniu atsisakem, nes nestuke.gif tongue.gif
manau, kad vaikinai tikrai suras ka veikti, animatoriai kiaura diena kazka sugalvoja ir uzsiimineja. ir baseine pramogu ir varzybu sugalvoja ir visur kviecia, ir tinklini galim pazaisti, lauko tenisa, saudyti is lanku, zaisti bocia. paciame viesbutyje yra ir sporto sale, ir zaidimu kambarys, boulinga galima pazaisti, manau, kad nenuobodziaus, tik noro tureti reikia ir i kvieciamus ir organizuojamus uzsiemimus reikia eiti. ai, dar vandens aerobika buvo lotuliukas.gif
vakarai irgi visokie pasirodymai, pamenu viena vakara mister kemer resort buvo, smagiai ziurejom, lietuvis laimejo mirksiukas.gif diskotekos, zodziu, neliudna thumbup.gif

mes siemet isirinkom viebuti Beldibyje ak ka antedon garden drinks_cheers.gif per tezus gavosi pigiau 700 nei per novatura doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 30 gruodžio 2009 - 21:40
Prisiminiau vieną dalyką ax.gif Kai žiūrinėjausi dar viešbučius, tai rusiškuose aprašymuose tekdavo matyti prie kai kurių viešbučių įrašyta "dušai paplūdimy". Tai taip išeina, kad ne visuose paplūdimiuose jie būna, jei taip išskiria? g.gif Nes man tai atrodė savaime suprantamas dalykas dušas paplūdimy, kai jūra tokia druskinga g.gif g.gif
Atsakyti
Dažniausiai prie kiekvieno didesnio viešbučio būna nardymo centras.
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 03 01, 18:18)
Dažniausiai prie kiekvieno didesnio viešbučio būna nardymo centras.

Tai turbūt nebus problemų, nes, žiūriu, mūsų Meryan viešbutis mini nardymo centro paslaugas smile.gif . Gal kas esat bandę, kiek maždaug trunka, kokiose vietose nardo, kiek kainuoja ir pan.? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2009 03 01, 18:16)
Ar yra galimybė panardyti, būnant Alanijoje? Lietuviai lyg ir nesiūlo tokių pramogų. Gal kas žinot?

Mane irgi domina sitas. O konkreciau - nardymas sertifikuotiems narams. Ar skiriasi kaina, jei nardai su savo iranga? (kiek zinau Kemere schmoll.gif ) Ar yra tokei dalykai,kaip dive package, kai perki nardyma tarkim 5 dienom, ir moki visiskai kita kaina? Ar nardymas ten - visos dienos kelione jachta, ar yra galimybe su kateriu isplaukti tik vienam nerimui ir gryzti?

QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 14:52)
gal kas zinote, rusu saituose, kai vaziavau praeita karta, skaiciau apie netoli Kemero, kalnuose, esancius restoranelius, skanus zuvies patiekalai ir pan. apie kazkuri rase, tai kad stalai taip sustatyti, kad kojos vandenyje buna biggrin.gif. Vietineje agenturoje klausiau apie tai, tai guztelejo peciais ir viskas. tas agentas sako "jei norite, galiu asmeniskai pats jus ten nuvezti". bet kazkaip labai jau idomiai kalbejo, tai pagalvojau, kad gal mes ne apie ta pati kalbame, tai ir nerizikavome.
Ar kuri nors buvo, ar girdejo apie tai?

Manau, kad cia kalbama apie Olympus wub.gif wub.gif Nezinau kaip ten nukakti, bet paklausus vietiniu - pasakys bet kuris. Dievisko grozio vieta kalnuose. Ten irengtas toks kaip restoranelis, visur sniokscia kriokliai. Tos platformos, ant kuriu sedamasi valgyt, irengtos ivariuose auksciuose tarp kalnu ir vandens. Nuo vienos prie kitos gali pereiti tiltukais wub.gif

Paziurejau foto - tas restoranelis vadinasi SELALE RESTORAN.

QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 20:31)
gal gali foto imesti? einu dar pasigooglinsiu. o tai kas tada tas olympus? vietoves pavadinimas? o nuo kiriso netoli?

Olympus man rodos vadinasi kalnas. Google randu dar Olympus valley - Olympus sleni. O tame kalne - restoranelis. Foto turiu keleta, bet mes buvom ten tamsoje, tai visos pakankamai tamsios. Imesk emaila i a.z. - persiusiu. Nuo Kemero ten ar ne 40km g.gif Bet ne daugiau. Nes jis prie Antalijos.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 20:31)
gal gali foto imesti? einu dar pasigooglinsiu. o tai kas tada tas olympus? vietoves pavadinimas? o nuo kiriso netoli?

Googlinant sunkiai man sekasi ka nors rasti unsure.gif Bet paklausk gidu apie Olimpo kalna, tikrai suteiks informacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, keliauninkes! Kokia populiari tema, ziuriu. bigsmile.gif

Mes trys drauges zadame rugsejo men keliauti i Turkija. Ar galite ka nors pasakyti apie Bodrum kurorta? Jame daugiau jaunesni su savo parciais, ar seimos atostogauja? Ar yra visko po truputi? Ar tai didelis kurortas?

Mastome apie viesbuti Fuga Fine Times. Gal kuri turite atsiliepimu apie ji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 03 01, 22:45)
Olympus man rodos vadinasi kalnas. Google randu dar Olympus valley - Olympus sleni. O tame kalne - restoranelis. Foto turiu keleta, bet mes buvom ten tamsoje, tai visos pakankamai tamsios. Imesk emaila i a.z. - persiusiu. Nuo Kemero ten ar ne 40km  g.gif  Bet ne daugiau. Nes jis prie Antalijos.
Papildyta:
Googlinant sunkiai man sekasi ka nors rasti  unsure.gif  Bet paklausk gidu apie Olimpo kalna, tikrai suteiks informacijos drinks_cheers.gif

dekui, isivaizdavau kitur, visai salia Kemero. Na, dar bandau rusu forumuose kazka aptikti. kazkada buvau radusi, gal dar ir dabar pavyktu. siaip rusai Olimpo kalno neminejo, bet gal ir ta vieta.
beieskodama kazko man tinkamo radau sia info. gal kam pravers. juolab, kad masinis turizmas draudziamas, bet gal pavieniams turistams galima ten nusigauti (turiu omenyje Olimpos miesta).
http://turkey.turmas...sights/s_kemer/
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 03 01, 20:53)
dekui, isivaizdavau kitur, visai salia Kemero. Na, dar bandau rusu forumuose kazka aptikti. kazkada buvau radusi, gal dar ir dabar pavyktu. siaip rusai Olimpo kalno neminejo, bet gal ir ta vieta.
beieskodama kazko man tinkamo radau sia info. gal kam pravers. juolab, kad masinis turizmas draudziamas, bet gal pavieniams turistams galima ten nusigauti (turiu omenyje Olimpos miesta).
http://turkey.turmas...sights/s_kemer/

Gal tas Olipmpo kalnas yra Olimpo mieste? g.gif Velnias, tikrai nezinau doh.gif
Atsakyti