Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

QUOTE(Melitukas @ 2009 03 02, 16:20)
As cia toki nekuklu klausimeli uzduosiu, o kur jus pinigelius dedat, as su savim nesiojates, ar i seifa ar kaip, nes man mama aiskina, kad su savim nesiotis, tipo eikit paeiliui maudytis ir t.t. O jeigu as atskirai nuo seimynos busiu, jie ant kokiu kalneliu, as prie kokios juros, tai ka net negalesiu issimaudyt, oj eigu visi kartu sulyst noresim verysad.gif  g.gif
Patarkit, galit i a.z. parasyt, jeigu nesinori cia skelbt ax.gif

Mes irgi dokumentus, pinigus ir dar kai ką vertingo seife laikom. Einant prie baseino isimesdavau kelis dolerius (maža, kam už aptarnavimą norėsis duoti rolleyes.gif ). Iš draugų patirties dar siūlyčiau prieš paskutinę naktį atsidaryti seifą, nes jiems jis būtent prieš kelionę namo sugalvojo užsikirsti. Teko truputi pasinevinti, kol surado meistrelį, kuris sugebėjo atrakinti. Aišku, tokiam kaip jūsų viešbutyje, gal to ir nebūtu wink.gif
Atsakyti
žiūriu sofoj prie laisvų vietų, prie Daima resort du atskiri langeliai pasidarė-Daima resort ir Daima family room unsure.gif kai tuo tarpu pirkti to family neišskirta kad galima g.gif gal kažkas aiškinotės čia kas per monas?
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 03 02, 14:20)
As cia toki nekuklu klausimeli uzduosiu, o kur jus pinigelius dedat, as su savim nesiojates, ar i seifa ar kaip, nes man mama aiskina, kad su savim nesiotis, tipo eikit paeiliui maudytis ir t.t. O jeigu as atskirai nuo seimynos busiu, jie ant kokiu kalneliu, as prie kokios juros, tai ka net negalesiu issimaudyt, oj eigu visi kartu sulyst noresim verysad.gif  g.gif
Patarkit, galit i a.z. parasyt, jeigu nesinori cia skelbt ax.gif

tam visur yra seifas kambariuose 4u.gif jei nepatikimai atrodo kambariuose esantys seifai,registraturoje pasiklausk,jie turi papildomu seifu 4u.gif (na bent jau beveik visuose veisbuciuose nuob 4 * turetu buti),kurie irengti ne kambariuose.
Nera labai patikima laikyti lagaminuose dokumentus ir pinigus doh.gif ne visi isvengia vagysciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 03 02, 20:09)
reiskia viesbutyje bus lietuviskai kalbanti animatore  4u.gif  kuri uzsiima su vaikais  4u.gif

Lietuviskai kalbanti animatore yra tuose viesbuciuose prie kuriu nupiesta raudona papuga mirksiukas.gif
Atsakyti
Man toks labai žemiškas klausimas iškilo: kaip ten Turkijoj reikalai su viešais tualetais? ax.gif Jei savarankiškai išsiruoši pasivažinėt po miestelius - ar yra jų ten, kur, ar mokami, ir t.t.? Ypač su vaikais tokie reikalai sunkiai prognozuojami, gali staigiai užsireikt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2009 03 02, 19:59)
Man toks labai žemiškas klausimas iškilo: kaip ten Turkijoj reikalai su viešais tualetais? ax.gif Jei savarankiškai išsiruoši pasivažinėt po miestelius - ar yra jų ten, kur, ar mokami, ir t.t.? Ypač su vaikais tokie reikalai sunkiai prognozuojami, gali staigiai užsireikt  doh.gif .

Tualetu tikrai yra, paciu blogiausiu atveju mieste lekit i mecetes kiemeli ir ieskokit tualeto, netikiu, kad kas kazka sakys, o jei ir sakys gi nesuprasit smile.gif Dar kelyje visose degalinese buna tualetai, labiausiai rekomenduoju OPET degalines tualetus, TIKRAS TURKIJOS pasididziavimas, sios degalines savininku strategija - svarus tualetai, net slaptus klientus siuncia ir tikrina, aisku gal kokioj uzkampesneje degalineje nerasite tualeto ant kurio galima atisisesti, bet tikrai bus highieniska "tupianke". Mano mylimiausi viesi tualetai yra OPET'e todel tikrai rekomenduoju be baimes i juos.
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 03 02, 16:25)
Na aš tai laikydavau užrakintam lagamine ax.gif  ax.gif O į paplūdimį visai pinigų nesinešdavau schmoll.gif Šiais metais kambary bus nemokamas seifas, tai turbūt juo naudosiuos thumbup.gif

Budami Kemere maziukas uzsimane i tualeta-buvome pardeje ir pirkome ten lauktuviu.Kai paklausiau ir paprasiau,kad vaikas nori i tualeta-pasake,kad neturi doh.gif Dar ejom i 3 pardes,i vaistine-nu niekas neturejo tuliko,nors siuliau baksiso.Kol vienoje kavineje neleido biggrin.gif

QUOTE(gesa @ 2009 03 02, 20:59)
Man toks labai žemiškas klausimas iškilo: kaip ten Turkijoj reikalai su viešais tualetais? ax.gif Jei savarankiškai išsiruoši pasivažinėt po miestelius - ar yra jų ten, kur, ar mokami, ir t.t.? Ypač su vaikais tokie reikalai sunkiai prognozuojami, gali staigiai užsireikt  doh.gif .

Musu viesbutyje irgi buvo "alia" seifas lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu atsiliepimu apie i si viesbutuka "Limak atlantis hotel & resort" Belekas!
Atsakyti
Dalinuosi atradimais biggrin.gif cia tai ko ieskojau
http://www.turkey-ve...13/tema-t89.htm

o cia zemelapis, kuriame pazymetas ir Ulupinar ir Olympos (kiek supratau, kazkur ten Chimeros kalnas ir puikus pliazas)
http://maps.turkeyod...kemer_map_2.jpg
Atsakyti
O kas vezama lauktuvem is Turkijos?
Na jau tu saldainiu guminiu apibarstytu pudrom tai schmoll.gif man jie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 03 02, 20:09)
reiskia viesbutyje bus lietuviskai kalbanti animatore  4u.gif  kuri uzsiima su vaikais  4u.gif
visada laikydavom kambario seife  4u.gif

Nu neeee, ten kur lietuviskai kalbanti animatore, papuga turi but parodyta kad tipo yra seimos klubas g.gif tik tuose viesbuciuose lietuviskai kalbanti animatore g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 03 03, 09:27)
O kas vezama lauktuvem is Turkijos?
Na jau tu saldainiu guminiu apibarstytu pudrom tai schmoll.gif man jie schmoll.gif

Uzeisi i ju parduotuves, tai nuo suvenyru akys raibti prades biggrin.gif Issirinksi kas graziausia ir patraukliausia atrodys. O ju saldumynai man irgi neskanus schmoll.gif
Atsakyti