Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

Mes važiuojame su 1,2 m mergaite į Turkiją, jinai jau vaikšto. Man toks klausimas ar prie baseino tokiems mažuliams reikalingos kokios nors tapkytės-batukai guminiai g.gif ir kur tokių mažų gauti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gerberra @ 2009 03 03, 10:25)
Mes važiuojame su 1,2 m mergaite į Turkiją, jinai jau vaikšto. Man toks klausimas ar prie baseino tokiems mažuliams reikalingos kokios nors tapkytės-batukai guminiai  g.gif ir kur tokių mažų gauti?  unsure.gif

kai buvom Turkijoj tai labai daug maziu su crocsais lakste(kiti basom isvis), maniskis irgi crocsus turi, tai su jais thumbup.gif o dydziu yra netgi nuo 19 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 03 03, 01:09)
Dalinuosi atradimais biggrin.gif cia tai ko ieskojau
http://www.turkey-ve...13/tema-t89.htm

thumbup.gif Buvau tikrai cia thumbup.gif Tik biski nusisnekejau, kad prie Antalijos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajone: 03 kovo 2009 - 09:56
beje, kaip paplūdymiai Kemere? Įdomu reikia tų krokų?
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 03 03, 10:08)

Žvyriukas ten smile.gif Bet mano vaikinas vandens batus tik 1 kartą buvo užsidėjęs, šiaip-basomis visada thumbup.gif Aišku, iki vandens tai su tapkėmis eidavom, nes tie akmenėliai įkaisdavo taip visai nejuokingai smile.gif
Nuotraukoj pakankamai gerai matosi tas žvyriukas:
user posted image

Bet vakarais, kai akmenėliai atvesdavo, kaip gera būdavo vaikščioti-nemokamas masažas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2009 03 03, 10:08)

Akmenukai mirksiukas.gif Ir kai kur bangu nuplautas statokas islipimas is juros - bent jau as basa nepaeinu, skauda ****** mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 03 03, 11:31)
o kemere man i zvyra nepanaus papludimys, akmenuotas sakyciau

Na gal kaip kuriam paplūdimy g.gif Pas mus tai tikrai žvyras buvo (ir nuotraukoj pakankamai gerai matosi) ax.gif
Teko skaityt atsiliepimų, kad Kemere neįmanoma be vandens batų į jūrą įlipt g.gif g.gif Tipo, baisiai akmenuota g.gif Pas mus to tikrai nebuvo, o kitose vietose-visko gali būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy @ 2009 03 03, 10:27)
O kas vezama lauktuvem is Turkijos?
Na jau tu saldainiu guminiu apibarstytu pudrom tai schmoll.gif man jie schmoll.gif

As kiek pastebejau, tai tikrai skiriasi papludymiai Kemere. As nesuprasdavau anksciau, apie kokius akmenis Kemere eina kalba, man toks zvyriukas su akmenukais atrode. Bet dabar narsydama maciau kazkurio viesbucio pliaza, na tikrai tokie nemazi akmenukai, nelabai i zvyriuka panasu schmoll.gif .

Dabar vaziuosiu geguze, tai idomu kiek ikaites bus tas zvyras, bet birzeli tikrai nusvildavau gerai kojas, kai uzsimirsusi nulipdavau nuo gulto basa doh.gif , neisivaizduojhu, kaip vaikas galetu ropineti per tikrai deginanti zvyra, akmenukus ar smeli schmoll.gif

Tiesa, kam idomu - apziurejau, klubai kemere gugezes men jau turetu veikti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 03 kovo 2009 - 11:53
paciam kemero centre gyvenom, akmenys pries 3m buvo tokie: user posted image

manau, kad ir liko tokie patys. mirksiukas.gif Batu reikia butinai!!! doh.gif
Atsakyti
Čamjuvoj irgi toks paplūdimys kaip Gisos foto, čia kas į Simeną važiuojat turėkit omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 03 03, 14:08)
Čamjuvoj irgi toks paplūdimys kaip Gisos foto, čia kas į Simeną važiuojat turėkit omeny  mirksiukas.gif

QUOTE(Beatriukas @ 2009 03 03, 14:09)
nu va. Aš į Simeną smile.gif . Tu šitam viešbutyje jau buvusi? bigsmile.gif

QUOTE(Martyna @ 2009 03 03, 14:17)
Nea, aš buvau Fantasia de luxe, bet jie ten šalia vienas prie kito  biggrin.gif

Na Simenoj, tai jau tikrai ne tokie akmenys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 01 sausio 2010 - 17:05
norejau paklausti del raftingo, ten kazkokia spec apranga reikia detis? labai suslampa? papasakokit kas buvo.... kur daiktus deti kad nesuslaptu? blush2.gif
Atsakyti