QUOTE(Ugile @ 2009 02 17, 16:38)
Mes irgi pernai Sideje buvom, bet man tai labai patiko.
As kai megeja visokiu griuvesiu, tai prisivaiksciojau iki soties... Aisku mes be vaiku buvome
Siemet planuojam i Bodruma, jeigu bus skrydziai geguzes menesi.
pati Sidė kaipo toks lankytinas objektas patiko ir mums

aš kalbu apie Sidę kaip vietą gyventi

nebetraukia manęs ten.nors aišku kitas viešbutis gal ir įspūdžius kitokius paliktų
QUOTE(Daisy @ 2009 02 17, 20:48)
Rucelie, tai kur pernai buvot?
Ir 7 naktu mazai buvo? po buvot vieni su vaikais ar dar kas kartu. Mastau, kad mum su vaikais uztekt turetu 7 naktu, bet nebezinau po tavo "bet tik savaitei važiavom"
Sidėj, Seher resort and spa, atsiprašant 5*. 7 naktų buvo riebiai mažai (buvom vieni su vaikais). šiemet nutarėm - geriau kukliau, bet ilgiau. išsiruošimas vistiek yra toks pat varginantis, ar tu savaitei ar dviem važiuoji.skrydžiai, kelionės į/iš oro uosto, lagaminų pakavimai, vaistinėlės sudarymas, rūbeliai... praktiškai viskas tas pat.tik poilsio trumpiau

tai jau aš verčiau sakiau pailsėsiu

plius pernai tai išvis mums realiai vos 6 dienos gavosi, nes išskridom penktadienį perpiet į Turkiją, viešbutį tik vakare pasiekėm.o išvažiavom paryčiais.vienos dienos kaip ir neliko.nu maža mums buvo
kas planuosit į Seher su vaikais važiuoti, įsimeskit skudurų būtinai

mano mažoji bėgo koridoriumi ir sausainį griaužė.nubiro gabalėlis.pro šalį ėjo padavėjas.pasilenkė ir pabaksnojo mano vyrui į tą trupinį, tipo išsivalyk. ir palaukė kol vyras susirinko. blyn, sakau, kokie mes debilai, į 5* be šluotos nuvažiavom...

mes ten tikrai kultūringai elgėmės, pvz niekad neprisikraudavom nenormaliai maisto kad paskui glėbiais išmest, ir vaikus bariau kad būtų kultūringi ir nedrabstė jie bele ko kur papuolė. bet tas įvykis mane šokiravo. kaip ir labai labai daug kas dar tame viešbutyje. tokios garsiai deklaruojamos turkų meilės vaikams nė su žiburiu neuostėm.
QUOTE(Daisy @ 2009 02 17, 21:02)

normaliai
As manau ta meile vaikams ne nuo *** priklauso, o zmoniu ten esanciu
Na tikiuosi siemet geresnes atostogos bus jums
Butu smagu kartu atostogaut, bet mes i Daima taikom
ir aš taip manau, bet personalas ten išvis pasibjaurėtinai elgėsi. aplinka graži, jūra faina, daug kas ten yra GERAI. bet jau aptarnavimas

su bėgančia kondiške galynėjomės lygiai keturias paras.lygiai tiek prašinėjau sutvarkyt."tvarkė" kai galiausiai nunešiau į reception savo baloje apsivertusią ir galvą susitrenkusią mažę, rėkiančią visą, ir pasakiau kad jau ne tik kambarys bet ir koridorius bėga visas plaukia, pasakiau kad aš su mažais vaikais ten nesiruošiu nė minutės daugiau likt (ir dar aišku dolerių nepamiršau paduot), pagaliau gavom kitą kambarį, normalų jau.gaila tik dviems naktims. deklaruojami a la carte realiai neegzistuoja, nes į juos "užsirašyt" nepavyko, netgi iš anksto. žinai aš tikrai ne prieš pabūt mažesniam, ne tokiam prabanga tviskančiam, bet JAUKIAM ir maloniai aptarnaujamam viešbuty, kaip kad užpernai Tunise papuolėm.įsimylėjau tą vietą

nors kuklu buvo, bet labai labai malonu, personalas nenustodavo šypsotis, bet kokias problemas sprendė nedelsiant, klausdavo nuolat ar skanus maistas, ar nieko netrūksta, ar mums viskas patinka... va tokios vietelės noriu ir šiemet. ir visai nebūtinai ji turi būti brangi

loterija čia beveik tie viešbučiai, be to, pernykščiai atsiliepimai aš skaitau irgi turi savų niuansų, nes kasmet vistiek kažkiek pasikeičia personalas, gal net vadovų kažkiek-ir tvarka vis kita tikriausiai... et, rizikuosim, mane to viešbutuko sodas pribloškė

kiek suradau atsiliepimų rusų, britų tinklalapiuose - viskas ten jauku ir miela

tikiuosi manoji giesmelė iš ten grįžus nebus panaši į "odę" seheriui