Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

QUOTE(Rucelie @ 2009 02 17, 16:11)
Adilaida, gerai pagalvokit kas jums svarbiausia - ar norit prabangos, ar geriau už mažesnę kainą ilgiau pabūti (mes taip nutarėm šiemet daryti). ir nepasikliaukit vien tik atsiliepimais  smile.gif mes užpernai važiavom į LABAI neigiamai apkalbėtą viešbutį, tiesa Tunise, ne Turkijoje. bet kaina buvo nereali, ir nusipirkom tisiog kelionę. ir buvo suuuper, pernai 5* Turkijos viešbutis sakyčiau daug kuo neprilygo...
laukiam laukiam tų tezų o jie prunkščia dabar saujon tikriausiai  tongue.gif aš asmeniškai manau,  kad fanfarų nebus ir tezų kainynuose  smile.gif todėl ir delsia  biggrin.gif

Na mes norim kad butu viskas iskaiciuota, kainele labai taip daug reiksmes nesudaro, na 3000 nenorim aisku moketi smile.gif
bet va db sprendziam del miesto, vis tiek kiekvienam gali rasti panasiu viesbuciu ir t.t. bet klausimas ties miestu stovi dabar...
Atsakyti
mes tai į miestą nesigilinam absoliučiai smile.gif visur visko yra.pernai buvom Sidėj, kuri labai nuvylė.šiemet važiuosim bet kur, kad tik pigiau.aišku jeigu važiuoji su tikslu kažką labai daug PAMATYTI, keliauti ir t.t., tai ir ieškok iš kur palankiausia tą daryti smile.gif o jei važiuojat patinginiauti ir pasilepinti, rinkitės patį viešbutį, o ne miestą.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 02 17, 17:23)
mes tai į miestą nesigilinam absoliučiai  smile.gif visur visko yra.pernai buvom Sidėj, kuri labai nuvylė.šiemet važiuosim bet kur, kad tik pigiau.aišku jeigu važiuoji su tikslu kažką labai daug PAMATYTI, keliauti ir t.t., tai ir ieškok iš kur palankiausia tą daryti  smile.gif o jei važiuojat patinginiauti ir pasilepinti, rinkitės patį viešbutį, o ne miestą.

o ir mano kaimas paminetas, Side mano nuomone zmonems, kurie nori ramaus poilsio... Ziema cia is viso kaimas... Bet visai grazus kaimas, privalumas nebent toks, kad tapr Antalijos ir Alanijos, todel galima viena diena i viena puse, kita diena i kita puse.
Man Kemeras ta itipiska atosogautojams sukurta vieta, bet vel gi kas ko iesko...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 02 17, 16:23)
mes tai į miestą nesigilinam absoliučiai  smile.gif visur visko yra.pernai buvom Sidėj, kuri labai nuvylė.

O kuom nuvyle? g.gif
Atsakyti
o mums Sidėj visi tokie pasikėlę ir išpindėję pasirodė, turiu galvoj vietinius.viešbučio aptarnaujantis personalas šaltas ir nemalonus, gatvės prekeiviai sau leisdavo apšaukti rusiškais keiksmažodžiais, jei nesutikdavom į jų "šopus" užsukt doh.gif "prekiauja" irgi lyg didžiausią paslaugą darydami... nu nepatiko mums schmoll.gif kabinėtis tai žinau kad visur jie kabinėjasi, nu bet ne grubiai, o čia įžeidinėdavo tiesiog doh.gif pavadinčiau Sidę išlepintu turistų dėmesio regionu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 17 vasario 2009 - 16:37
Mes irgi pernai Sideje buvom, bet man tai labai patiko.
As kai megeja visokiu griuvesiu, tai prisivaiksciojau iki soties... Aisku mes be vaiku buvome smile.gif

Siemet planuojam i Bodruma, jeigu bus skrydziai geguzes menesi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2009 02 17, 16:38)
Mes irgi pernai Sideje buvom, bet man tai labai patiko.
As kai megeja visokiu griuvesiu, tai prisivaiksciojau iki soties... Aisku mes be vaiku buvome smile.gif

Siemet planuojam i Bodruma, jeigu bus skrydziai geguzes menesi. ax.gif

pati Sidė kaipo toks lankytinas objektas patiko ir mums smile.gif aš kalbu apie Sidę kaip vietą gyventi biggrin.gif nebetraukia manęs ten.nors aišku kitas viešbutis gal ir įspūdžius kitokius paliktų smile.gif

QUOTE(Daisy @ 2009 02 17, 20:48)
Rucelie, tai kur pernai buvot?

Ir 7 naktu mazai buvo? po buvot vieni su vaikais ar dar kas kartu. Mastau, kad mum su vaikais uztekt turetu 7 naktu, bet nebezinau po tavo "bet tik savaitei važiavom"

Sidėj, Seher resort and spa, atsiprašant 5*. 7 naktų buvo riebiai mažai (buvom vieni su vaikais). šiemet nutarėm - geriau kukliau, bet ilgiau. išsiruošimas vistiek yra toks pat varginantis, ar tu savaitei ar dviem važiuoji.skrydžiai, kelionės į/iš oro uosto, lagaminų pakavimai, vaistinėlės sudarymas, rūbeliai... praktiškai viskas tas pat.tik poilsio trumpiau biggrin.gif tai jau aš verčiau sakiau pailsėsiu ax.gif plius pernai tai išvis mums realiai vos 6 dienos gavosi, nes išskridom penktadienį perpiet į Turkiją, viešbutį tik vakare pasiekėm.o išvažiavom paryčiais.vienos dienos kaip ir neliko.nu maža mums buvo smile.gif
kas planuosit į Seher su vaikais važiuoti, įsimeskit skudurų būtinai biggrin.gif mano mažoji bėgo koridoriumi ir sausainį griaužė.nubiro gabalėlis.pro šalį ėjo padavėjas.pasilenkė ir pabaksnojo mano vyrui į tą trupinį, tipo išsivalyk. ir palaukė kol vyras susirinko. blyn, sakau, kokie mes debilai, į 5* be šluotos nuvažiavom... doh.gif mes ten tikrai kultūringai elgėmės, pvz niekad neprisikraudavom nenormaliai maisto kad paskui glėbiais išmest, ir vaikus bariau kad būtų kultūringi ir nedrabstė jie bele ko kur papuolė. bet tas įvykis mane šokiravo. kaip ir labai labai daug kas dar tame viešbutyje. tokios garsiai deklaruojamos turkų meilės vaikams nė su žiburiu neuostėm.

QUOTE(Daisy @ 2009 02 17, 21:02)
blink.gif  normaliai

As manau ta meile vaikams ne nuo *** priklauso, o zmoniu ten esanciu 4u.gif
Na tikiuosi siemet geresnes atostogos bus jums  wub.gif
Butu smagu kartu atostogaut, bet mes i Daima taikom 4u.gif

ir aš taip manau, bet personalas ten išvis pasibjaurėtinai elgėsi. aplinka graži, jūra faina, daug kas ten yra GERAI. bet jau aptarnavimas schmoll.gif doh.gif su bėgančia kondiške galynėjomės lygiai keturias paras.lygiai tiek prašinėjau sutvarkyt."tvarkė" kai galiausiai nunešiau į reception savo baloje apsivertusią ir galvą susitrenkusią mažę, rėkiančią visą, ir pasakiau kad jau ne tik kambarys bet ir koridorius bėga visas plaukia, pasakiau kad aš su mažais vaikais ten nesiruošiu nė minutės daugiau likt (ir dar aišku dolerių nepamiršau paduot), pagaliau gavom kitą kambarį, normalų jau.gaila tik dviems naktims. deklaruojami a la carte realiai neegzistuoja, nes į juos "užsirašyt" nepavyko, netgi iš anksto. žinai aš tikrai ne prieš pabūt mažesniam, ne tokiam prabanga tviskančiam, bet JAUKIAM ir maloniai aptarnaujamam viešbuty, kaip kad užpernai Tunise papuolėm.įsimylėjau tą vietą wub.gif nors kuklu buvo, bet labai labai malonu, personalas nenustodavo šypsotis, bet kokias problemas sprendė nedelsiant, klausdavo nuolat ar skanus maistas, ar nieko netrūksta, ar mums viskas patinka... va tokios vietelės noriu ir šiemet. ir visai nebūtinai ji turi būti brangi rolleyes.gif loterija čia beveik tie viešbučiai, be to, pernykščiai atsiliepimai aš skaitau irgi turi savų niuansų, nes kasmet vistiek kažkiek pasikeičia personalas, gal net vadovų kažkiek-ir tvarka vis kita tikriausiai... et, rizikuosim, mane to viešbutuko sodas pribloškė wub.gif kiek suradau atsiliepimų rusų, britų tinklalapiuose - viskas ten jauku ir miela wub.gif tikiuosi manoji giesmelė iš ten grįžus nebus panaši į "odę" seheriui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 17, 23:05)
tai keliese keliaujate mirksiukas.gif

mes green peace buvom užpernai, labai šaunus viešbutis su didele teritorija, puikus aptarnavimas.
Atsakyti
O del maitinimo, tai jau isties nezinau kas geriau:
Visa laika vaziuodavom HB su pusryciais ir vakariene, tai paskui lakstydavom ir ieskodavom kur uzkast per pietus, nes MB neistverdavo 2 maitinimu per diena doh.gif biggrin.gif Pernai buvom UAI, tai nenutempdavau maniskio nuo stalo, net pleze su pilnom lekstem priguldavo ir vis begdavo dar ko nors atsinest lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip ir nezinau kas cia geriau, nes privalge tai tik gulinedavom ir baisiai tingedavom.
Atsakyti
Mergaites, gal galetumete pasiulyti koki viesbutuka 3-4* pvz Kemere ax.gif Snd buvau Novature, tai sake, kad Camyuva Beach visai nieko, gal kuri esat buvus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju ar Tezai siemet siulis Seker resort visbuti. Bet visai vertas demesio viesbutukas. Didziauisas minusas iki juros reikia paejeti ir pliazas mazokas. Bet kai karsta ir mirksti vandenyje, tai ner jokio skirtumo mazas tas papludimys ar didelis:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 18 vasario 2009 - 23:51
QUOTE(SilvijaG @ 2009 02 18, 23:05)

Kieno puslapyje tu ji ziurinejai? Nerandu.....  ax.gif

http://www.elizebeac.../index_eng.html
Atsakyti