QUOTE(Cobre @ 2009 02 20, 10:01)
Ir dar, ar Marmaris tinkamas poilsiui geguzes menesi? ar tiesa, kad Marmaryje jura nelabai svari, reikia i Icmelero pliazus vaziuoti? Tiesiog kazkada uzkliuvo, kad kazkas taip rase, nes ten ilanka ir vanduo nelabai svarus(skaidrus)

Pletku kazkada prisirinkau - reikia patikrinti
Aš buvau Ičmelere, Marmaryje ir Kemere. Tai galiu pasakyti tik tiek, kad dabar renkuosi poilsį su šeima, mažais vaikais, tai visai netraukia į Marmario pusę, na nebent Turunčo miestelis, nes jūra kažkokia drumzlina, nesimato tikro jos grožio (gal dėl to, kad žvyras kažkoks jūroje, dėl to susidrumsčia, o Kemere yra akmenukai ir ji tiesiog permatoma

). O tarp Marmario ir Ičmelero kažkur yra riba tarp Viduržiemio ir Egėjo jūros. Lyg už Marmario jau prasideda Egėjo jūra, jei tiksliai pamenu. Bet kadangi į Marmarį mes važiavome su kompanija ir be vaikų ir tikslas buvo ne prie jūros pagulėti, o pavažinėti į ekskursijas, tai tik vieną kartą pliaže ir buvau, maudydavomės ekskursijose, kur tikrai nuveždavo į nuostabaus grožio vietas ir jūra buvo be galo skaidri. Dar Marmaris patiko tuo, kad ten žymiai mažiau rusų ir man pasirodė, kad ekskursijos ten stipresnės, ne taip kaip Kemere, pagal rusus dauguma padarytos - kad būtų laive daug rusiškų pliaskų. Ai, vienu žodžiu, įsivažiavau...

Man su šeima vienareikšmiškai labiau norisi į Kemero pusę ar bent jau netoli jo. Vien dėl jūros švarios, nes mes baseine ne mėgėjai maudytis, tą galima ir LT padaryti. O va jūra šilta... Ech....
Kalbėjot apie temperatūras, tai kiek žinau, šilčiausia Alanijoje, po to eina Kemeras (na ir Antalija) ir po to vėsiausias Marmaris. Juk ir kelionės į Marmarį prasidėdavo 2 savaitėm vėliau ir 2 savaitėm anksčiau baigdavo ten skraidinti.