Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

ir dar klausimelis ax.gif
kiek kainuoja gultai su ciuziniais Kleopatros papludimy?
aciu
Papildyta:
Nu va, renkuosi is siuviesbuciu (is Sofos), gal kas turit atsiliepimu? smile.gif
1. Tac Premer Hotel 4*
2. Laphetos Beach Resort SPA 5*
3. Titan Garden 4*
4. Pelit Bona Dea Beach 4*
Atsakyti
Mes su vyru buvom Marmaryje ir i ta baru gatve viena vakara buvom uzklyde biggrin.gif Kainos ten zveriskos doh.gif

Va sitame bare mes buvom, tik nelabai kas matosi biggrin.gif

user posted image

O cia zvejybos Marmaryje "lobis" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2009 02 20, 11:40)
O koks tas vienas viesbutis Marmary?  biggrin.gif  Mane irgi baru gatve domina  thumbup.gif

Green nature resort and spa. Daugiau nieko neradau. bet ir sitas man ne itin. Ir dar, ar Marmaris tinkamas poilsiui geguzes menesi? ar tiesa, kad Marmaryje jura nelabai svari, reikia i Icmelero pliazus vaziuoti? Tiesiog kazkada uzkliuvo, kad kazkas taip rase, nes ten ilanka ir vanduo nelabai svarus(skaidrus) blush2.gif Pletku kazkada prisirinkau - reikia patikrinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 02 20, 11:01)
Green nature resort and spa. Daugiau nieko neradau. bet ir sitas man ne itin. Ir dar, ar Marmaris tinkamas poilsiui geguzes menesi? ar tiesa, kad Marmaryje jura nelabai svari, reikia i Icmelero pliazus vaziuoti? Tiesiog kazkada uzkliuvo, kad kazkas taip rase, nes ten ilanka ir vanduo nelabai svarus(skaidrus) blush2.gif Pletku kazkada prisirinkau - reikia patikrinti smile.gif

Sako, kad nelabai svari, bet mes maudemes ir daug zmoniu maudosi biggrin.gif

QUOTE(Cobre @ 2009 02 20, 11:14)
Bet jums tai kazkaip akivaizdziai matesi? Na, kad zmones maudesi, as neabejoju, as irgi maudyciausi biggrin.gif  Bet norisi viska tiksliai zinoti, kol pamatysiu Tezu katalogus, a vdrug bus geras pasiulymas i Marmari, tai vat jei kuo daugiau issiaiskinsiu, tai paskui nereiks blaskytis. Gal kam keistai pasirodys tokie klausimai, bet as smulkmeniska labai blush2.gif Uztat, kai zinau ko laukti, tai paskui nebeburbu, kad tas ar anas ne taip smile.gif

Tiesa pasakius mes tik viena karta buvom prie juros, pora dienu buvom ekskursijose, kitas praleidom prie baseino lotuliukas.gif Nelabai as atsimenu kaip ta jura atrode, tik paskui isgirdau, kad ji skaitoma nelabai svari. Kai nezinojau tai demesio ir nekreipiau lotuliukas.gif
O cia kelios nuotraukos is plaukiojimo su jachta po Marmario apylinkes smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilvijaG: 20 vasario 2009 - 10:04
Labutis,

aš susimąsčiau dėl vieno klausimėlio. Planuoju užsisakyti kelionę rugsėjo 15-24 dienomis. Mano maziukui rugsėjo 21 d. sukaks 2 metukai. Žodžiu didesnę atostogų dalį jis dar bus vaikas iki 2 metukų. Tai lyg ir turėtų jam dar būti nemokamai, ar neužklius, kad grįžtant jam jau bus 2. Gal kas susidūrėte su tokia situacija. Nesinorėtu dėl kelių dienų mokėti jau už vaiką.
Atsakyti
Jeigu kelionės metu vaikui sukanka 2 metai, tai jis laikomas 2 metų vaiku ir už jį reikia mokėti vaiko kainą smile.gif
Važiuokit kol jam dar nėra 2 metų.
Atsakyti
user posted image

dabar tai tikrai salta jura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 02 20, 10:01)
Ir dar, ar Marmaris tinkamas poilsiui geguzes menesi? ar tiesa, kad Marmaryje jura nelabai svari, reikia i Icmelero pliazus vaziuoti? Tiesiog kazkada uzkliuvo, kad kazkas taip rase, nes ten ilanka ir vanduo nelabai svarus(skaidrus) blush2.gif Pletku kazkada prisirinkau - reikia patikrinti smile.gif

Aš buvau Ičmelere, Marmaryje ir Kemere. Tai galiu pasakyti tik tiek, kad dabar renkuosi poilsį su šeima, mažais vaikais, tai visai netraukia į Marmario pusę, na nebent Turunčo miestelis, nes jūra kažkokia drumzlina, nesimato tikro jos grožio (gal dėl to, kad žvyras kažkoks jūroje, dėl to susidrumsčia, o Kemere yra akmenukai ir ji tiesiog permatoma wub.gif ). O tarp Marmario ir Ičmelero kažkur yra riba tarp Viduržiemio ir Egėjo jūros. Lyg už Marmario jau prasideda Egėjo jūra, jei tiksliai pamenu. Bet kadangi į Marmarį mes važiavome su kompanija ir be vaikų ir tikslas buvo ne prie jūros pagulėti, o pavažinėti į ekskursijas, tai tik vieną kartą pliaže ir buvau, maudydavomės ekskursijose, kur tikrai nuveždavo į nuostabaus grožio vietas ir jūra buvo be galo skaidri. Dar Marmaris patiko tuo, kad ten žymiai mažiau rusų ir man pasirodė, kad ekskursijos ten stipresnės, ne taip kaip Kemere, pagal rusus dauguma padarytos - kad būtų laive daug rusiškų pliaskų. Ai, vienu žodžiu, įsivažiavau... lotuliukas.gif Man su šeima vienareikšmiškai labiau norisi į Kemero pusę ar bent jau netoli jo. Vien dėl jūros švarios, nes mes baseine ne mėgėjai maudytis, tą galima ir LT padaryti. O va jūra šilta... Ech.... thumbup.gif
Kalbėjot apie temperatūras, tai kiek žinau, šilčiausia Alanijoje, po to eina Kemeras (na ir Antalija) ir po to vėsiausias Marmaris. Juk ir kelionės į Marmarį prasidėdavo 2 savaitėm vėliau ir 2 savaitėm anksčiau baigdavo ten skraidinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytė: 20 vasario 2009 - 13:28
siaip jei idomu, tai ziuriu uz panasia kaina, tai man gaunasi
Kemer resort - bet paciame Kemere, tai ten tos gamtos paciame viesbutyje nedaug, bet teritorija grazi, servisas puikus. baseinai su kalneliais ir juros bangomis, bet jos ne pastoviai ijungtos, pakankamai ramus viesbutis, bet ne pensininkams.
kitus vakar tik novaturo puslapyje ziurejau, bet tik kaip galima varianta, atsiliepimu dar neperzvelgiau
Sunrise Qeen . Side
IC Hotels Santai Family Resort. Belekas.
IC Green Palace. Lara.
Paskutinis berods man pats mieliausiai atrodantis ir lyg ir zaliausias buvo. Vakare dirstelsiu atsiliepimus, gal persigalvosiu del resorto.

Atsakyti
[quote=Agnytė,2009 02 20, 14:21]
Aš buvau Ičmelere, Marmaryje ir Kemere. Tai galiu pasakyti tik tiek, kad dabar renkuosi poilsį su šeima, mažais vaikais, tai visai netraukia į Marmario pusę, na nebent Turunčo miestelis, nes jūra kažkokia drumzlina, nesimato tikro jos grožio (gal dėl to, kad žvyras kažkoks jūroje, dėl to susidrumsčia, o Kemere yra akmenukai ir ji tiesiog permatoma wub.gif ).

Mes pernai rugsėjį buvom Turunče, pasakiška jūra ir visa gamta nuostabi. Labai patiko, bet kas su mažais vaikais tai nepatarčiau ten važiuoti.
Atsakyti
Mes buvom Royal Wingse laroje, siaip visai grizciau i ta viesbuti, bet kai aplink sitiek puikiu viesbuciu su gerais atsiliepimais, tai norisi ir kitus ismegint ax.gif O Royal wings siais metais nebrangus visai, praeitais brangiau kainavo, tikrai galiu rekomenduot mirksiukas.gif (Tik ten jau uz viesbucio nieko grazaus nesitikek, ten naujoj vietovej, kazkokioj dykumoj nauji viesbuciai sustatyti, kurortas dar tik kuriasi, tai po Maldyvu bus unsure.gif bet jei neiseinant is viesbucio thumbup.gif wub.gif ) Pajuris pakankamai normaus, nera akmenu, smeliukas, aisku toli grazu ne kaip palangos, bet normaliai. Bet viesbutyje tokio dydzio baseinai ir dar labai grazus bigsmile.gif , taip kad prie juros as ne neguledavau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 29 gruodžio 2009 - 21:09
Apie Daima mums aiškino, kad jis nėra 5*, bet labai geras aptarnavimas ir labai stiprūs animatoriai.

O del komentarų, tai visko būna. Mes pernai pavasarį buvom prie Kemero Beldibi miestelyje. Vyras išrinko viešbutį, tokį pigenį nes buvom dviese, didelio konforto mums nereikia biggrin.gif . Tai kaip aš paskaičiau komentarus, pakraupau, nebuvo nei vieno gero. O ištikro negaliu nei vieno blogo žodžio pasakyti. Nereikia pasikliauti komentarais.
Atsakyti