Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų veislės, tinkamos auginti lauke

QUOTE(Nightmoon @ 2010 10 29, 15:21)
sveiki prisidedu prie temos
gal kas laikot boserona kaip sargini shuni. mes turim doga iplanuojam keltis i nama nes gyvenam bute. Namas privaciu namu kvartaliuke uz mano mishkelis ir laukai visi turi shunis ... vokieciu aviganius. Mes nuo seno svajojom apie Boserona ir mastom isigyti šios veiles šunį kaip "slenkančio grafiko" sargybini -kuomet nera šaimininku kartu su dogu, žvarbesniais orais vienas ir naktimis. Aisku teritorija aptverta plius patys irenginetume gerai apsiltinta nuo zemes pakelta budą ir suo butų lygus narys su dogu. Apseitume ir su dogu bet dogas saltame ore negali buti verysad.gif Tai vat ir mastom apie boserona... rolleyes.gif

Man tai čia viskas labai gerai atrodo, tik klausimo nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2010 10 29, 15:26)
Man tai čia viskas labai gerai atrodo, tik klausimo nerandu biggrin.gif

Pats pirmas sakinys, tik be klaustuko ženklo.
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2010 10 29, 14:21)
sveiki prisidedu prie temos
gal kas laikot boserona kaip sargini shuni.

Sveiki, kad senų seniausiai mirus boseronų tema sad.gif Galima pasikonsultuoti su veisėju Saulium iš Momento veislyno http://momento.projektas.lt/index.html .
Aš pati pasiskaitau boseronų forumą, jei skaitot rusiškai (ten, manau, Jums atsakytų išsamiai, nes pakankamai aktyvus forumas):
http://boseronspb.forum24.ru/
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2010 10 29, 17:22)
Pats pirmas sakinys, tik be klaustuko ženklo.

Jazzai, penktadienio popietė, jau laikas atsipalaiduoti, aš tikrai pajėgiau perskaityti net ir pirmą sakinį. Kitiems itin rimtai nusiteikusiems galiu perrašyti savo ankstesnį post'ą: "Nors neauginu boserono nei kaip sarginio, nei kaip kokios kitos paskirties šuns, esu tikra, kad aprašytomis sąlygomis auginti boseroną tikrai galima." biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust,ar tikrai šunis kurie laikomi lauke reikia būtinai šert šiltu maistu?
Atsakyti
QUOTE(rutao @ 2011 10 18, 09:52)
Norėjau paklaust,ar tikrai šunis kurie laikomi lauke reikia būtinai šert šiltu maistu?

Pirmąkart girdžiu. Nors šaltu periodu vandens šilto pripilu.
Atsakyti