Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(frederica @ 2009 03 05, 17:49)
P.s mano tetulė, vakar vos nepaskendo, mažoji nusižiūrėjus kaip mama maudė, pati nutarė išmaudyt doh.gif - dabar džiūsta.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Manoji irgi taikosi vis nusinešt kai pati eina praustis, bet kažkaip gražiuoju dar susitariam ax.gif

Ačiū už atsakymus apie klijus. Aš tik daugiau dėl įsivaizdavimo paklaust norėjau blush2.gif dar nieko neketinu klijuot. Bet jei tiek nedaug kaštuoja, tai reik tokį daiktą namuos turėt, skaitau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 03 05, 22:58)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
Manoji irgi taikosi vis nusinešt kai pati eina praustis, bet kažkaip gražiuoju dar susitariam ax.gif

Ačiū už atsakymus apie klijus. Aš tik daugiau dėl įsivaizdavimo paklaust norėjau  blush2.gif dar nieko neketinu klijuot. Bet jei tiek nedaug kaštuoja, tai reik tokį daiktą namuos turėt, skaitau  biggrin.gif

Stebuklingas daiktas namų reikmėms ir kaina tikrai gera, jų yra ir brangių, turiu ir tokį ir tokį niekuo nesiskiria.Skirtumas tik toks, kad brangus užmirštas neperdega, pigūs gi sudega greit.Dar apie pačias klijų lazdeles, jų dabar yra ir spalvotų, labai gražu ką padekoruot tiesiog tais klijais, pvz. stiklą. Aš anksčiau darydavau vitražus, tai tais klijais tiesiog ''palakstydavau'' po stiklą, po to priklijuodavau po kokį stikliuką ar kokį žiedelį- vaizdelis puikus ir nieks nesuprasdavo kaip padaryta.
Atsakyti
LINUTUKĖ, nu tavo lėlyčių dailumas wub.gif
Drabužėlių iškarpas galėsiu sukelti, kai turėsiu daugiau laikelio.

QUOTE(ievuschka @ 2009 03 05, 11:57)

Dėl batukų: norėjau paklausti, kaip jums užsideda batukai? ar nelieka tuščias galas? Nes kojytė tai tokia tarsi šiek tiek apvaloka, išsipūtusi ir ties pėdutės tariamais pirščiukais ji nesuplonėja.

Mūsų lėlytei lieka šiek tiek tuščia kulno vietoje, o pirščiukai, tai kaip kūdikio kojytė gerai putlūs biggrin.gif

QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 05, 12:06)
LINUTUKĖ

kokia grazi lelyte  wub.gif

skaitau dabar temute, nes labai susidomejau lelytemis siomis..o gal ir paciai prireiks rudeni ... wub.gif

O kodėl laukti rudenio,- berniukai irgi gali žaisti su lėlytėm mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif atrodo tuoj issivystys tema "Gyvenimas su Valdorfo lelytemis" thumbup.gif labai smagu ja sekti, ateini i darba, paskaitai, taip gera..... ir dirbti visai nesinori.... g.gif blush2.gif
Atsakyti
frederica-peržiūrėjau tavo nuotrauks albume, labai dailiai, šiltai ir jaukiai darbavaisi, kol lėlytę siuvai rolleyes.gif man kilo klausimas dėl batukų-jie pas tavo besiūliai atrodo g.gif Kiek mačiau, beveik visose batukų iškarpose yra siūlė ant kulniuko ar ba priekyje, o pas tave-kaip išlieti... Gal gali pasidalint paslaptinga iškarpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 03 05, 17:49)
Prašom, prašom mirksiukas.gif O pamatyti gali mano paraše, ten sukėliau ir kai kurias proceso foto.

Jau apžiūrėjau - sužinojau ką norėjau mirksiukas.gif ačiū

LINUTUK
, sveikinu gimimo dienos proga mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 06, 09:59)
frederica-peržiūrėjau tavo nuotrauks albume, labai dailiai, šiltai ir jaukiai darbavaisi, kol lėlytę siuvai  rolleyes.gif man kilo klausimas dėl batukų-jie pas tavo besiūliai atrodo  g.gif Kiek mačiau, beveik visose batukų iškarpose yra siūlė ant kulniuko ar ba priekyje, o pas tave-kaip išlieti... Gal gali pasidalint paslaptinga iškarpa  ax.gif

Siūlė yra- vidinėj batuko pusėj mirksiukas.gif .O iškarpa tai visai paprasta, tiesa aš tuos batukus siuvau be iškarpos, bet galėsiu papiešti.Iškarpa tokia- išsikirpau ovalą panašų į kiaušinį su tokios pat formos skyle vidje, tuomet perkirpau vidinėje pusėje, sulenkiau, nereikalingą dalį iškirpau ir susiuvau.Kraštą sukarpiau, t.y įkirpdavau po ~0,5mm įkarpėles,kas 0,5mm, jas lenkiau ir klijavau prie paduko.Paslaptis tik ta,kd klijuodama kišau centą į vidų ir juo gerai ''patampydavau''-taip susiformavo gražus užlenkimas.Beje dar labai dėkinga medžiaga papuolė, mirksiukas.gif norėjau,kad batukai būtų su knpokytėm, tai išardžiu tokį sena lietpaltį, o jis buvo su tokia drobele,kaip merlė viduje- tai labai lengvai formavsi.
Atsakyti
Linutuke,
Sekmės, laimės, servelato, džiaugsmo, kedų, sveikatos, vidiako,ramaus miego, pinigų, lietų ratlankių, ramių kaimynų, kramtoškės , ištikimų draugų, jachtos, namų kino, šiltos jūros, protingų ir sveikų vaikų, giedrų ir saulėtų dienų, lašinių, gerų atostogų, meilės, laikrodžio su gegute, madingų rūbų, naujo mobiliako, jaukių namų, mp3, kad policija nestabdytų, santarvės šeimoje, stiprių nagų ir plaukų, vitaminų, xenono lempų, geros nuotaikos,stiprybės !

Su Gimtadieniu!!!
happybday.gif birthday.gif happybday.gif birthday.gif happybday.gif birthday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 06, 11:53)
LINUTUK, sveikinu gimimo dienos proga  mirksiukas.gif  4u.gif
QUOTE(frederica @ 2009 03 06, 14:18)
Linutuke,
Sekmės, laimės, servelato, džiaugsmo, kedų, sveikatos, vidiako,ramaus miego, pinigų, lietų ratlankių, ramių kaimynų, kramtoškės , ištikimų draugų, jachtos, namų kino, šiltos jūros, protingų ir sveikų vaikų, giedrų ir saulėtų dienų, lašinių, gerų atostogų, meilės, laikrodžio su gegute, madingų rūbų, naujo mobiliako, jaukių namų, mp3, kad policija nestabdytų, santarvės šeimoje, stiprių nagų ir plaukų, vitaminų, xenono lempų, geros nuotaikos,stiprybės !

Su Gimtadieniu!!!
happybday.gif  birthday.gif  happybday.gif  birthday.gif  happybday.gif  birthday.gif  happybday.gif
dideliausias aciuks 4u.gif oi kokie grazus palinkejimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
LINUTUKĖ-ir aš prisidedu prie visų gražių linkėjimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su uogienės diena tave , būk laiminga birthday.gif birthday.gif birthday.gif

frederica - ačiū! nors nesu įsitikinus, kad viską supratau teisingai ax.gif Jei kada turėsi laiko-papaišyk mirksiukas.gif Man tavo Tytės batukai-labai fainulkos wub.gif O medžiaga atrodo net kaip ne medžiaga, o minkšta odelė.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 06, 17:38)
LINUTUKĖ-ir aš prisidedu prie visų gražių linkėjimų  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Su uogienės diena tave , būk laiminga  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif

frederica - ačiū! nors nesu įsitikinus, kad viską supratau teisingai  ax.gif Jei kada turėsi laiko-papaišyk  mirksiukas.gif Man tavo Tytės batukai-labai fainulkos  wub.gif O medžiaga atrodo net kaip ne medžiaga, o minkšta odelė.

Papiešiu kurią dieną mirksiukas.gif ten ievuschka ir yra dermantinas, tik viduje medžiagytė.
Atsakyti
BATUKAI-šitie medžiaginiai, iš odelės buvo kur kas lengviau gaminti ax.gif , bet iškarpėlė tokia pat, ar bent jau panaši.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti