LINUTUKĖ-kokia graži lėlytė, tokia šviesi, pasipuošusi, panaši į Kąstytį, kaip sesutė

Ir vėl-daili apykaklaitė
O kad dieną nežaidžia-tai nieko, mažiau nutrins
Bet negali gi nepatikti tokia gražuolė-baltai rožiniais rūbeliais, su nėrinukais
aciu

, bet gi kai paminejai kad sesute, tai apsiziurejau, kad gi tikrosios sesutes ir neparodziau dar

, taisausi, ir rodausi dar karteli su Kastycio sesute Jurate

, kad tik neatsibosciau

Mano didžioji, nors niekada neturėjo jokių barbių, bratsių (mums su vyru jos patiems nepatinka, tai ir vaikams nepirkom), su lėlėm apskritai nelabai žaidžia, jai labiau patinka riedlentės, dviračiai, kamuoliai ir laipioti po medžius

O namie-visokios dėlionės, mozaikos ir piešimai. Na-ir meškinai, šunys, gyvūnai minšti. Tik dabar , kai pasiuvau Korneliją (kurią ji vadina Ugne, nes Kornelijos vardas-netinkamas)-nešiojasi, plaukus pina, į darželį nusinešė parodyt.
O vakar mano mažoji pirmą kartą liko pietų miego miegoti, tai pasiprašė, kad Korneliją šalia paguldytų... pamalonino man širdelę
mano mazoji irgi nelabai su lelemis zaidzia, jai visokie kaciukai suniukai, juos net aprengdineja kartais

, tai beveik ir tikejausiu siudama kad taip ir bus, bet guodzia tai nors salia saves pasiguldo
Dėl batukų: norėjau paklausti, kaip jums užsideda batukai? ar nelieka tuščias galas? Nes kojytė tai tokia tarsi šiek tiek apvaloka, išsipūtusi ir ties pėdutės tariamais pirščiukais ji nesuplonėja.
, man dviem pirmom lelytem, tai kulnas liko tuscias, o siai treciai, tai pirstu galiukai tusti

, pedutes mazesnes padariau