Kaip gerai, kad jau kažkas verda

.
laimonda
belkaa
*dika*
eling
Coccinela (?)
junkis, junkis, arba prisiimk patarėjos vaidmenį - tokias fainutes lėlytes esi pasiuvusi
(?)
...
loimonda, ir aš nieko prieš, kad tu pati pateiktum mūsų veiklos planą
Mano dukružė šiuo metu karščiuoja

,bet aš labai tikiuosi, kad viskas kaip prasidėjo staiga, lygiai taip pat ir praeis. Nes ir aš labai nekantrauju pasiūti lėlyčiukę (po pirmo nesėkmingo bandymo

)
Mano pasirengimai tokie:
1. Turiu švelniai rožinės spalvos bliuzelę, kurią esu pasirengusi karpyti, ir dar pusmetrį viskozinio trikotažo. Nu niekur neradau grynai medvilninio rusvo

Jau ir sostinėn nusitarabaninusi buvau, toj išgirtoj "Žalioj stotelėj" Kalvarijų g. , niu nėėėėėėėėėra. Tai dabar mąstau, kas iš šitų variantų tinka labiau? Ką ten Valdorfo feng-shui byloja???
2. Pasiruošiau vilnos glėbį - vis gi aš ją išskalbiau, sugrūdau reikiamą kiekį į maišelį skalbiniams skalbti ir panardinau į šampūninį tirpalą (neturėjau po ranka spec. priemonių). Oi, ilgai nardinau keisdama vandenėlį, o tas vis rudas ir rudas

... Atrodo, jau išdžiuvo. Beje, kas ją pirksit, būkit atsargios - joje dar kažkokių vielučių gabalėlių galima rasti, būtinai išnaršykit po kiekvieną plaukelį, kad, neduokDie neįsiūtumėt, ir mažuliai nesusižeistų.
Tei va. Dabar lauksiu, kol mažutė pasveiks (kol ji tokia irzli ir liūdna, ir man nuotaikos nėra rankdarbiauti). Ir dar lauksiu patarimų dėl medžiagytės. Gal jūsų miestuose reikiamo audinuko galima rasti? Parašykite man až, labai lauksiu.