Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(eling @ 2011 02 25, 22:51)
Nieko tokio, vadinasi, bandysiu iš to, ką turiu, tik ką daryti su vilna?  g.gif Gal dar patars kas nors...

Tai dabar, iš viso, kiek mūsų siuvančių? ax.gif Gal, vis gi junkimės į bendrą virtualią kompaniją?

Aš jungiuosi į kompaniją, tik priminkit kada baigiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 25, 20:51)
Nieko tokio, vadinasi, bandysiu iš to, ką turiu, tik ką daryti su vilna?  g.gif Gal dar patars kas nors...

Tai dabar, iš viso, kiek mūsų siuvančių? ax.gif Gal, vis gi junkimės į bendrą virtualią kompaniją?

Ir aš jungiuosi į kompaniją smile.gif
O dėl vilnos nežinau, man neteko su tokia susidurti. Gaila, kad ji tokia nešvari, aš taip pat iš ten norėjau pirkti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 25, 17:58)
Dar toks klausimukas - pagal užrodymys nusipirkau tokią vilną , bet ji nešvari  unsure.gif  , kemšant nuo jos prikrenta purvo, galima ištepti lėlytę - jei kuri dirbate su tokia vilna, ar ją reikia prieš kimšimą kažkaip paruoši, pvz. išplauti?  g.gif

kaip karshinys gali but neshvarus? g.gif
plaut reiketu, tik atsargiai, nesuveliant,- uzhmerkti i vandeni su vilnai skirta priemone, pamirkyti lengvai pagniauzhant, pakeisti vandeni shvariu, pagniauzhyt..pakartoti kelis kartus kol vanduo liks shvarus, atsargiai nuspausti ir dzhiovinti ant rankshluoschio.
Atsakyti
Nežinau, kaip jūs, bet aš jau nekantrauju. Siūlau išrinkti "vadovę", kuri sudarytų visą darbo eigą ir pasiūlytų laiko limitus smile.gif Siūlau į šį postą eilng smile.gif ir nieko nelaukiant pradėti, o kas norės - galės prisijungti eigoje wink.gif Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(laimonda @ 2011 03 03, 07:51)
Nežinau, kaip jūs, bet aš jau nekantrauju. Siūlau išrinkti "vadovę", kuri sudarytų visą darbo eigą ir pasiūlytų laiko limitus smile.gif Siūlau į šį postą eilng smile.gif ir nieko nelaukiant pradėti, o kas norės - galės prisijungti eigoje wink.gif Kaip manot?

sveikos,ir as prisijungiu prie tokio pasiulymo ir prie siuvimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Siūlau, kad laimonda paradui vadovautų tongue.gif aš kaip ir noriu prisijungt, bet biškį pasvajojanti šiuo metu esu, kitais rankdarbiais užsiėmus, nežinau, nebent ūpas bais sukils ir prisijungsiu....
Atsakyti
Kaip gerai, kad jau kažkas verda biggrin.gif .

laimonda
belkaa
*dika*
eling
Coccinela
(?) junkis, junkis, arba prisiimk patarėjos vaidmenį - tokias fainutes lėlytes esi pasiuvusi rolleyes.gif
(?)
...

loimonda, ir aš nieko prieš, kad tu pati pateiktum mūsų veiklos planą drinks_cheers.gif
Mano dukružė šiuo metu karščiuoja verysad.gif ,bet aš labai tikiuosi, kad viskas kaip prasidėjo staiga, lygiai taip pat ir praeis. Nes ir aš labai nekantrauju pasiūti lėlyčiukę (po pirmo nesėkmingo bandymo blush2.gif )

Mano pasirengimai tokie:
1. Turiu švelniai rožinės spalvos bliuzelę, kurią esu pasirengusi karpyti, ir dar pusmetrį viskozinio trikotažo. Nu niekur neradau grynai medvilninio rusvo doh.gif Jau ir sostinėn nusitarabaninusi buvau, toj išgirtoj "Žalioj stotelėj" Kalvarijų g. , niu nėėėėėėėėėra. Tai dabar mąstau, kas iš šitų variantų tinka labiau? Ką ten Valdorfo feng-shui byloja??? g.gif smile.gif

2. Pasiruošiau vilnos glėbį - vis gi aš ją išskalbiau, sugrūdau reikiamą kiekį į maišelį skalbiniams skalbti ir panardinau į šampūninį tirpalą (neturėjau po ranka spec. priemonių). Oi, ilgai nardinau keisdama vandenėlį, o tas vis rudas ir rudas unsure.gif ... Atrodo, jau išdžiuvo. Beje, kas ją pirksit, būkit atsargios - joje dar kažkokių vielučių gabalėlių galima rasti, būtinai išnaršykit po kiekvieną plaukelį, kad, neduokDie neįsiūtumėt, ir mažuliai nesusižeistų.

Tei va. Dabar lauksiu, kol mažutė pasveiks (kol ji tokia irzli ir liūdna, ir man nuotaikos nėra rankdarbiauti). Ir dar lauksiu patarimų dėl medžiagytės. Gal jūsų miestuose reikiamo audinuko galima rasti? Parašykite man až, labai lauksiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 03, 19:33)

2.  Beje, kas ją pirksit, būkit atsargios - joje dar kažkokių vielučių gabalėlių galima rasti, būtinai išnaršykit po kiekvieną plaukelį, kad, neduokDie neįsiūtumėt, ir mažuliai nesusižeistų.

wool.lt karšiny pilna nulūžusių vėlimo adatėlių. Labai daug veliančiųjų skundžiasi. Pritariu eling - būkit atsargios ir paieškokit vilnos kitur. Nerekomenduoju į vaikų lėlytes dėti tokios vilnos, nes tos adatėlės labai aštrios. schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai šaunu, kad kažkas jau verda thumbup.gif Veiklos plano aš neturiu smile.gif Be to maniškis taip pat šiandien sukarščiavo, tad nžn, kaip čia su tais rankdarbiais kol kas.
Turiu tik vieną pasiūlymą, kad gal būtų patogiau nusistatyti starto ir pabaigos datas, o paskui jau kiekviena savu tempu kurpiam lėiukes, o kas būna neaišku - pasikonsultuojam smile.gif
Dėl vilnos, tai pernai visai netikėtai buvau užtikusi vilnos Kaziukyje 1kg - 30 lt. Buvo karšinys, bet labai geros kokybės.
O gal kas žinot, kur dar galima būtų gauti karšinio?
Atsakyti
Kokios visos šaunuolės-darbštuolės, aš aišku neprisijungsiu, nes esu tik pradedančioji.. nepykit kad rašau.. bet būčiau labai labai dėkinga, jei kas pasidalintų nuoroda, pagal kurią būtų galima pamėginti pasisiūti pirmąją lėlytę. Is anksto ačiū.
Atsakyti
QUOTE(laimonda @ 2011 03 03, 22:37)
O gal kas žinot, kur dar galima būtų gauti karšinio?

Nagi savaitgalį vėl Kaziukas nusimato, ar aš klystu? smile.gif

QUOTE(Giedrime71 @ 2011 03 03, 22:54)
Kokios visos šaunuolės-darbštuolės,  aš aišku neprisijungsiu, nes esu tik pradedančioji.. nepykit kad rašau.. bet būčiau labai labai dėkinga, jei kas pasidalintų nuoroda, pagal kurią būtų galima pamėginti pasisiūti pirmąją lėlytę. Is anksto ačiū.

O kodėl neprisijungsi - žinok aš lygiai tokia pati pradedančioji, būrelyje gal bus drąsiau, ir kaip laimonda minėjo, galėsim pasitarti, viena su kita pasikonsultuoti... mirksiukas.gif O apie lėlytės siuvimą labai išsamiai aprašyta pirmoje temoje zidudu postuose

O jei kuri turite nuorodas į normalaus dydžio iškarpas, tai labai prašau pasidalinti ir su manimi - tokiom "žaliom" kaip aš labai patogu tik atsispausdinti ir išsikirpti ax.gif

laimonda, pritariu numatyti starto datą - gal pirmadienis? Kaip mergaitės, ar jau visas priemones po ranka turite? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 04 kovo 2011 - 11:33
Siuvam iki Vėlykų bigsmile.gif laiko tikrai per akis, tai suspės ir vėliau prisijungusios, o kita gal ir 2 pasiūs Vėlykų Bobutei įduoti mirksiukas.gif
Prisijungiu ir aš, nėr čia ko, aš tiek "plaukų" kažkada prisipirkau, tai tik spintoj guli doh.gif

Šį kartą norėčiau zidudu lėlytę kiek patobulint ir padaryt su nykščiukais bei gal rankų-kojų pirštukus kaip su siūlu išformuot, jei kuri kur užmatėt bent paveiksliuką, parodykit 4u.gif
Atsakyti