QUOTE(Coccinela @ 2011 02 18, 21:46)
QUOTE(NerLin @ 2011 02 18, 22:04)

Dėkui, mergaitės, o aš įsivaizdavau, kad vienas galas jau dėl lenkimo automatiškai uždaras

, ir kai skaičiau, jog kitas (tipo antras), užsisiūna, tai ir nesupratau, kaip kištį tą rutulį

. Dabar jau aiškiau negu aišku

.
Coccinela, žinoma galima kartu bandyt virtualiai siūti. Bus drąsiau abiems

Nors,kai aš tokia "siuvėja", prisižiūrėjus tokių nuostabių lėlyčių ir jų kruopščiai pasiūtų apdarėlių, kažin, ar išdrįsiu savo kūrinį paviešinti - čia mamytės tiesiog tobulai siūna

. Aš pati nusprendžiau savo pupai savom rankom lėlyčiukę pasiūti, nes labai jau norisi, kad prie savęs glaustųsi tik natūralų, meile ir šiluma dvelkiantį žaisliuką. Nežinau ar kas matėt, per kažkokią rusų Tv transliavo laidą, kaip mergaitę vos atgaivino nuo anafilaksinio šoko, kurį ji, pasirodo, patyrė žaisdama su kinietiška lėle

, arba kaip berniukas nusidegino žandą piešdamas flomasteriais, nuo gų garų... Tei va,nežinau kokia gražuolė man gausis, bet ji bus mano rankomis mano dukrutei kurta

Dabar dar klausimas, iš kur medžiagytės gauti , pas mus provincijoj tokio audinuko nėra (iš vis nėra audinių parduotuvės),

kada į sostinę pateksiu irgi nežinau, o arbata savo baltą trikotažą jau po NerLin patirties dažyt nesiryšiu. Kitus variantus esu išdalinusi (turiu minty išaugtus dukriuko rūbelius, dabar truputį gaila...) Na, bet pasistengsiu išspręst šį klausimą, ir galima bus raitotis rankoves