Įkraunama...
Įkraunama...

Baimė vėl pastoti?

smile.gifsmile.gif+2009 10 22, 21:00-->
QUOTE(juna:)smile.gifsmile.gif @ 2009 10 22, 21:00)
Jusu atsakymas neigiamas. Savo gyvenime dariausi ne viena nestumo testa, ir visuose kita diena pasirodydavo vos matoma 2 juostele, bet rezultatai buvo neigiami. Tai yra visiskai normalu,kad siek tiek matosi atra juostele.Ta karta,kai rezultatas buvo teigiamas 2 juosta pasirode iskart visu ryskumu.
Miegokite ramiai blush2.gif

pritariu drinks_cheers.gif
bet del ramybes dar viena testuka galite pasidaryti
Atsakyti
smile.gifsmile.gif+2009 10 22, 20:00-->
QUOTE(juna:)smile.gifsmile.gif @ 2009 10 22, 20:00)
Jusu atsakymas neigiamas. Savo gyvenime dariausi ne viena nestumo testa, ir visuose kita diena pasirodydavo vos matoma 2 juostele, bet rezultatai buvo neigiami. Tai yra visiskai normalu,kad siek tiek matosi atra juostele.Ta karta,kai rezultatas buvo teigiamas 2 juosta pasirode iskart visu ryskumu.
Miegokite ramiai blush2.gif

...tiesa pasakius mano atveju, kiek kartu po 10 min pasirodydavo vaiduoklis tai po keliu dienų jis visada isryskedavo blush2.gif
Atsakyti
Viskas gerai bigsmile.gif Kita diena padariau testa buvo neigiamas tongue.gif bigsmile.gif ir po 15 min, ir po poros val., o siandien susirgau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKa_JD @ 2009 10 25, 12:19)
Viskas gerai bigsmile.gif  Kita diena padariau testa buvo neigiamas tongue.gif  bigsmile.gif ir po 15 min, ir po poros val., o siandien susirgau bigsmile.gif

tai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kzuzia @ 2009 10 25, 16:13)
tai sveikinu  4u.gif

Aciu 4u.gif

P.S. Mano dukrele irgi Gabriele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKa_JD @ 2009 10 25, 12:19)
Viskas gerai bigsmile.gif  Kita diena padariau testa buvo neigiamas tongue.gif  bigsmile.gif ir po 15 min, ir po poros val., o siandien susirgau bigsmile.gif

thumbup.gif nu va tai viskas ok tada smile.gif
Atsakyti
Nors maitinau mažiuką nuo pirmos dienos MP, mėnesinės atsirado mėnesiui po gimdymo. Iš pradžių buvo vos ne tris savaites su poros dienų pertrauka, po to vėl kažkaip nesąmoningai, kad savaitė yra, savaitė - nėra. Po to buvo po mėn. - žodžiui viskas normaliai. Po 3 mėn. 2 sav. vėlavo, jau audžiau mintį - gal kartais laukiuosi, ir jau planavau pirkti testą, bet susirgau. Po to 2 mėn. reguliariai (tiesa vis keliom dienom ilgėjo ciklas 32, 35 d.), o dabar jau 10 d. vėl vėluoja. Hmmm...vėl visokios mintys į galvą lenda. Vis dar maitinu pati. Sakau, gal tiesiog dar nesusitvarkė viskas (virš 6 mėn. po gimdymo). Ar kam panašiai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 10 26, 16:24)
Nors maitinau mažiuką nuo pirmos dienos MP, mėnesinės atsirado mėnesiui po gimdymo. Iš pradžių buvo vos ne tris savaites su poros dienų pertrauka, po to vėl kažkaip nesąmoningai, kad savaitė yra, savaitė - nėra. Po to buvo po mėn. - žodžiui viskas normaliai. Po 3 mėn. 2 sav. vėlavo, jau audžiau mintį - gal kartais laukiuosi, ir jau planavau pirkti testą, bet susirgau. Po to 2 mėn. reguliariai (tiesa vis keliom dienom ilgėjo ciklas 32, 35 d.), o dabar jau 10 d. vėl vėluoja. Hmmm...vėl visokios mintys į galvą lenda. Vis dar maitinu pati. Sakau, gal tiesiog dar nesusitvarkė viskas (virš 6 mėn. po gimdymo). Ar kam panašiai buvo?

man buvo, mano manymu tai dar tiesiog nesusitvarke, bet jeigu jokios kitos apsaugos nesinaudojai, tai b8tinai test1 nusipirk, nes maitinimas kr8timi tai visai neapsauga
Atsakyti
siuo metu dar nesinori antro leliuko,tai tikrai kankina tokia baime. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 10 16, 13:51)
Kol buvau be spiralės ramiai gyventi tikrai negalėjau schmoll.gif  , o dabar ramu rolleyes.gif

taigi kad negaliu ramiai gyventi. o dar plius man gydytojai draudzia pastoti bent 2 metus del sveikatos tai is viso panika, o ypac kai mmm dar neprasidejusios tai ir nezinai kaip ten ir kas verysad.gif
Atsakyti
Vakar vakare jau nusipirkai nėštumo testą, vis tik jau pilnai ir dar kiek ilgiau nei 2 sav. mėn. vėlavo, bet...prieš pat naktį susirgau smile.gif taigi pasilaikysiu testą kokiam pusmečiui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2009 11 03, 17:35)
Vakar vakare jau nusipirkai nėštumo testą, vis tik jau pilnai ir dar kiek ilgiau nei 2 sav. mėn. vėlavo, bet...prieš pat naktį susirgau smile.gif taigi pasilaikysiu testą kokiam pusmečiui wink.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti