Įkraunama...
Įkraunama...

Baimė vėl pastoti?

as tai ziaaaaaaurei bijau pastoti antra karta,nenoriu daugiau kolkas vaikiuko lotuliukas.gif nors viskas buvo super ir nestumas,ir gimdymas. ir dukryte auga puikei.bet kazkodel nenoriu antro schmoll.gif vyras tai nors dabar......
Atsakyti
as tai irgi noreciau dar vaikelio biggrin.gif o vyras tai tik ir laukia kada as sutiksiu nestuke.gif g.gif bet kolkas susitarem paaugit pirma savo suneli 4u.gif nors noras yra begalinis nestuke.gif
Atsakyti
mane taip pat baugina vel pastoti blink.gif suneliui dar tik 7 men ax.gif
Atsakyti
as laukiu nesulaukiu kada vel aplankys gandrai:)
Atsakyti
As nebenoriu... Sakau, nusisauciau, jei tokia naujiena nukristu doh.gif Is tikruju nebebutu kur detis, bet zinau, kad jokiu abortu. Ieskosim kokiu nors budu. Jau nebemaitinu, tai eisiu pas gydytoja ir tarsiuos.
Atsakyti
man ta baime jau paranoja pasidare verysad.gif laukiu nesulaukiu kada bus menesines ir kontraceptini zieda galesiu isideti cool.gif dabar net neleidziu nusirengt gulint,nes baiusu kad koks lasas nepapultu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglerada @ 2009 07 31, 21:32)
man ta baime jau paranoja pasidare verysad.gif  laukiu nesulaukiu kada bus menesines ir kontraceptini zieda galesiu isideti cool.gif dabar net neleidziu nusirengt gulint,nes baiusu kad koks lasas nepapultu unsure.gif

o vyras saugotis ka negali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglerada @ 2009 07 31, 22:32)
man ta baime jau paranoja pasidare verysad.gif  laukiu nesulaukiu kada bus menesines ir kontraceptini zieda galesiu isideti cool.gif dabar net neleidziu nusirengt gulint,nes baiusu kad koks lasas nepapultu unsure.gif

o kam cia tos paranojos? g.gif isidek spirale ir viskas thumbup.gif jokiu paranoju nera! As isidejau spirale ir ramu visiskai thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi paranoja mirksiukas.gif Kai buvo sūnui 7 mėnesiai pastojau su dukra. Bet kažkaip lyg ir norėjosi...O dabar tai kiekvieną mėnesį kol sulaukiu savo šventės, tai nemoku apsakyt ką išgyvenu. Tuo labiau, kad vyras vis klausia: kaip su ta programa maximum?
Deja įsidėt spiralės ar žiedo negaliu, nes po gimdymų pasmukusi gimda, o hormoninės-ne man...aš tiesiog pamirščiau jas išgerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amzinastudente @ 2009 08 02, 18:38)
Man irgi paranoja mirksiukas.gif  Kai buvo sūnui 7 mėnesiai pastojau su dukra. Bet kažkaip lyg ir norėjosi...O dabar tai kiekvieną mėnesį kol sulaukiu savo šventės, tai nemoku apsakyt ką išgyvenu. Tuo labiau, kad vyras vis klausia: kaip su ta programa maximum?
Deja įsidėt spiralės ar žiedo negaliu, nes po gimdymų pasmukusi gimda, o hormoninės-ne man...aš tiesiog pamirščiau jas išgerti doh.gif

as tai kai geriau kontraceptines tabletes, tai darydavau taip, kad nepamirst ju isgert....uzsistatydavau mobiliake priminima, konkrecia valanda ir kai jis suskambedavo iskart ir isgerdavau, ir kazkaip neteko man pamirst apie jas... thumbup.gif
Atsakyti
Tiesio, aš labai nemėgstų vaistų, juos geriu tik kraštutiniausiu atveju, jei ką nors skauda tiesiog nusiteikiu, kad tai laikina ir kenčiu skausmą...
Atsakyti
Reikia saugotis isideti spirale ar vartoti kontraceptikus ir nekankins tokia baime bet ir su kontracemtikaip buna visko.
Atsakyti