Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(mara7751 @ 2009 04 21, 09:22)
i Phaedra Beach...
Gal kas buvot sitame viesbutyje? Idomu ar ten masina laikant reik moketi uz stovejima aiksteles? Gal kas zinot kur geriau masina nuomotis? blush2.gif

buvau, rašiau temos pradžioj apie viešbutį, už auto stovėjimą mokėti nereikia smile.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2009 04 21, 09:45)
Mes rugseji vaziuosim i sita viesbuti tai labai lauksiu atisiliepimu

Rašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(puzlee @ 2009 04 21, 21:09)
Mes plaukeme i Santorini 5h, bet galiu pasakyti, kad visiskai nesigailejome. Pamateme tiek, kiek uzteko, ir seip tu 3 h uzteko toj saloj, nes nera labai ten ka ir veikti per tuos karscius, tik gericiau i laiva norisi kojas istiesti  ax.gif  Bet ir as girdejau, jog su greitaeigiu plaukia 3h smile.gif

O kiek kainavo kelione i Santorini? O kazin dabar tos pacios kainos, nors turbut nelabai?
Atsakyti
Aš pasimetusi tarp viešbutukų. Viskas būtų gerai, jei rasciau su kuo vaziuoti. verysad.gif O dabar... didelio pasirinkimo nera kaip vienai... kazkaip mintys sukasi apie Anna Maria apartamentus, bet ten neduoda vakarienes... o taip tingesis kazkur keliaut ieskot, ka cia pavalgius... O idomu, kokios kainos vieno komplekto restoranuose? unsure.gif
Atsakyti
Sveiki zmogai smile.gif thumbup.gif sorri bet tingiu visu postus skaityti, rasau tada is karto. Gyvenu Chanioj, Kretos saloje, cia gyvenu su reikalais smile.gif iki liepos pradzios, tad jeigu kam idomu ir norite suzinoti daugiau siek tiek, norite atvykti ir norite kad kas padetu rasti busta, surasti kur pigiau isnuomoti masina, patarti ka geriau aplankyti, kur nuvykti, ka pamatyti wink.gif tai rastelkit man email, arba skype, labai daznai online esu.. Pas mus orai kuo toliau vis geresni, maudytis galima drasiai wink.gif na del smulkesnes info, kam kas idomu, lauksiu klausimu ir visa kita. Iki susirasymo, keliauninkai drinks_cheers.gif

p.s. uz atlygi lietuvisko lasiniuko tiks biggrin.gif biggrin.gif

email: krokapolis@gmail.com

QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 22, 14:51)
ir gidu pabutum uz lasinukus?  lotuliukas.gif

unsure.gif cool.gif kad ten nera apie ka pasakoti, o jeigu kur ir kelione imtumet, pvz y SAMARIA GORGE, kur dar ir pats keliausiu, tai ten jau bus ka veikti ir bus gidu smile.gif o po papludimius ir grazias vietas laktyti gidu nebutina wink.gif beje, samaria gorge prades veikti nuo geguzes menesio 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu pasidomėti ar visos keliavote tik per agentūras? Ar kažkas bandė organizuotis savarankiškai?
Jei tokių atsirastų, gal galėtų pasidalinti info, kur pirkote avia bilietus. Ir kokia kaina?

Būčiau labai dėkinga. 4u.gif

Beje, norėčiau paklausti tų mamų, kurios vyks į Kretą birželio mėn. per agentūras. Kiek mokate už kelionę vienam žmogui? Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Dar papildomai dasides transfero islaidos. Kuo toliau nuo Rethimno , tuo brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2009 04 22, 16:44)
Aciu 4u.gif Taigi buvau skaicius pries renkantis kelione doh.gif Visiskai pamirsau doh.gif Mes taip pat vykstam per Novatura smile.gif

Bet manau, kad galima ir savarankiskai nuvykti, tik reikia zinoti, kada isplaukia laivas ir pigiau butut dar. Na tik aisku, jau gido nebutu lietuvisko salia.
Beto aplankykite dar Samarijos tarpekli, sako, kad labai grazu. Deja mums tokios galimybes neteko verysad.gif del per didelio karscio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(puzlee @ 2009 04 22, 17:54)
Bet manau, kad galima ir savarankiskai nuvykti, tik reikia zinoti, kada isplaukia laivas ir pigiau butut dar. Na tik aisku, jau gido nebutu lietuvisko salia.

Siais metais siek tiek pabrango bilietai i Santorini. Greituoju keltu i viena puse 42 eur.

Atsakyti
na gaila, nebuvau tame santorini, idomu kas ten gero toj mazoj saloj smile.gif bet ten dar ne toks oras kaip kretoj smile.gif ir apie 120 km y siaure nuo kretos ji yra.. gal kas buve joje? kas ten idomaus smile.gif gal nuvykti ir man butu galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reaper @ 2009 04 22, 22:10)
na gaila, nebuvau tame santorini, idomu kas ten gero toj mazoj saloj smile.gif bet ten dar ne toks oras kaip kretoj smile.gif  ir apie 120 km y siaure nuo kretos ji yra.. gal kas buve joje? kas ten idomaus smile.gif gal nuvykti ir man butu galima smile.gif

As buvau. Seip sala istiesu maza, bet aplankyti verta, tie namukai visi mazi, vienodos spalvos wub.gif Grazu. Tik nezinau, ar noreciau ten visas atostogas praleisti. blink.gif O siaip, kadangi per lietuvius vaziavom, tai idomiai papasakojo apie ugnikalnius apie pacius Santorinio gyventojus ir t.t. smile.gif O ar verta ten vykti, tai cia individualiai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2009 04 22, 22:28)
Siais metais siek tiek pabrango bilietai i Santorini. Greituoju keltu i viena puse 42 eur.

cia 1asm ar automobiliuj? atgal plaukiant reikia moket? ne taip kaip musu smiltyneje nusiperki i viena puse atgal turi tik parodyt ta pati bilieta 4u.gif

QUOTE(WooDoo @ 2009 04 23, 08:04)
Smalsu pasidarė kodėl taip mažai keliaujancių vasarą?  g.gif

isivaizduoju kad kainos kandziojasi nesveikai pvz liepos men... ar verta sitiek permoket uz ta pati vaizda, tik kelius laipsnius silumos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 23, 09:46)
cia 1asm ar automobiliuj? atgal plaukiant reikia moket? ne taip kaip musu smiltyneje nusiperki i viena puse atgal turi tik parodyt ta pati bilieta  4u.gif

cia kaina vienam asmeniui is Herakliono i viena puse, i abi puses 84,- uz automobili reikia atskirai moketi. Tik nezinau kiek. Pvz. is Atenu i Santorini masinai kainuoja 100 eur.
Atsakyti