Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Jurgitaite @ 2009 04 23, 17:59)
O as cia nelabai supratau. Kaip jus ruosiates to apgyvendinimo ieskoti? Tiesiog pagal musu salygas (lokacija, kaina, facilities, maitinimas ir pan.) siulysite variantus? O kaip su apmokejimu  ir/ar garantiijomis? O kaip su uzsakymu? Jus savo lesomis (laikas/skambuciai) kontaktuosite su viesbuciais? O kokiais kriterijais remiantis, jus nusprendziate ar "tas" viesbutis yra geras ar blogas?

na as kaip budamas lietuvoje ieskojau busto, tai sunku buvo rasti (Chanioj).
na tarkim tau reikia apsistoti kelioms dienoms nuo kokio 5dienio iki 7dienio Chanijoj, sakai, noriu moketi per diena iki 40 euru, baseino nereikia, reikia tik pusryciu ir pan. as nueinu pasakua bosui kad atvaziuos zavi lietuvaite ta ta diena, rieks dviems dienoms, ar turesi vietu? jis sako bus... nu ir sutarta.. o del rezervavimo mokescio tai ne visur reikalauja, jeigu pareikalaus, ne beda ir sumoketi, man nesunku padeti smile.gif
taciau kaip minejau anksciau, **** zvaigzdutiniu viesbuciu ieskokite internete wink.gif nes tai geriausias budas
Papildyta:
o jeigu nori susirasti cia gera viesbuti su baseinu prie papludimio, galit atlekti, duosiu dviraciu, galesit aplekti aplink miesta wink.gif susirasit gal koki wink.gif
Atsakyti
Taip pat jungiuos i Kretos myletoju draugija smile.gif , tiesa, kol kas tik is tolo, ty is nuotrauku ir buvusiuju ten pasakojimu... Bet jau labai greitai pasibusim patys - isvykstam nuo geguzes 3d. savaitei (per trumpai:(, bet atostogu laikas su kelioniu grafikais neatitinka). Apsistosim Anna Maria viesbutuke, Anissare, tik su pusryciais, bet bus virtuvele, tai gal nebadausim:)) Vaziuojam su 2.5m turistu, tai labai dideliu zygiu nenusimato.. Tik del oro neramu - vis ziurineju prognozes, tai +17max ir dar lietu zada verysad.gif , aisku, nesitikejau dideliu karsciu, bet bent jau apie 20 galetu but unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 04 23, 21:38)
kodėl rinkotės būtent tą kurortą? ax.gif

kadangi apie kurortus nelabai ka raukem, rinkomes istikro kad viesbutis butu ne toli oro uosto... nes su savo nenuorama orangutangu ilgai negaliu sedet autobuse... ir is visu viesbuciu, nezinau bet sitas man labiausiai tiko smile.gif
ar blogas pasirinkimas jusu manymu?
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 23, 20:53)
kadangi apie kurortus nelabai ka raukem, rinkomes istikro kad viesbutis butu ne toli oro uosto... nes su savo nenuorama orangutangu ilgai negaliu sedet autobuse... ir is visu viesbuciu, nezinau bet sitas man labiausiai tiko smile.gif
ar blogas pasirinkimas jusu manymu?

ne, ne, šiaip tik paklausiau. mirksiukas.gif šiaip esu buvus prie to viešbučio, tai atrodė gerai iš pažiūros biggrin.gif tik va jei atmintis nemeluoja, lyg ir tolokai nuo miestelio g.gif bet gal ir klystu... ir nedidukas tas miesteliukas toks, vienos gatvės.. biggrin.gif
Atsakyti
Patikėk, šiemet su viešbučiais prastai... Niekas nieko gero nesulo, čia vienas iš geriausių...
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 04 23, 21:59)
ne, ne, šiaip tik paklausiau. mirksiukas.gif  šiaip esu buvus prie to viešbučio, tai atrodė gerai iš pažiūros biggrin.gif  tik va jei atmintis nemeluoja, lyg ir tolokai nuo miestelio g.gif  bet gal ir klystu... ir nedidukas tas miesteliukas toks, vienos gatvės.. biggrin.gif

g.gif manau viskas bus gerai smile.gif iki didesniu miesteliu nuvaziuosim dienos metu smile.gif o vakariniu sou mes neistemopiam, nes mazius po dienos prie juros ir gryno oro 21val luzta...bet uztat 6-7 ryte keliasi, zodziu pusrycius valgom restorane pirmieji lotuliukas.gif

maniau jau kazka busiu nusirinkus pro sali... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 23, 18:41)

turbut kad nebelabai tokiu kainu rasi... nebent 2-3*

Pernai 5* viešbutis su UAI kainavo 1100Lt savaitei, čia gegužės mėnesį. Tai manau, kad ir šiemet gali iškristi neblogų pasiūlymų g.gif Aišku aš ateities nenumatau, todėl per daug nesiginčysiu, kas bus ir kokiom kainom. Tik parašiau, kaip buvo.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Saltmete dar jusu norejau paklaust del turgeliu... ar jie vyksta kasdien, ar tarkim kiekvienam miestelyje vis skirtinga diena? ir kaip tie turgeliai vadinasi? ax.gif
dar vienas klausymas apie prieskonius... ar rekomeduotumet kokius kokybisku ka isaugina patys graikai?

per nakti tiek klausymu susideliojo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledas @ 2009 04 24, 09:44)
Pernai 5* viešbutis su UAI kainavo 1100Lt savaitei, čia gegužės mėnesį. Tai manau, kad ir šiemet gali iškristi neblogų pasiūlymų g.gif  Aišku aš ateities nenumatau, todėl per daug nesiginčysiu, kas bus ir kokiom kainom. Tik parašiau, kaip buvo.

pernai ir daugiau paskutiniu minuciu buvo... siais metais kazkaip gudriai jie sukasi su tom kainom... bet savaitei yra neblogu pasiulymu, tarkim ir i mano pasirinkta viesbuti galoima uz 1750 nulekt, bet beda ta kad mums savaites mazai... o kai ilgiau vaziuoji tokiu geru pasiulymu nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklaust, jei nuomojantis masina siulomas toks draudimas "New Cars Guarantee,
- 100% Fully Comprehensive Insurance With NO Excess - NO Deposit. (C.D.W and F.D.W. Customer is fully relieved from the responsibility for any damage. All vehicles are subject to liability and fully comprehensive automobile and property damage insurance. Any damage is fully covered by the Insurance even if the driver is responsible for the accident.)
- Third Party Insurance covering damages caused to other drivers/cars/people.
- Personal Liability Insurance for the driver and the passengers."
Ar tai reiskia, kad apdraudzia nuo visko imanomo (mano padarytos zalos
automobiliui ar kitom masinom). Ar nera kokiu kabliuku? kazkaip baisu apsigaut ax.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(jurgita_p @ 2009 04 24, 11:20)
Sveiki, norejau paklaust, jei nuomojantis masina siulomas toks draudimas "New Cars Guarantee,
- 100% Fully Comprehensive Insurance With NO Excess - NO Deposit. (C.D.W and F.D.W. Customer is fully relieved from the responsibility for any damage. All vehicles are subject to liability and fully comprehensive automobile and property damage insurance. Any damage is fully covered by the Insurance even if the driver is responsible for the accident.)
- Third Party Insurance covering damages caused to other drivers/cars/people.
- Personal Liability Insurance for the driver and the passengers."
Ar tai reiskia, kad apdraudzia nuo visko imanomo (mano padarytos zalos
automobiliui ar kitom masinom). Ar nera kokiu kabliuku? kazkaip baisu apsigaut  ax.gif
Aciu

o cia toki draudima vietinese agenturose siulo? ir kiek toks kainuoja?
kazkaip maniau jei masina nuomuojies tai kartu iskaiciuotas ir draudimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 24, 10:22)
o cia toki draudima vietinese agenturose siulo? ir kiek toks kainuoja?
kazkaip maniau jei masina nuomuojies tai kartu iskaiciuotas ir draudimas  g.gif

Taip, vietinej agenturoj. Tai cia ir ieina i masinos nuomos kaina, nuomos kaina 7 d. su situo draudimu 159 euro. Tik noriu pasitikslint ar cia tas "pilnas" draudimas.
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 24, 08:48)
labas rytas  4u.gif
Saltmete dar jusu norejau paklaust del turgeliu... ar jie vyksta kasdien, ar tarkim kiekvienam miestelyje vis skirtinga diena? ir kaip tie turgeliai vadinasi?  ax.gif
dar vienas klausymas apie prieskonius... ar rekomeduotumet kokius kokybisku ka isaugina patys graikai?

mane reiktų tujint... neesu aš dar tokia sena... blush2.gif
o dėl klausimų, tai tie turgeliai vadinas 'laiki' ir paprastai vyksta skirtingom dienom skirtinguose miesteliuose. Va čia apie tuos turgelius plačiau.
O dėl prieskonių, jei su anglų kalba draugaujat, tai va pastraipa iš to pačio straipsnio:
' Herbs. In the street market you’ll find the famous Cretan dittany, chamomile, spearmint, sage, oregano and every other kind of herb packaged in clear plastic bags. Usually the sellers have gathered the herbs in the mountains and packaged them themselves. They can tell you how to use each one. Be aware, however, that some herbs such as dittany are cultivated, so what you’re getting isn’t the wild mountain type that’s very hard to gather.'

QUOTE(jurgita_p @ 2009 04 24, 10:40)
Truputi nesupratau, ar cia daug ar mazai  blush2.gif

Mano supratimu, tai čia laba gera kaina kaip už 7 dienas, ir draudimas irgi pilnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 24 balandžio 2009 - 09:56