Dėl masiniuko - kol nesezonas - tai masinu pasirinkkimas labai didelis, kainos irgi. Mes nuomavomes Peogeot 207cc už 105 Eurus beveik 4 paroms (nuomavomes trims, bet leido pasiimti iš vakaro apie pietus).
Siaip jei kas gyvensit Hersonise, tai yra toks labai normalus diedas Mike, jo ofisas vadinasi Global Travel. Jis yra susidraugaves su Novaturo atstovais, tai lietuvaiciams pakankamai geras salygas duoda, plius duoda intrukcijas lietuviu kalba

Vaziuoti ten yra labai daug kur - papludimmiai, miestai, kaimukai, kalnai, tarp kitko, kai kuriais ju vaziuoti man buvo pakankamai baisoka - nors vairavau ne as, bet koja laikiau ant stabdzio nuolat
Iš miestuku, tai mums labiausiai patiko Agios Nikola, Retymnas, Chania (rasybos as ju neatsimenu), kurortas labai grazus Agios Pilagios.
Mano nuomone i Spinalonga plaukti nelabai apsimoka, nepatiko Lerapetra, Knosas ir Lasiti plynaukstej nieko gero nepamatem apart to, kad kelias iki jos grazus. Bet cia tik mano nuomone, nebutinai visiems vienodai atrodo. Mes nebuvom, bet sake nieko gero ir toje Vai giraiteje.
Labai yra graziu papludimiu, jie pazymeti zemelapyje. Kadangi ne sezonas, tai jie dar praktiskai tusti, labai smagu pabuti ten.
Dėl aprangos, tai dzinsai ir megztinis manau tikrai nepamaisytu - gal mums pasitaike, kad vakarop buvo pakankamai smarkus vejas. Kadangi vakarus leidom prie juros, tai apsirengti reikejo. Diena aisku silta, bet zinoma ypac baltaodziams reiktu kremo nuo saules, nes atrodo specialiai nesideginom, bet nudegti sugebejom.
Kas megta vyna - tai mums is visu kiek ragavom labiausiai patiko Sitia of Creta raudonas. Supermarkete kainuoja apie 6-7 Eur, bet tikrai neblogas. Maistas viesbutyje didelio ispudzio nepadare, bet kaip gidai sake, visuose viesbuciuose panasiai, uztat tavernose visai kitaip, jei uztaikai, tai gali pasimegauti

siulau paragauti astunkoju
Kai vazinejom, tai pakelese nusipirkdavom apelsinu, mazu banau (tikrai skanus), ir dar kazkokiu vaisiu, net nezinau pavadinimo - tokie morkiniai - geltoni, lyg i obuoliukus panasus tik pailgi ir kauliukai dideli viduje.
Nu va visa traktata surasiau, jei kas konkreciai idomu, klausikit, kol ispudziai karsti