Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai-3

QUOTE(sunsetheat @ 2010 09 22, 22:31)
Sveikos  4u.gif  Gal zinote, kur butu galima Kaune gauti karneoli? Noreciau, kad butu su skylute ir iskart galeciau uzsimauti ant odinio raistelio  ax.gif 
Ar ieškai ko nors panašaus?
user posted image

Jei taip, parašyk man a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 09 25, 14:54)
KofmannPupi, kur Šiauliuose pirkot? Gal dar kitos žinot Šiauliuose patikimų parduotuvių? bigsmile.gif

Mane irgi tas domina, nes šiuo metu labai ieškau pakabuko su rožiniu kvarcu, jei kas patars, kur būtų galima įsigyti - būsiu labai dėkinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristut @ 2011 01 22, 18:42)
Mane irgi tas domina, nes šiuo metu labai ieškau pakabuko su rožiniu kvarcu, jei kas patars, kur būtų galima įsigyti - būsiu labai dėkinga  thumbup.gif

Jau radau thumbup.gif Dabar domina, kaip ji "pakrauti"? Gal pas patars?
Atsakyti
Kur galeciau rasti nuorodu su visu pusbrangiu akmenuku aprasymai? Turiu toki akmenuka, kai zinojau pavadinima zinojau ir reiksme... o dabar pamirsau.. blush2.gif noretusi vel pasiskaitineti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 26 sausio 2011 - 15:14
Sveikos, ėmiau ir aš akmenėliais domėtis. Turbūt dėl to, kad tapus mama ir namų židinio sergėtoja norisi tiek daug sugebėti: apsaugoti nuo ligų ir nesėkmių brangiuosius, padėti jiems sustiprinti savo gerąsias savybes ir įveikti ydas, išlaikyti namus saugius ir jaukius.. o tam reikia įgyti bent šiek tiek stebuklingų galių, tiksliau išmokti jomis pasinaudoti smile.gif Na, savo tapimą gerąja namų ragana kažkodėl pradėjau nuo bandymo pasinaudoti akmenų galiomis.

Iš pradžių atrodė viskas paprasta, pasiskaičiau internete apie akmenų reikšmes ir susirašiau sarašiuką ko man reikia:

Vyrui - Tigro akis, kad apsaugotų nuo įtampos darbe, padėtų spręsti konfliktus, susikaupti, pritrauktų finansinę sėkmę. be to gydo žvinelinę, padeda nuo galvos skausmo

Ametistas - vaikui prie lovelės pagerinti miegui

Chalcedonas - kad padėtų vaikui mokytis kalbėti
(kažkur skaičiau kad jaspis yra chalcedono rūšis, tai kaip yra - ar chalcedonas yra akmuo, ar akmenų grupės pavadinimas?)

Besilaukiančiai draugei - abrikosinis agatas (abrikosinio niekur nerandu, gal tiktų tiesiog rausvas?) nes apsaugo vaisių, suteikia vidinę ramybę ir padeda gimdant

rausvasis kvarcas - i migamąjį meilei ir romantikai stiprinti

Kalnų krištolas - visiems gyvenimo atvejams, nes jį lengva įkrauti savo energija - pašnibždėti norus ir pan.

Granatas - sužadinti aistrai, kai prireikia, taip pat įduoti vykstantiems į kelionę artimiesiems, nes apsaugo keliautojus

geltono jaspio - sau nešioti , nes stiprina imuninę sistemą, reguliuopja žarnyno veiklą, padeda pasiekti ramybę, harmoniją.

Turkis - turėti jei prireiktų nes yra stiprus saugantis akmuo, be to padeda pasveikt nuo kvėpavimo takų ligų

ruošiausi viską susipirkt tiesiog internetu kokioj akmenėliais papuošalams prekiaujančioj parduotuvėj, bet čia pasiskaičius supratau kad turbut ne to ko noriu prisipirksiu taip.. O kur pirkt?

ir gal labiau patyrusios galėtumėt pasakyt, ar nesuklydau akmenėlių galias aiškindamasi?
Atsakyti
Vien akmenėlių pagalba nesusikursite idiliško pasaulio ir neapsaugosite namų nuo visų negandų. Siūlyčiau pražioje įsigyti vieną-kitą akmenį ir pasistengti išsiaiškinti, kaip jie veikia jus ir jūsų aplinką, išmokti jais teisingai naudotis. Jei matysite, kad tikrai jaučiate ir suprantate, ką tie akmenys "šneka", imkitės kitų akmenų. mirksiukas.gif

Beje, chalcedonas yra ne jaspis, o agatas: http://lt.wikipedia.org/wiki/Agatas
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 01 26, 15:14)
Kur galeciau rasti nuorodu su visu pusbrangiu akmenuku aprasymai?
Čia truputį yra: http://www.astromine...avadinimus.html
Atsakyti
As ant stalo paprasciausiu akmenuku is svecios salies prisidejus, nes jie man kai ka primena, be to atidave sesuo, jai nebereikejo, tai as priglaudziau.
Tik kolkas nezinau koki poveiki jie daro mano gyvenimui , tiesiog mieli ir tiek... ax.gif
O siaip mano megstamiausi celestinas (angelu akmuo ) ir rozinis kvarcas, bet irgi kasdien nenesioju, nera tokio poreikio...
Atsakyti
Vien akmenėlių pagalba nesusikursite idiliško pasaulio ir neapsaugosite namų nuo visų negandų.

Tuo net neabejoju smile.gif

Siūlyčiau pražioje įsigyti vieną-kitą akmenį ir pasistengti išsiaiškinti, kaip jie veikia jus ir jūsų aplinką, išmokti jais teisingai naudotis. Jei matysite, kad tikrai jaučiate ir suprantate, ką tie akmenys "šneka", imkitės kitų akmenų.  mirksiukas.gif

dėkui, labai logiškas patarimas, ir pati apie tai mąsčiau. Čia pradinis entuziazmas gena visko iškart prisipirkt, bet turbūt reik stabdyt ji blush2.gif
Papildyta:
Dar kilo mintis, vyras šiuo metu Taivanyje, gal verta paprašyt pora akmenėlių atvežt? Juk iš ten importuoja akmenis. tik va ar daugiau tikrus, ar padirbtus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo applegarden: 12 vasario 2011 - 16:04
Kodel gerinti gyvenima nusprendet butent akmenu pagalba? Manau ju itaka ir energetika labai mazute palyginus pavyzdziui su musu mintimis ir ketinimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 02 12, 17:13)
Kodel gerinti gyvenima nusprendet butent akmenu pagalba? Manau ju itaka ir energetika labai mazute palyginus pavyzdziui su musu mintimis ir ketinimais  ax.gif

tai kad nepasakyčiau kad nusprendžiau gyvenimą akmenimis gerinti smile.gif gal mano lyrinis nukrypimas pirmo posto pradžioj suklaidino.

Juk visi suprantame, kad pvz norint, jog vaikas augtų ramus, pasitikintis savimi ir drąsus reikia ne apkarstyti jį akmenimis, o skirti jam savo meilę, dėmesį, švelnumą, girti, drąsinti, skatintri tyrinėti aplinką ir t.t. O romantiką geriau kurti dėmesingumu, meilumu, atidumu mylimam žmogui,, o ne čiupinėti rožini kvarcą urzgiant ant sutuoktinio smile.gif

Bet kartais taip nutinka, kad kokio nors nerimą keliančio dalyko nepavyksta paveikti visom savaime suprantamomis priemonėmis. Tada ir kyla mano aprašytas noras turėti stebuklingų galių smile.gif ko gero tos stebuklingos galios veikia būtent per tai, kad padeda sutelkti ir sustiprinti tinkamas mūsų mintis ir ketinimus, ryžtą, tikėjimą savo jėgomis.

o akmenys man tiesiog visada patiko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(applegarden @ 2011 02 12, 16:49)
norint, jog vaikas augtų ramus, pasitikintis savimi ir drąsus reikia ne apkarstyti jį akmenimis, o skirti jam savo meilę, dėmesį, švelnumą, girti, drąsinti, skatintri tyrinėti aplinką ir t.t. O romantiką geriau kurti dėmesingumu, meilumu, atidumu mylimam žmogui,, o ne čiupinėti rožini kvarcą urzgiant ant sutuoktinio

ko gero tos stebuklingos galios veikia būtent per tai, kad padeda sutelkti ir sustiprinti tinkamas mūsų mintis ir ketinimus, ryžtą, tikėjimą savo jėgomis.
Štai čia tikrai sveikas, adekvatus požiūris. drinks_cheers.gif
Akmenis ir papuošalus su jais renkuosi stichiškai, instinktyviai: pamačiau ir supratau - mano! bigsmile.gif

Dabar galvoju, kad man reiktų karneolio, panašiai tokio, kokio foto anksčiau esu įkėlusi. doh.gif
Atsakyti
Kadangi en nemoku, tai ir neieškojau, bet, mokančioms ru, akmenukų aprašymų mažai nepasirodys: mirksiukas.gif
http://www.catalogmineralov.ru/
Atsakyti