Dėl meistro, kuris gręžtų akmenį, ir man kažkada kilo klausimas, bandžiau ieškoti, bet paskui apsiėjau. Manau, reikia eiti per juvelyrines dirbtuves ir klausinėti.
Žiūrint koks tas akmenėlis.
Jei trapus kristaliukas, gali skilti, bet šiaip nieko tiems akmenims neatsitinka, jei turi galvoje energetines/ezoterines savybes.
Dėl meistro, kuris gręžtų akmenį, ir man kažkada kilo klausimas, bandžiau ieškoti, bet paskui apsiėjau. Manau, reikia eiti per juvelyrines dirbtuves ir klausinėti.
Arba užklausti SM-e, yra kažkur tema "Ieškome, kas pagamintų" ar kažkaip panašiai. 
Nzn kaip jums bet isigijau malachito pakabuka, tik isigijau su draugu iskart atsalo santykiai, rasoma kad tai akmuo saugantis nuo nepatikimu partneriu
iš pradžių abejojau
sakiau negali but kad taip ir atsaldys ir ka jus manot aš viena jau... negana to sapnavau kad mama susizeis ir pabudau kai mama saukesi pagalbos is po to sapno
kaip sapnavau taip ir nutiko:) nzn tiket ar ne akmenu galiomis bet as kau baigiu issitikinti kad jis veikia.... bijau net pagalvoti kas toliau bus... o tas akminukas taip man patinka
QUOTE(devilangelv @ 2011 09 08, 22:45)
Nzn kaip jums bet isigijau malachito pakabuka, tik isigijau su draugu iskart atsalo santykiai, rasoma kad tai akmuo saugantis nuo nepatikimu partneriu
iš pradžių abejojau
sakiau negali but kad taip ir atsaldys ir ka jus manot aš viena jau... negana to sapnavau kad mama susizeis ir pabudau kai mama saukesi pagalbos is po to sapno
kaip sapnavau taip ir nutiko:) nzn tiket ar ne akmenu galiomis bet as kau baigiu issitikinti kad jis veikia.... bijau net pagalvoti kas toliau bus... o tas akminukas taip man patinka
Negązdink, aš Malachitą irgi planuoju įsigyti
O pakeista akmenuko ar kristalo spalva (nudažyti) keičia jų poveikį?
kiek zinau bet koks akmens apdirbimas ar tai butu dazymas, ar kaitinimas, ar svitinimas ir pan. keicia akmens energetika. toks akmuo energetiskai tampa nebenaudingas. taigi ir jo gydomosios savybes, deja, prapuola.
o as niekur nerandu akmeneliu 2 temos, tokia buvo?
)
radau tik Akmeneliai ir Akmeneliai3
o as niekur nerandu akmeneliu 2 temos, tokia buvo?
radau tik Akmeneliai ir Akmeneliai3
Gal ištrynė.
kaip gaila 
kas gali daugiau papasakoti apie kuncita?
kas gali daugiau papasakoti apie kuncita?
QUOTE(shushushkin @ 2011 11 03, 20:04)
nelabai populiarus akmuo, tai nedaug info
http://www.astromine...nimus/51-k.html
Bet jei yra Akmeneliai-3 ir 1 tai ir 2 turi buti
[/quote]
ieskojau su paieska, nerado
Papildyta:
tai visgi gal kas gali rekomenduoti Vilniuje mineralu parduotuve, kurioje yra tikrai naturaliu akmeneliu? Astromineralogijos centra zinau, bet ten tikrai labai brangu, negi visur tokia kaina naturaliu akmenu?
Gal kas zino tokia pacia verta pasitikejimo vieta?
[quote=shushushkin,2011 11 03, 20:31]
Gal praleidot.
[/quote]
Papildyta:
tai visgi gal kas gali rekomenduoti Vilniuje mineralu parduotuve, kurioje yra tikrai naturaliu akmeneliu? Astromineralogijos centra zinau, bet ten tikrai labai brangu, negi visur tokia kaina naturaliu akmenu?
[/quote]
As tai galiu rekomenduoti tik astromineralogijos centra, po to, kai nusipirkau pora padirbtu mineralu kitur ir pigiau.
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
As tai galiu rekomenduoti tik astromineralogijos centra, po to, kai nusipirkau pora padirbtu mineralu kitur ir pigiau.
Dar galima bandyti Kristalų pasaulyje Pylimo gatvėje, bet reikia klausti, jie nemeluoja, bet turi ir apdorotų akmenų.
kaitinto ametisto pvz.
aciu bandysiu. As esu pirkusi tik astromineralogijos centre, o kitur tai ir man baisu pirkti 
dinazaure, jei nepaslaptis kur nusipirkai pigiau bet nenaturalius?
QUOTE(shushushkin @ 2011 11 03, 21:22)
aciu bandysiu. As esu pirkusi tik astromineralogijos centre, o kitur tai ir man baisu pirkti 
Ne paslaptis, bet dabar sunku prisiminti. Is pradziu gi nezinojau, kad padirbti