Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai-3

Kaip ir sakiau ax.gif
O kaip issiaiskinote?
Atsakyti
nuejau i astromineralogijos centra smile.gif kito patikimesnio ir dar nemokamo budo as nezinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shushushkin: 23 gruodžio 2011 - 18:42
Sveiki. Norėjau paklausti kas skatina intuicija aiškeriagystę, ty ne skatina o aštrina, nes pastebėjau paskutiniu metu kad atsiveria trečia akis ir siunčia vaizdinius smile.gif

Plius labai traukia prie granato, topazo ir kvarco http://www.goldsilve...&...2_KZ&page=3
koks cia galetu buti gal duminis

niekaip neissirenku katra akmenuka imtis, tieiosg noriu visu doh.gif esu sauliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KIKO @ 2012 01 20, 15:00)
Sveiki. Norėjau paklausti kas skatina intuicija aiškeriagystę, ty ne skatina o aštrina, nes pastebėjau paskutiniu metu kad atsiveria trečia akis ir siunčia vaizdinius smile.gif

Plius labai traukia prie granato, topazo ir kvarco http://www.goldsilve...&...2_KZ&page=3
koks cia galetu buti gal duminis

niekaip neissirenku katra akmenuka imtis, tieiosg noriu visu  doh.gif  esu sauliukas smile.gif

Kiek as skaiciau, tai aiskiaregyste stiprina labai stiprus akmuo Obsidianas. http://www.astromine...nimus/55-o.html
Taciau visada patartina rinktis tuos akmenis, prie kuriu labiau traukia. 4u.gif
Atsakyti
Obsidianas labai stiprus akmuo, jis iškelia visus neigiamus dalykus, kurių gali ir nesuvaldyt. Puikiai tam tinka irizuojantis mėnulio akmuo. smile.gif jame daug Neptūno smile.gif

Šiandien pasiėmiau savo "sugilitą" iš prabavimo rūmų. Jie nesugebėjo nustatyti, ar jis tikras. Padarė cheminę ekspertizę ir šnipšt. schmoll.gif Gaila, labai gaila... toks gražus akmuo...
Atsakyti
Bet taip pat nenustatė, kad netikras. biggrin.gif Jei gražus, reikia džiaugtis ir grožėtis. Ar svarbiau akmens "pasas"? hihihi.gif
Atsakyti
Klopedija, reikia būtent sugilito. smile.gif
Bet gražūs, auskarus jau nešioju, dar vėrinį pasidarysiu ir kaifuosiu. thumbup.gif
Va: user posted image
Atsakyti
Šiaip nuotraukoje įtarimų nekelia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, Klopedija, šiais laikais taip padaro, kad nuotraukos nepasako NIEKO. Na gal tik spalvą wink.gif
Atsakyti
Labai noreciau ismokti medituoti, bet niekaip negaliu net puses minutes isbuti be pasaliniu minciu. Gal galit patarti, koks akmuo padeda susikoncentruoti, susikaupti, atsipalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(*Pavasare* @ 2012 02 23, 14:07)
Labai noreciau ismokti medituoti, bet niekaip negaliu net puses minutes isbuti be pasaliniu minciu. Gal galit patarti, koks akmuo padeda susikoncentruoti, susikaupti, atsipalaiduoti.

Mintis puikiai sudėlioja fluoritas smile.gif Dar galima bandyti ametistą-jis nuima mentalinę įtampą smile.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, isigijau pradžiai ametisto pakabuką, nesuprantu kas užplaukė šiaip nesiruočiau, o dabar tiesiog degu kaip noriu žiedo su citrinu, ir bijau pirkti nes sako kad Lietuvoje 40-60 procentų ne natūralius pardavinėja

Del OBSIDIANAS dabar katik supratau kas man buvo užplaukę kai buvau studentė
Ogi kursiokė padovanojo man šitą akmenuka ant kaklo nešiojau labai patiko, ir tuo metu baisūs dalykai dėjosi verkiau net net nes ateidavau į paskaitą ir galėdavau pasakyti kas kam nutiks kas verks kas juoksis, pabaikdavau kitų sakinius, iki šiol kaip košmarą prisimenu nes labai sunkus jausmas buvo ir savijauta to viso kaip akmuo koks slėgtų, tada dar ne laikas tokiems dalykams nes kaip rašė tai tikrai sunu buvo suvaldyti ne dar nenoriu to paties reik tam suaugti

dar vienas klausimas gal kas pas juvelyra tiesiog pagal savo užsakymą gaminosi kokį papuošalą, ar galima tureti akmenuka ir tarkim žieduko piešinuką norimą ir kas pagamintų kokios kainos gal pigiau eitų nei pirkti jau gatavą g.gif

Atsakyti