Aišku, reikės poryt nužygiuoti, kažkada ten buvau pamenu, tik ieškojau knygos ir į akmenis neatkreipiau dėmėsio

dar turiu klausimą

Kai valai pirktą akmenuką mano atveju ametistą pirma po vandeniu tada ant palanges vakaruose naktį padėjau bet ar mėnulis(gal turi būti specilus koks mėnulis ten jaunatis dar koks) ji visiškai iškrauna jeigu apsiniaukę ir jo nesimato ir ar pakrauna saule tekanti jei jos irgi nesimato

plius skaičiau kad akmenį reikia palaikyti ant ametisto, o tada patį ametistą irgi?
antra skaičiau,kad akmenys sąlyginai žmogui padeda, jis ale kaip priedas, bet pvz mano atveju: aš kartais jaučiu tokias baimes be priežasties , užplaukia nuplaukia, būna porą kartų į menėsį būna nė karto, tai nėra kažkoks blogas jausmas ar paranoja tai kaip tarkim kad svajoji tik kai svajoji valgai cukru o kai ateina mano baimes valgau citrina šiaip neskauda tik rūgštu

kiek suprantu tokiu atveju akmenukas turėtų padėti ar ne?
trečia mano vaikas kas metai patiria traumas nekokias, paskutinė taip dėjo i smakra kad danties nervas trūko, gal žinote kokį akmenuką kad bent kažkiek apsaugotų, bet ne ramintų, man jos energingumas patinka