Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai-3

Ne, pats jis netepa, jį trindavo ir gamindavo dažus... o dabartiniai padažyti beveik visi... sad.gif užtat ir teplioja arba po kurio laiko išblykšta...
Atsakyti
Kokią reikšmę gali turėti rastas akmenukas su natūralia skylute? Radau ne pati, o akmenukas ne padovanotas, o labiau tiesiog atiduotas..
Atsakyti
Noriu žiedo su rubinu, labai paprasto,be išraitymų, parduotuvėse pasirinkimas skurdus, o dar ir žiedo dydis turi tikti, žodžiu nieko tinkamo neradau. Nusprendžiau gamintis.

Ar perkate pusbrangius akmenis, pvz rubiną, per juvelyrus, jie siunčiasi iš kažkur ar pačios užsisakinėjate? Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Geros juvelyrinės kokybės rubinas jau ne pusbrangis akmuo, tai jau brangakmenis.
Aš paprastai, jei reikia, perku astromineralogijos centre, kartais parsisiunčiu, manau galima pirkti iš tik patikimų rankų. Yra pavojus nusipirkti sintetinį arba stiklo gabaliuką.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2012 08 14, 21:13)
Geros juvelyrinės kokybės rubinas jau ne pusbrangis akmuo, tai jau brangakmenis.
Aš paprastai, jei reikia, perku astromineralogijos centre, kartais parsisiunčiu, manau galima pirkti iš tik patikimų rankų. Yra pavojus nusipirkti sintetinį arba stiklo gabaliuką.
smile.gif

Kol kas kiek žiūrinėjau apsistojau ebay blush2.gif top rated pardavėjų, yra ir VS skaidrumo rubinai gana priimtina kaina, išrašomi sertifikatai, jei reikia (papildomi 20dol, kažin kiek to sertifikato tikrumo). Užsukčiau į astromineralogijos cenrą, bet aš ne iš Vilniaus. Reiks dar pasidairyti po kitas internetines parduotuves..
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2012 08 14, 21:09)
Kol kas kiek žiūrinėjau apsistojau ebay blush2.gif top rated pardavėjų, yra ir VS skaidrumo rubinai gana priimtina kaina, išrašomi sertifikatai, jei reikia (papildomi 20dol, kažin kiek to sertifikato tikrumo). Užsukčiau į astromineralogijos cenrą, bet aš ne iš Vilniaus. Reiks dar pasidairyti po kitas internetines parduotuves..

aš tai nerizikuočiau pirkti akmens iš ebay, jie ten bet ką gali parašyti. O LT parduotuvėse ir neperku, nes jie ten niekada neturi jokių sertifikatų, kuriuose būtų informacija ar akmuo dažytas, ar kaitintas - maždaug "o koks jums skirtumas", o kaina būna ohohoho
jau geriau nepagailėti laiko ir atvažiuoti iki astromineralogijos centro, arba pas kokį juvelyrą nueiti
Atsakyti
Oi, juvelyras juvelyrui nelygu, dažniausiai jiems dzin tikras tas akmuo ar ne. Vienetai, kurie tikrai stengiasi ir nemeluoja apie akmenų kokybę. Į astromineralogis centrą jie ateina ir perka visokius dažytus, kaitintus ir t.t.
Sudėtinga...
Atsakyti
Matyt vis dėl to prisiruošiu į Astromineralogijos centrą užsukti, norisi kokybiško daikto, ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2012 08 15, 13:29)
Oi, juvelyras juvelyrui nelygu, dažniausiai jiems dzin tikras tas akmuo ar ne. Vienetai, kurie tikrai stengiasi ir nemeluoja apie akmenų kokybę. Į astromineralogis centrą jie ateina ir perka visokius dažytus, kaitintus ir t.t.
Sudėtinga...

tai ir nesakiau, kad eiti pas pirmą pasitaikiusį, bet juk galima pasiklausinėti draugų ar pan. ax.gif
Atsakyti
Žinoma, kodėl gi ne smile.gif
Atsakyti
Gal zinote kaip ametista ir citrina naudoti teisingai? Zinau, kad ametista galima deti ant saules rezginio arba gerti vandeni. Ka duoda skirtingi naudojimai?
Atsakyti
Žinau labai puikius žmones, kurie prekiauja akmenimis. Bendraujam jau daug metų. Nė karto nesuabejojau pirkdama iš jų ar tai tikras. Pas juos visi tikri smile.gif
Jie iš Vilniaus, bet būna ir kituose miestuose (Jūros šventėje ir pan.). Jei kam įdomu, kreipkitės, pasakysiu kontaktus.
Atsakyti