QUOTE(ramintaj @ 2013 03 17, 11:40)
O kur Vilniuje, be astrominerologijos centro, galima isyti tikrai nepadirbtu akmenuku? Koks dar yra patikimas akmeneliu pardavejas? Juk turi buti ju ir daugiau. Astrominerologijos centre oj kokie jie brangus
Zinoma, na ten 100 proc. zinai kad akmenukai nepadirbti. Bet kitose parduotuvese kai paziuri tu akmeneliu kainas, na jos 3 kartus mazesnes yra - tame pacioje Sapas parduotuveje
O taip norisi tu akmenuku 

s..tas Sapas- nerimti pardavejai pasirode- patys nezino, ar ju turkis stabilizuotas, galu gale pareiske- "koks tau skirtumas"

citrinai pas juos kaitinti, nors meluoja , kad ne. Taip kad pirkciau is ju nebent pigius ir daznus akmenukus...
ZOSSE, aciu, pabandysiu nueit, bet pora sykiu buvau, kai Vytas buvo, tai nemokejo jis atskirt , kazi, kaip pagaut Rimvyda

o kainos tai normalios- as uz 8 akutes ebejuj mokejau 45 lt., bet ten rizikinga, nors abejoju, kad padirbti, nuesiu patikrinti.
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 17, 17:44)
Kiek esu įsigijusi akmenukų, vienintelio ametisto poveikį realiai pajutau - net per didžiąsias šventes nebegaliu žiūrėti į alkoholinius gėrimus, na ir ačiū dievui
Bet nei karneolis, nei rož.kvarcas nepritraukia man meilės, na tik tiek, kad nerimtus gerbėjus atsijojo. Gal ką nors kitą patartumėt (tiesiog taip kas ant liežuvio, ilgai nemąstant)?
(Visi akmenukai įsigyti Astromin. centre Pamėnkalnio g., tikrumu neabejoju).

(Visi akmenukai įsigyti Astromin. centre Pamėnkalnio g., tikrumu neabejoju).
o kodel manot, kad jum , nesiojant akmenuka, kazkas vyra ant lekstes atnest turetu?

karneolis grynina santykius, inesa aiskumo, nu bet naivu manyt, kad vyra priburs

RAMANTAJ, Astrominerologijos centre kalnu kristalas labai pigus, net pati nustebau- nedidelis kristalas- 3lt. Net ebejuj tokiu kainu nemaciau