Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai-3

Aš nebijau akmenis pirkti ebay.com Rimti pardavėjai ten labai "dreba" dėl savo reitingo ir reputacijos. Jei pardavėjas pardavė keliasdešimt tūkstančių prekių, o vis dar 100% teigiamų atsiliepimų, tai kaip ir 100% garantija. mirksiukas.gif Pavyzdžiui, vienas toks waly-beads http://www.ebay.com/...&...g=200&rt=nc Iš jo pirkus ne vieną grožybę. biggrin.gif Tik siuntimas į Lietuvą, žiūriu, gerokai pabrangęs, anksčiau buvo 3-4 $, dabar jau 7 $ unsure.gif .
Atsakyti
Aš rožiniu kvarcu sau vyrą prisišaukiau, o citrinas lavina labai iškalba, nežinau gal įsitikinus esu ar ne, bet su citrinu prieš auditoriją labai pasitikinčiai kalbu smile.gif
Atsakyti
Klopedija, kokių ten grožių... thumbup.gif
Atsakyti
Joaaaa... Ypač tie kolekciniai dirbiniai. wub.gif Bet ir kainos... doh.gif
Atsakyti
Na bet jie verti to wink.gif
Atsakyti
Tikrai taip... biggrin.gif

user posted image US $420.00

user posted image US $440.00

user posted image US $3,800.00 doh.gif

O toks jau įperkamas biggrin.gif

user posted image US $8.27
Atsakyti
QUOTE(skin2013 @ 2013 03 18, 22:14)
Aš rožiniu kvarcu sau vyrą prisišaukiau, o citrinas lavina labai iškalba, nežinau gal įsitikinus esu ar ne, bet su citrinu prieš auditoriją labai pasitikinčiai kalbu smile.gif

Fantastika bigsmile.gif koks įkvepiantis komentaras wub.gif
Aš šiandien pirkau citrinuką vienam šeimos nariui blush2.gif O kai pasiguodžiau, kad rožinis kvarcas nelabai veikia, pardavėjas klausia - o tu tik turi, ar ir nešioji? Nerealiai gražus vėrinys, sakau, kasdien tokį nešioti... rolleyes.gif rolleyes.gif Tai išrašė man receptą - nešioti jį bent 3 mėnesius ir žiūrėti kas bus biggrin.gif
Man akmenukai nuostabūs tuo, kad įsigyji tarsi netyčia, nieko nesitikėdamas ir netgi pamiršti juos, ir po kiek laiko visai netikėtai suvoki, kokį poveikį jie jau padarė bigsmile.gif
Atsakyti
Klausykit, o akmeneli juk galima pragrezti paciam su graztu plonu? Vyras namuose prie statybu turi ivairiausiu irankiu, tai jo paprasyciau kad man akmenukuose skylutes padarytu, tik ar jie nesuskils ir nesutrupes?
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 18, 23:34)
Fantastika  bigsmile.gif koks įkvepiantis komentaras  wub.gif
Aš šiandien pirkau citrinuką vienam šeimos nariui  blush2.gif O kai pasiguodžiau, kad rožinis kvarcas nelabai veikia, pardavėjas klausia - o tu tik turi, ar ir nešioji? Nerealiai gražus vėrinys, sakau, kasdien tokį nešioti... rolleyes.gif  rolleyes.gif Tai išrašė man receptą - nešioti jį bent 3 mėnesius ir žiūrėti kas bus  biggrin.gif 
Man akmenukai nuostabūs tuo, kad įsigyji tarsi netyčia, nieko nesitikėdamas ir netgi pamiršti juos, ir po kiek laiko visai netikėtai suvoki, kokį poveikį jie jau padarė  bigsmile.gif

O kur, jei ne paslaptis, pirkote citrino akmenuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintaj @ 2013 03 19, 12:25)

O kur, jei ne paslaptis, pirkote citrino akmenuka?  blush2.gif

Ne paslaptis, žinoma, Astromin.centre, Pamėnkalnio g. ax.gif
O kodėl klausiate? Ar jų ne visur būna? unsure.gif Na aš tik ten lankausi blush2.gif

Vakar visą vakarą buvo toks nerealus pakylėjimo jausmas, lyg skrendu ant sparnų... smile.gif Čia lyg tarp kitko reikia pasakyti, kad vakar įsigijau ir avantiuriną. Grįžus paskaitinėjau apie jį internete ir radau, kad avantiurinas teikia a la skrydžio jausmą bigsmile.gif biggrin.gif Gal sutapimas, nes kažin ar vos įsigijus pradeda veikti. Bet laaabai jis man prilipo, labai norisi laikyti delne, laaabai malonus jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 03 18, 19:58)
Aš nebijau akmenis pirkti ebay.com   Rimti pardavėjai ten labai "dreba" dėl savo reitingo ir reputacijos. Jei pardavėjas pardavė keliasdešimt tūkstančių prekių, o vis dar 100% teigiamų atsiliepimų, tai kaip ir 100% garantija.  mirksiukas.gif   Pavyzdžiui, vienas toks waly-beads  http://www.ebay.com/...&...g=200&rt=nc  Iš jo pirkus ne vieną grožybę.  biggrin.gif   Tik siuntimas į Lietuvą, žiūriu, gerokai pabrangęs, anksčiau buvo 3-4 $, dabar jau 7 $   unsure.gif .

nevisai sutinku...
as daugiausiai perku EBAY, bet esu ne syki apsigavus, ypac kol visai zalia buvau, nors visad pirkau is zmoniu su 100 proc. teigiamais atsiliepimais.

Sakyciau, kad 100 proc. pliusu - tai pardavejo elgesio su klientais rodiklis daugiausiai- jei visiem nepatenkintiem grazina pinigus, bendrauuja ir pan, niek nieko blogo ir neraso ax.gif

Turiu ir as kelis pardavejus topinius, bet 100 proc. niekuo nepasitikiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 19, 12:47)
Ne paslaptis, žinoma, Astromin.centre, Pamėnkalnio g. ax.gif
O kodėl klausiate? Ar jų ne visur būna?  unsure.gif Na aš tik ten lankausi  blush2.gif

Vakar visą vakarą buvo toks nerealus pakylėjimo jausmas, lyg skrendu ant sparnų...  smile.gif Čia lyg tarp kitko reikia pasakyti, kad vakar įsigijau ir avantiuriną. Grįžus paskaitinėjau apie jį internete ir radau, kad avantiurinas teikia a la skrydžio jausmą  bigsmile.gif  biggrin.gif Gal sutapimas, nes kažin ar vos įsigijus pradeda veikti. Bet laaabai jis man prilipo, labai norisi laikyti delne, laaabai malonus jausmas smile.gif

kokio dydzio citrinas ? kvarcas ar juvelyrines kokybes? kokia kaina?

beje, literaturoj rasoma, kad daugiausiai energijos ir poveikio tures nepaveikti akmenys- ne tik kad nedazyti , nekaitinti, bet ir neslifuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nada...: 19 kovo 2013 - 12:20
QUOTE(Nada... @ 2013 03 19, 14:20)

kokio dydzio citrinas ? kvarcas ar juvelyrines kokybes? kokia kaina?

Mažiukas, netaisyklingos formos, šlifuotas, 26 Lt

beje, literaturoj rasoma, kad daugiausiai energijos ir poveikio tures nepaveikti akmenys- ne tik kad nedazyti , nekaitinti, bet ir neslifuoti  ax.gif

Taip, žinau šitą, bet mano tik ametistas toks, visi kiti glotnučiai... ax.gif
Kai renkuosi, neturiu jokių pageidavimų, dažniausiai jie patys įšoka į delną, taip ir suprantu, kad šitas, kokios formos bebūtų, yra mano.
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 19, 13:41)
Mažiukas, netaisyklingos formos, šlifuotas, 26 Lt
Taip, žinau šitą, bet mano tik ametistas toks, visi kiti glotnučiai... ax.gif 
Kai renkuosi, neturiu jokių pageidavimų, dažniausiai jie patys įšoka į delną, taip ir suprantu, kad šitas, kokios formos bebūtų, yra mano.

puiki kaina, zieduka gaminsites?

Beje, gal gas naudojas mineralu vandeni arba kremus su mineralais, pasidariau nelabai profesionaliai, bet idomu, gal kas jauciat/ nejauciat poveikio tokiu priemoniu?
Atsakyti