QUOTE(klopedija @ 2013 03 18, 19:58)
Aš nebijau akmenis pirkti ebay.com Rimti pardavėjai ten labai "dreba" dėl savo reitingo ir reputacijos. Jei pardavėjas pardavė keliasdešimt tūkstančių prekių, o vis dar 100% teigiamų atsiliepimų, tai kaip ir 100% garantija.

Pavyzdžiui, vienas toks waly-beads
http://www.ebay.com/...&...g=200&rt=nc Iš jo pirkus ne vieną grožybę.

Tik siuntimas į Lietuvą, žiūriu, gerokai pabrangęs, anksčiau buvo 3-4 $, dabar jau 7 $

.
nevisai sutinku...
as daugiausiai perku EBAY, bet esu ne syki apsigavus, ypac kol visai zalia buvau, nors visad pirkau is zmoniu su 100 proc. teigiamais atsiliepimais.
Sakyciau, kad 100 proc. pliusu - tai pardavejo elgesio su klientais rodiklis daugiausiai- jei visiem nepatenkintiem grazina pinigus, bendrauuja ir pan, niek nieko blogo ir neraso
Turiu ir as kelis pardavejus topinius, bet 100 proc. niekuo nepasitikiu
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2013 03 19, 12:47)
Ne paslaptis, žinoma, Astromin.centre, Pamėnkalnio g.
O kodėl klausiate? Ar jų ne visur būna?

Na aš tik ten lankausi
Vakar visą vakarą buvo toks nerealus pakylėjimo jausmas, lyg skrendu ant sparnų...

Čia lyg tarp kitko reikia pasakyti, kad vakar įsigijau ir avantiuriną. Grįžus paskaitinėjau apie jį internete ir radau, kad avantiurinas teikia a la skrydžio jausmą

Gal sutapimas, nes kažin ar vos įsigijus pradeda veikti. Bet laaabai jis man prilipo, labai norisi laikyti delne, laaabai malonus jausmas
kokio dydzio citrinas ? kvarcas ar juvelyrines kokybes? kokia kaina?
beje, literaturoj rasoma, kad daugiausiai energijos ir poveikio tures nepaveikti akmenys- ne tik kad nedazyti , nekaitinti, bet ir neslifuoti