Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

O man manasis jaunikis labiau patinka su kostiumu. tongue.gif
Tox solidus atrodo tongue.gif
Atsakyti

Неудача поджидает невесту, если до свадьбы она увидит себя в зеркале в полном свадебном наряде: свадьба может не состояться. Поэтому принято во время примерки какую-то часть туалета не надевать, например, одну перчатку, если наряд не полный, это уже не наряд.

Жениху и невесте, едущим в ЗАГС или в церковь венчаться, нужно обязательно воткнуть в одежду булавки, чтобы новобрачных во время свадьбы не сглазили.

Неожиданный дождь в день свадьбы - к богатству в молодой семье.

Никто не должен жениху и невесте дорогу переходить иначе не жить им вместе.

Сломался у невесты каблук - значит семейная жизнь "хромой" будет.

Если жених в лужу наступил перед домом невесты - жить ей с пьяницей.

Невеста не должна позволять подруге становиться перед зеркалом впереди себя - уведет жениха.

Если на пороге ЗАГСа жених споткнулся, значит, он не уверен в своем выборе.

Во время венчания наблюдают: у кого из молодоженов быстрей сгорит свеча, тому и вперед умереть.

Жениться с родительскими кольцами - повторить из семейные отношения.

Если дотронешься до колец жениха и невесты на свадьбе, скоро будешь на своей свадьбе гулять.

Если у невесты на свадьбе порвалось платье, то свекровь будет злая.

Если во время бракосочетания, надевая кольцо, жених или невеста уронят его, то быть измене.

Жених и невеста не должны фотографироваться на свадьбе порознь - иначе они расстанутся.

В день свадьбы невесте серьги должна вставить счастливая замужняя подруга, чтобы невесте хорошо жилось замужем.

Если жениться в мае, то всю жизнь маяться.

Если в день свадьбы будет снег или даже метель, то брак будет благополучный.

Кто из новобрачных вперед ступит на коврик в зале ЗАГСа или в церкви во время венчания, тот в семье будет хозяином.

Когда молодых встречают хлебом солью, кто отщипнет или откусит больший кусок, тот и будет в доме хозяином.

Если в свидетели брать незамужнюю (при этом не разведенную) - это к счастливой семейной жизни.

Девушка, поймавшая букет невесты, следующая выйдет замуж.

Жених и невеста всегда должны находиться рядом друг с другом и не позволять, чтобы между ними кто-нибудь вставал, иначе разойдутся.

Если во время свадьбы невеста уколола палец, значит, будет часто ссориться с мужем.

Если на свадьбе потянуть на себя скатерть со стола, быть замужем.

С кого во время венчания спадет венец, тому и вдовствовать.

Чтобы брак был удачным, невеста должна надеть что-нибудь старое, что-нибудь новое, что-нибудь взятое на прокат и что-нибудь голубое. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ohoho kiek visko blink.gif Tik spek suktis, kad visus prietarus spetum vykdyti biggrin.gif
Atsakyti
jeigu mastyti koki prietara, kada ir kaip daryti, nedaryti ir pan, tai ir apsizenyt nespesi, nes tik apie prietarus ir galvosi. manau, reikia atsirinkti. tongue.gif
Atsakyti
Jaunoji neturi tureti jokio papuosalo ant kaklo..O as suzinojau tik po vestuviu,tuo labiau,kad prie mano sukneles buvo ir perlu verinys ir auskarai sad.gif Bet gyvenam.. biggrin.gif wink.gif heart.gif
Atsakyti
O matuotis vestuvinę suknią (kai vestuvės visiškai negresia) šteip dėl įdomumo, dėl noro pasijausti bent akimirkai princese - tai iš tiesų blogas ženklas, reiškiantis senmergystę?

Atsakyti
Edita, aciu, kaip man pasiseke biggrin.gif , jokio papuosalo ant kaklo pas mane ryt nebus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 07 08, 12:14)
Edita, aciu, kaip man pasiseke biggrin.gif , jokio papuosalo ant kaklo pas mane ryt nebus laugh.gif

Sekmes Tau SMILING_GIRL! clap.gif clap.gif clap.gif Ir daug daug laimes ateiti! thumbup.gif Tiesa,del tu papuosalu perspejau savo sese,bet ji vistiek uzsisege rolleyes.gif Nepaklause vyresniosios laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Drakulaite @ 2004 05 10, 09:51)
va siandien isgirdau juokinga prietara tai pasakysiu ir jums biggrin.gif labai nsusisekusios vestuves buna kai tuokiesi ta menesi, kurio pavadinime yra raide R rolleyes.gif taip pat pasirodo vestuviu sekme lemia santuokos data, reikia sudeti metus, diena ir menesi, jei gaunasi dvizenklis skaicius ir ji reikia sudeti...taigi jei gaunasi 1 arba 9 tai yra patys laimingiausi skaiciai, o kas visa kita istorija nutyli blink.gif

nuo komentaru susilaikysiu, nes kai isgirdau pradejau juoktis ir tas zmogus, kuris man pasake ir giliai tuo tikejo,susinepatogino wink.gif

nu va... negirdejau tokio bajerio dar... bet sudejau skaicius ir gavosi 9... o ir r raide yra menesyje... thumbup.gif wink.gif rugpjutis... o data 2003 08 23... pralinksmino...
Atsakyti
O aš visai netikiu tais prietarais ir šeštadienį dėsiesiu ant kaklo labai puikią granginėlę thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1089287541[/mergetime]
O aš netikiu taip prietarais ir šeštadienį dėsiesiu labai puikią grandinėlę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 07 08, 14:09)
O matuotis vestuvinę suknią (kai vestuvės visiškai negresia) šteip dėl įdomumo, dėl noro pasijausti bent akimirkai princese - tai iš tiesų blogas ženklas, reiškiantis senmergystę?

Bullshit'as biggrin.gif Prieš 4 - 4 metus mes su draugė mėgdavome prasinešti per vestuvinių suknelių nuomos punktus ( kol neišvydavo) wink.gif
Ir va, kolkas išteku po 14 dienų biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1089288452[/mergetime]
Aš irgi gaunu 9 biggrin.gif Ir visų namo draugių datos = 9 čia kažkoks matematinis triukas? Fun vienžo smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Tushka @ 2004 07 08, 14:03)
Bullshit'as biggrin.gif Prieš 4 - 4 metus mes su draugė mėgdavome prasinešti per vestuvinių suknelių nuomos punktus ( kol neišvydavo) wink.gif
Ir va, kolkas išteku po 14 dienų biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1089288452[[b]*rimulka rgetime] [/b]
Aš irgi gaunu 9 biggrin.gif Ir visų namo draugių datos = 9 čia kažkoks matematinis triukas? Fun vienžo smile.gif

man nesigauna nei 1 nei 9 sad.gif sad.gif o 8
manau, kad tai nesamone blink.gif
Atsakyti