Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

sugalvok konkrecia data ir pirmyn wink.gif su fotografavimu tai nezinau kaip ten buna, juk visi bijo, kad nenuplagijuotum blink.gif tu su ta nuotrauka laisvai gali nueiti pas siuveja, o tai nepatiktu save gerbianciam salonui. nezinau kaip dabar bet pries metus, ant vienu duru net skelbimas kabejo, kad ideju vagys (ar kazkaip panasiai) nepageidaujami unsure.gif kitur isvis kalba pradedama apie kainas, ypac jei neatrodai kaip vasilisa prikrasnaja, nezinanti kur det teveliu pinigu. praeina noras ir matuotis blink.gif
Atsakyti
Hm, na joo, čia Lietuva, čia lietūs lija. Viena draugė užsieny prisifotkino kiek norėjo, o čia rimtai, kad gali to bijoti. Reikia ieškot kompanijos, kas turėtų telefona fotkinanti, tai taip ir į akis ne taip krenta, net nepastebetu, kad fotkinama laugh.gif
Atsakyti
Tai kazin kur tie prietarai, kad vel prei sukeneliu salonu mergaites nuzygiavot smile.gif
O as niekam neduosiu savo vestuvinio ziedo pries vestuves matuotis wink.gif Nes man jis svarbus ir nera reikalao kitiems pirstu i ji kaisioti...
O skverna butinai mesiu jaunikiui ant bato, kad tik mano virsus butu biggrin.gif Geriausiai siaip yra lygiems buti, bet visada seimoje vienas turi nusliesti, t.y. vyras turi nusileisti ozkytem zmonytem:)
Papildyta @ [mergetime]1089358680[/mergetime]
O buvo toks ivykis...Kai studentai paprasciausiai sugalvojo, kad reikia surengti "vestuves". Paemem is benrabucio pora (kurie vienas kito nepazinojo) ir sugalvojom, kad reikia juos "sutuokti". Zinokit vadinamos vestuves buvo super. Ejome per Laisves aleja, su 50-uju metu rubais, sutuoktiniai irgi buvo apsirenge super...Na ir...po tu "vestuviu" jie pradejo draugauti clap.gif Bet visi sake, kad is tikruju jie neapsizenys, nes tipo PAPROCIAI teigia, kad jau santuoka nelabai ivyks, nes prie tai buvo "dirbtines" vestuves smile.gif BET...jie susituoke ir jau turi miela miela vaikeli thumbup.gif ir vis planuoja apie antra thumbup.gif
Atsakyti
labutis, clap.gif
gal kas nors ka nors girdejo apie tai, kad liudininkai turi buti nekart nevede?Lygtai tai blogas zenklas? g.gif Nes mano vestuves jau greit, o mano liudininke jau buvo istekejus, o dabar ir issiskirus unsure.gif ar verta nauja ieskot?
Mano vestuves po 3 savaiciu thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai nezinau... Bet bent jau musu liudininkai buvo porele, draugaujanti ~5 metukus, bet nevede rolleyes.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Kulia @ 2004 08 04, 09:47)
labutis, clap.gif
gal kas nors ka nors girdejo apie tai, kad liudininkai turi buti nekart nevede?Lygtai tai blogas zenklas? g.gif Nes mano vestuves jau greit, o mano liudininke jau buvo istekejus, o dabar ir issiskirus unsure.gif ar verta nauja ieskot?
Mano vestuves po 3 savaiciu thumbup.gif

Nu siaip as girdejsu tik tiek, kad liudininkai turi buti butinai VEDE! Bet kad nrgali buti issiskyre buti liudininkais dar neteko girdeti. tu tik sdek ir nekrutek, reikia dziaugtis, kad sutiko! biggrin.gif
Atsakyti
tokio prietaro nesu girdejus... girdejau tik kad liudininke neturetu buti nescia... oo be to jau toki atsitikima ir zinau, mano mama budama su manim nescia buvo liudininke ir tie kuriuos sutuoke isiskyre...
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 04, 09:49)

Nu siaip as girdejsu tik tiek, kad liudininkai turi buti butinai VEDE! Bet kad nrgali buti issiskyre buti liudininkais dar neteko girdeti. tu tik sdek ir nekrutek, reikia dziaugtis, kad sutiko! biggrin.gif

Liudininkai tikrai neturi būti vedę, čia faktas. Kad GALI būti vedę, tai čia kitas klausimas wink.gif

O pagal kai kuriuos vieno forumietės patalpintus prietarus, kaip tik nevedę liudininkai garantuoja laimingą gyvenimą g.gif

pas mus bus nevedusi pora (po to tik sužinojau, kad tipo čia gerai smile.gif )
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 08 04, 09:53)
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 04, 09:49)

Liudininkai tikrai neturi būti vedę, čia faktas. Kad GALI būti vedę, tai čia kitas klausimas wink.gif

O pagal kai kuriuos vieno forumietės patalpintus prietarus, kaip tik nevedę liudininkai garantuoja laimingą gyvenimą g.gif

pas mus bus nevedusi pora (po to tik sužinojau, kad tipo čia gerai smile.gif )

Zinai, matyt cia kiekvienas ziuri is savo puses: kas kokius ludininkus turi tai taip ir galvoja, kad geriau smile.gif
As girdejau, kad liudininkai turi buti tureje patirties ir BUTENT jie yra pavizdys jauniesiems. Tipo moko, kaip gera seima isukdyti ir t.t. ir pan. As manau, kad cia tikrai nera didelis skirtumas. Musu liudinikam bus sestas kartas ,kai jie pirsliauja, ir ne viena pora neisiskyre tfu tfu tfu biggrin.gif tad as galvoju, kad jie patys patys geriausieji!!!!!!!!
Tai gal ir muzikantai turi buti butinai vede arba nevede, gal ir fotografai ir visi likusieji:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 04, 10:00)
[Zinai, matyt cia kiekvienas ziuri is savo puses: kas kokius ludininkus turi tai taip ir galvoja, kad geriau smile.gif
As girdejau, kad liudininkai turi buti tureje patirties ir BUTENT jie yra pavizdys jauniesiems. Tipo moko, kaip gera seima isukdyti ir t.t. ir pan. As manau, kad cia tikrai nera didelis skirtumas. Musu liudinikam bus sestas kartas ,kai jie pirsliauja, ir ne viena pora neisiskyre tfu tfu tfu biggrin.gif tad as galvoju, kad jie patys patys geriausieji!!!!!!!!
Tai gal ir muzikantai turi buti butinai vede arba nevede, gal ir fotografai ir visi likusieji:) biggrin.gif

Aš gi sakiau, kad čia pagal prietarus taip - kad nevedę tipo geriau.

Patirties, kaip tu sakai, tai gal piršliams ir reikia, jei pas jus liudininkai kaip piršliai, bet šiaip liudininkai, kurių pagrindinė (ir vienintelė!) funkcija - parašų padėjimas, kokios jie patirties turi turėti rolleyes.gif ?

O kad iš tikrųjų nesvarbu, ar vedę, ar ne, pats paprasčiausias faktas rodo - juk kunigas paklaustų ir neleistų vienokių ar kitokių liudininkų turėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 08 04, 10:08)
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 04, 10:00)
[Zinai, matyt cia kiekvienas ziuri is savo puses: kas kokius ludininkus turi tai taip ir galvoja, kad geriau smile.gif
As girdejau, kad liudininkai turi buti tureje patirties ir BUTENT jie yra pavizdys jauniesiems. Tipo moko, kaip gera seima isukdyti ir t.t. ir pan. As manau, kad cia tikrai nera didelis skirtumas. Musu liudinikam bus sestas kartas ,kai jie pirsliauja, ir ne viena pora neisiskyre tfu tfu tfu biggrin.gif  tad as galvoju, kad jie patys patys geriausieji!!!!!!!!

Aš gi sakiau, kad čia pagal prietarus taip - kad nevedę tipo geriau.

Patirties, kaip tu sakai, tai gal piršliams ir reikia, jei pas jus liudininkai kaip piršliai, bet šiaip liudininkai, kurių pagrindinė (ir vienintelė!) funkcija - parašų padėjimas, kokios jie patirties turi turėti rolleyes.gif ?

O kad iš tikrųjų nesvarbu, ar vedę, ar ne, pats paprasčiausias faktas rodo - juk kunigas paklaustų ir neleistų vienokių ar kitokių liudininkų turėti wink.gif

ZInokit ite nenormalus preitarai, tai nervina mane mad.gif As prietara suprantu, puokstes metima, stikliukosudayzuma, bet tikrai ne pirsliu pasirinkima:)
Atsakyti
niu matot, ir as apie tai, kad mano drauge jau buvo istekejus paskui jie issiskire ir dabar ji viena augina vaika. Tai koks cia pavizdys ?
Atsakyti