Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

QUOTE (rimulka @ 2004 07 08, 15:10)
QUOTE (Tushka @ 2004 07 08, 14:03)
Bullshit'as  biggrin.gif  Prieš 4 - 4 metus mes su draugė mėgdavome prasinešti per vestuvinių suknelių nuomos punktus ( kol neišvydavo)  wink.gif 
Ir va, kolkas išteku po 14 dienų  biggrin.gif 
Papildyta @ [mergetime]1089288452[[b]*rimulka rgetime] [/b]
Aš irgi gaunu 9  biggrin.gif Ir visų namo draugių datos = 9 čia kažkoks matematinis triukas? Fun vienžo  smile.gif

man nesigauna nei 1 nei 9 sad.gif sad.gif o 8
manau, kad tai nesamone blink.gif

Rimulka, tai pagal gilios senovės nesveiką paprotį - mums visom viskas būtų negerai, bo "pirmąją naktį" ne su genties vadu apturėjome wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tushka @ 2004 07 08, 14:19)
QUOTE (rimulka @ 2004 07 08, 15:10)
Bullshit'as  biggrin.gif  Prieš 4 - 4 metus mes su draugė mėgdavome prasinešti per vestuvinių suknelių nuomos punktus ( kol neišvydavo)  wink.gif 
Ir va, kolkas išteku po 14 dienų  biggrin.gif 
Papildyta @ [mergetime]1089288452[[b]*rimulka rgetime] [/b]
Aš irgi gaunu 9  biggrin.gif Ir visų namo draugių datos = 9 čia kažkoks matematinis triukas? Fun vienžo  smile.gif

man nesigauna nei 1 nei 9 sad.gif sad.gif o 8
manau, kad tai nesamone blink.gif

Rimulka, tai pagal gilios senovės nesveiką paprotį - mums visom viskas būtų negerai, bo "pirmąją naktį" ne su genties vadu apturėjome wink.gif

teisingai pasakei. kiek gi prietaru mes cia praleidome.

o man gavosi 3....

beje, skaiciau, kad yra labai geras zenklas, jeigu jaunoji vestuviu diena buna su auskarais. taigi papuosalai nieko blogo. kad perlai tai asaros, esu girdejus, bet kad kaklo papuosalas bet koks butu pragaistingas zenklas... visiska nesamone. prietaras, kuriuo pasinaudosiu bus tik vienas- baznycioja uzmesiu sukneles krasta jaunikiui ant bato, kad mano virsus seimoj butu. ka padarysi, toks jau zmogus esu rolleyes.gif
Atsakyti
bandysiu ir as uzmesti sukneles krasta jaunikiui ant bato jei pavyks, nes mano sukne ne pusta, tai nezinau ar dasieks blink.gif g.gif
o siaip gal geriau, kad butume abudu vienodai lygus seimoje? g.gif
paziuresiu pagal situacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 07 08, 14:09)
O matuotis vestuvinę suknią (kai vestuvės visiškai negresia) šteip dėl įdomumo, dėl noro pasijausti bent akimirkai princese - tai iš tiesų blogas ženklas, reiškiantis senmergystę?

Tai reiskia greitai istekesi.
As savo sesers suknele ir nuometa matavausi ,o po metu ir pati islekiau is namu istekejusi jau biggrin.gif
Atsakyti
wink.gif mum baznycioj kai klauptis nereikejo, tai ir sukneles krasto uzmesti negalejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o siaip tai neverta tais visai pribambasais tiketi... wink.gif nes paskui prisikaitai ir ziuri... net kasete savo vestuviu ziuredama, stebejau ar puokste padejau ant stalo ar kam atidaviau ar pati laikiau, kai zakse pasirasinejau (pasirode laikiau - o cia tipo gerai)... ka reiskia nesamoniu prisikaityneti... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 07 08, 14:50)
wink.gif mum baznycioj kai klauptis nereikejo, tai ir sukneles krasto uzmesti negalejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o siaip tai neverta tais visai pribambasais tiketi... wink.gif nes paskui prisikaitai ir ziuri... net kasete savo vestuviu ziuredama, stebejau ar puokste padejau ant stalo ar kam atidaviau ar pati laikiau, kai zakse pasirasinejau (pasirode laikiau - o cia tipo gerai)... ka reiskia nesamoniu prisikaityneti... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

as pilnai su tavim sutinku wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Bagyra @ 2004 07 08, 13:09)
O matuotis vestuvinę suknią (kai vestuvės visiškai negresia) šteip dėl įdomumo, dėl noro pasijausti bent akimirkai princese - tai iš tiesų blogas ženklas, reiškiantis senmergystę?

as pernai nesiruosdama dar vestuvems buvau net keliuose salonuose ir matavausi sukneles (su drauge susigalvojom sau atrakcija rolleyes.gif ). o si rugpjuti isteku tongue.gif taigi palauk mano vestuviu ir jei nieks nesutrukdys ma isteketi, gali lekt drasiai matuotis wink.gif
Atsakyti
Bullshit'as biggrin.gif Prieš 4 - 4 metus mes su draugė mėgdavome prasinešti per vestuvinių suknelių nuomos punktus ( kol neišvydavo) wink.gif
Ir va, kolkas išteku po 14 dienų biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1089288452[[b]*Bagyra rgetime] [/b]
Aš irgi gaunu 9 biggrin.gif Ir visų namo draugių datos = 9 čia kažkoks matematinis triukas? Fun vienžo smile.gif

Eik tus au - rimtai??? Aš jau kaip noriu tokias išdaigas krėsti - eiti į salonus, apsimesti nuotaka ir matuotis matuotis clap.gif clap.gif , o kodėl sakai - "kol neišvydavo", ką - jus išvydavo iš ten, supratę tiesą ar kaip? Aš tai dar labai noriu ir prisifotkint su tom sukniom - senmergystė man garantuota laugh.gif laugh.gif O, akd vestuvės - tai tikrai nenusimato (veikiau jau sakyčiau netgi skyrybos - bet ką čia pranašauti - tiik ne vestuves, su tuo žmogum, su kuriuo esu daar vestuvių niekdada nebus - širdelė taip kužda
Atsakyti
ziuriu neas viena cia prisimatavau laugh.gif
Atsakyti
Pelėdike, o per kokius salonus Kaune lakstei, kai šaip iš smalsumo matuotis lakiojai?

Aš tai labai noriu nulėkti - tai gaila, niekas nesutinka man kompanijos palaikyt sad.gif
Atsakyti
as daugiau orientavausi i senamiescio salonus, nes tingejau po visa miesta lakstyti. labiausiai man patiko Ozeskienes gatvej, kur prie Dalmetos devetu rubu parduotuves. maloniai leido matuotis, dar suskiedziau kad man reikia ir isleistuvems vakarines sukneles, tai zadejo kazkokias ten nuolaidas.
Atsakyti
QUOTE (Peledike @ 2004 07 08, 21:31)
as daugiau orientavausi i senamiescio salonus, nes tingejau po visa miesta lakstyti. labiausiai man patiko Ozeskienes gatvej, kur prie Dalmetos devetu rubu parduotuves. maloniai leido matuotis, dar suskiedziau kad man reikia ir isleistuvems vakarines sukneles, tai zadejo kazkokias ten nuolaidas.

Geras - aš seniai į tą saloną vis pažiopsau (ten tookie gražūs modeliai). Vieną draugę kalbinau eit - tai toji, kad išsigando - atseit tuose salonuose nieks nepatikės, kad aš galiu būt nuotaka (nors čia tai jau tikrai kad nesamonė tox išsigalvojimas), askui nenorės, man nieks suknių duot matuotis, kad neištepčiau su nupudruotu snukeliu, o fotkintis su sukniom - tai iš vis tikrai niekas neleis.
Bet bliamba ir nervuoja - jau geriau būtų tiesiai šviesiai pasakius, akd nenori palaikyt kompanijos, negu su tokiais išvedžiojimais. Viena eiti tai nedrįstu sad.gif
Atsakyti