QUOTE (rimulka @ 2004 07 08, 15:10) | ||
man nesigauna nei 1 nei 9 ![]() ![]() manau, kad tai nesamone ![]() |
Rimulka, tai pagal gilios senovės nesveiką paprotį - mums visom viskas būtų negerai, bo "pirmąją naktį" ne su genties vadu apturėjome

QUOTE (Tushka @ 2004 07 08, 14:19) | ||||
Rimulka, tai pagal gilios senovės nesveiką paprotį - mums visom viskas būtų negerai, bo "pirmąją naktį" ne su genties vadu apturėjome ![]() |
teisingai pasakei. kiek gi prietaru mes cia praleidome.
o man gavosi 3....
beje, skaiciau, kad yra labai geras zenklas, jeigu jaunoji vestuviu diena buna su auskarais. taigi papuosalai nieko blogo. kad perlai tai asaros, esu girdejus, bet kad kaklo papuosalas bet koks butu pragaistingas zenklas... visiska nesamone. prietaras, kuriuo pasinaudosiu bus tik vienas- baznycioja uzmesiu sukneles krasta jaunikiui ant bato, kad mano virsus seimoj butu. ka padarysi, toks jau zmogus esu

bandysiu ir as uzmesti sukneles krasta jaunikiui ant bato jei pavyks, nes mano sukne ne pusta, tai nezinau ar dasieks
o siaip gal geriau, kad butume abudu vienodai lygus seimoje?
paziuresiu pagal situacija

o siaip gal geriau, kad butume abudu vienodai lygus seimoje?

paziuresiu pagal situacija

QUOTE (Bagyra @ 2004 07 08, 14:09) |
O matuotis vestuvinę suknią (kai vestuvės visiškai negresia) šteip dėl įdomumo, dėl noro pasijausti bent akimirkai princese - tai iš tiesų blogas ženklas, reiškiantis senmergystę? |
Tai reiskia greitai istekesi.
As savo sesers suknele ir nuometa matavausi ,o po metu ir pati islekiau is namu istekejusi jau

o siaip tai neverta tais visai pribambasais tiketi...

QUOTE (bonda @ 2004 07 08, 14:50) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o siaip tai neverta tais visai pribambasais tiketi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
as pilnai su tavim sutinku

QUOTE (Bagyra @ 2004 07 08, 13:09) |
O matuotis vestuvinę suknią (kai vestuvės visiškai negresia) šteip dėl įdomumo, dėl noro pasijausti bent akimirkai princese - tai iš tiesų blogas ženklas, reiškiantis senmergystę? |
as pernai nesiruosdama dar vestuvems buvau net keliuose salonuose ir matavausi sukneles (su drauge susigalvojom sau atrakcija

QUOTE (Tushka @ 2004 07 08, 14:03) |
Bullshit'as ![]() ![]() Ir va, kolkas išteku po 14 dienų ![]() Papildyta @ [mergetime]1089288452[[b]*Bagyra rgetime] [/b] Aš irgi gaunu 9 ![]() ![]() |
Eik tus au - rimtai??? Aš jau kaip noriu tokias išdaigas krėsti - eiti į salonus, apsimesti nuotaka ir matuotis matuotis

ziuriu neas viena cia prisimatavau

Pelėdike, o per kokius salonus Kaune lakstei, kai šaip iš smalsumo matuotis lakiojai?
Aš tai labai noriu nulėkti - tai gaila, niekas nesutinka man kompanijos palaikyt
Aš tai labai noriu nulėkti - tai gaila, niekas nesutinka man kompanijos palaikyt

as daugiau orientavausi i senamiescio salonus, nes tingejau po visa miesta lakstyti. labiausiai man patiko Ozeskienes gatvej, kur prie Dalmetos devetu rubu parduotuves. maloniai leido matuotis, dar suskiedziau kad man reikia ir isleistuvems vakarines sukneles, tai zadejo kazkokias ten nuolaidas.
QUOTE (Peledike @ 2004 07 08, 21:31) |
as daugiau orientavausi i senamiescio salonus, nes tingejau po visa miesta lakstyti. labiausiai man patiko Ozeskienes gatvej, kur prie Dalmetos devetu rubu parduotuves. maloniai leido matuotis, dar suskiedziau kad man reikia ir isleistuvems vakarines sukneles, tai zadejo kazkokias ten nuolaidas. |
Geras - aš seniai į tą saloną vis pažiopsau (ten tookie gražūs modeliai). Vieną draugę kalbinau eit - tai toji, kad išsigando - atseit tuose salonuose nieks nepatikės, kad aš galiu būt nuotaka (nors čia tai jau tikrai kad nesamonė tox išsigalvojimas), askui nenorės, man nieks suknių duot matuotis, kad neištepčiau su nupudruotu snukeliu, o fotkintis su sukniom - tai iš vis tikrai niekas neleis.
Bet bliamba ir nervuoja - jau geriau būtų tiesiai šviesiai pasakius, akd nenori palaikyt kompanijos, negu su tokiais išvedžiojimais. Viena eiti tai nedrįstu