QUOTE (Mįsliukė @ 2004 08 04, 22:52) |
O tai ką tada daryti, kai pati jaunoji nėščia būna??? |
tada jau reikia nesideti nekaltybe simbolizuojancio rutu vainikelio

QUOTE (Kulia @ 2004 08 04, 11:52) |
niu matot, ir as apie tai, kad mano drauge jau buvo istekejus paskui jie issiskire ir dabar ji viena augina vaika. Tai koks cia pavizdys ? |
jei tuokis baznycioje liudininkai tikrai negali buti issiskyre
QUOTE (kava @ 2004 08 04, 16:33) | ||
Aš tai neminsiu, bet suknelės kraštą užmesiu ant jo kojų, kai klaupsimės bažnyčioj ![]() Reiškia tipo tą patį ![]() |
o cia geras prietaras nezinojau, einu perziuresiu vaizdajuoste, gal netycia vistik uzmeciau

QUOTE (traliabum @ 2004 08 07, 20:20) | ||||
o cia geras prietaras nezinojau, einu perziuresiu vaizdajuoste, gal netycia vistik uzmeciau ![]() ![]() ![]() ![]() |
as tai taip ir padariau, uzmeciau sukneles krasta ant jo kojos ir pralaikiau per visa ceremonija

dar skaiciau, kad laime nesa, jei jaunoji su auskarais

O mano bendradarbis pries kelias dienas grizo is Ilgausko vestuviu JAV,tai sake tenai liudininkai buvo 2 vyriskiai:)) ot kad nori!
Kzin ka reikstu toks zenklas
??????
))))
Kzin ka reikstu toks zenklas
??????

Sveikos visos busimosios nuotakos
Tikriausiai pries vestuves pprisoiklauset ko negalima daryt per vestuves, kad neduokdie nepakviptu skirybom
vos pasibaigus vestuviu ceremonijai.
Va man sake, jei per vestuviu ceremonija issprusta ziedas, tai jau garantija, kad
anksciau ar veliau issiskirsi.
Patvirtinta 2 atvejais.
As tokiais dalykais nelabai tikiu, bet butu visai smagu pasiskaityt panasiu prietareliu.

Tikriausiai pries vestuves pprisoiklauset ko negalima daryt per vestuves, kad neduokdie nepakviptu skirybom

Va man sake, jei per vestuviu ceremonija issprusta ziedas, tai jau garantija, kad
anksciau ar veliau issiskirsi.

As tokiais dalykais nelabai tikiu, bet butu visai smagu pasiskaityt panasiu prietareliu.
O aš gidėjau, kad išeinant iš namu reikia pasiimti bet kokį daiktą ir turėti iki vestuvių dienos pabaigos. Ateityje jis neš tau laimę
Vat
Vat

Ir dar puokstes negalima niekur palikt

Sako antra vestuviu diena jaunajai negalima buti su juoda arba raudona suknele. Juoda- gali tapti nasle, raudona - laukia audringas gyvenimas.
reikia, kad einant i baznycia, jaunikis bate piniga turetu- tad seima turtinga bus.
kad seima darni butu, jaunikis su nuotaka i baznycia turi izengti ta pacia koja.
kad nuotaka galva seimoj butu, reikia baznycioj sukneles krasta uzmest vyrui ant kojos.
pjaustant torta jaunosios ranka turi buti ant jaunikio rankos, tada galva seimoj bus ji.
siaip jau buvo temele apie prietarus, kur tikrai labai geru buvo prirasyta. tik turbut ji jau nugrusta kur nors i gala. jei netingit, galit pasiieskoti
ka dar pamenu is to idomaus sarasiuko?
na, kad nuotakos suknele ir turi buti suknele, kad nuotakos ir jaunikio drabuziu negali taisyt niekas, tik tevai; kad jaunoji turi i suknele kur nors adatas kryzmai isisegti (nuo blogos akies); kad jaunieji gali sokti tik vienas su kitu arba tevais, o po sokio tevai juos turi vel kartu suvesti, kad jie niekad neissiskirtu; kad per visa diena puokstes negalima is ranku paleisti; kad vestuviu dienajokiais budais perlu negalima segtis...
kad seima darni butu, jaunikis su nuotaka i baznycia turi izengti ta pacia koja.
kad nuotaka galva seimoj butu, reikia baznycioj sukneles krasta uzmest vyrui ant kojos.
pjaustant torta jaunosios ranka turi buti ant jaunikio rankos, tada galva seimoj bus ji.
siaip jau buvo temele apie prietarus, kur tikrai labai geru buvo prirasyta. tik turbut ji jau nugrusta kur nors i gala. jei netingit, galit pasiieskoti

ka dar pamenu is to idomaus sarasiuko?
na, kad nuotakos suknele ir turi buti suknele, kad nuotakos ir jaunikio drabuziu negali taisyt niekas, tik tevai; kad jaunoji turi i suknele kur nors adatas kryzmai isisegti (nuo blogos akies); kad jaunieji gali sokti tik vienas su kitu arba tevais, o po sokio tevai juos turi vel kartu suvesti, kad jie niekad neissiskirtu; kad per visa diena puokstes negalima is ranku paleisti; kad vestuviu dienajokiais budais perlu negalima segtis...