Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

QUOTE (Mįsliukė @ 2004 08 04, 22:52)
O tai ką tada daryti, kai pati jaunoji nėščia būna???

tada jau reikia nesideti nekaltybe simbolizuojancio rutu vainikelio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Kulia @ 2004 08 04, 11:52)
niu matot, ir as apie tai, kad mano drauge jau buvo istekejus paskui jie issiskire ir dabar ji viena augina vaika. Tai koks cia pavizdys ?

jei tuokis baznycioje liudininkai tikrai negali buti issiskyre
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 08 04, 16:33)
QUOTE (Šypsena @ 2004 08 04, 15:25)
ir taip pat einant prie altoriaus stenktis ciut uzminti ant kulno jaunikiui. Tai tipo reiskia kad visa gyvenima jei vyras priestaraus tavo nuomonei, vistiek tu ji ikalbesi pagal save.  clap.gif  thumbup.gif  biggrin.gif
As butinai ji pirma pamatysiu, nors akies krasteliu  tongue.gif

Aš tai neminsiu, bet suknelės kraštą užmesiu ant jo kojų, kai klaupsimės bažnyčioj biggrin.gif
Reiškia tipo tą patį rolleyes.gif

o cia geras prietaras nezinojau, einu perziuresiu vaizdajuoste, gal netycia vistik uzmeciau wink.gif laugh.gif laugh.gif ( o butinai reik klaupiantis? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (traliabum @ 2004 08 07, 20:20)
QUOTE (kava @ 2004 08 04, 16:33)
QUOTE (Šypsena @ 2004 08 04, 15:25)
ir taip pat einant prie altoriaus stenktis ciut uzminti ant kulno jaunikiui. Tai tipo reiskia kad visa gyvenima jei vyras priestaraus tavo nuomonei, vistiek tu ji ikalbesi pagal save.  clap.gif  thumbup.gif  biggrin.gif
As butinai ji pirma pamatysiu, nors akies krasteliu  tongue.gif

Aš tai neminsiu, bet suknelės kraštą užmesiu ant jo kojų, kai klaupsimės bažnyčioj biggrin.gif
Reiškia tipo tą patį rolleyes.gif

o cia geras prietaras nezinojau, einu perziuresiu vaizdajuoste, gal netycia vistik uzmeciau wink.gif laugh.gif laugh.gif ( o butinai reik klaupiantis? wink.gif

as tai taip ir padariau, uzmeciau sukneles krasta ant jo kojos ir pralaikiau per visa ceremonija laugh.gif o dar girdejau, kad pjaustant jaunosios torta reikia, kad jaunosios ranka butu ant jaunojo. tai as pasistengiau taip padaryti tongue.gif

dar skaiciau, kad laime nesa, jei jaunoji su auskarais rolleyes.gif jei kisenej per vestuves turi ziuspneli druskos, jei jaunieji i baznycia izengia viena koja irgi laime nesa.
Atsakyti
O mano bendradarbis pries kelias dienas grizo is Ilgausko vestuviu JAV,tai sake tenai liudininkai buvo 2 vyriskiai:)) ot kad nori!

Kzin ka reikstu toks zenklas
??????smile.gif)))) clap.gif
Atsakyti
Sveikos visos busimosios nuotakos thumbup.gif

Tikriausiai pries vestuves pprisoiklauset ko negalima daryt per vestuves, kad neduokdie nepakviptu skirybom cry.gif vos pasibaigus vestuviu ceremonijai.

Va man sake, jei per vestuviu ceremonija issprusta ziedas, tai jau garantija, kad
anksciau ar veliau issiskirsi. blink.gif Patvirtinta 2 atvejais.

As tokiais dalykais nelabai tikiu, bet butu visai smagu pasiskaityt panasiu prietareliu.
Atsakyti
Nelabai jais tikiu, bet parašysiu ką pati esu girdėjusi biggrin.gif
Jei gėlytę vyras pames nuo kostiumo - skyrybos (man irgi taip buvo, ir išsiskyriau, bet manau ne dėl gėlytės biggrin.gif ),
einant prei altoriaus reikia vyrui ant bato užminti (tada tu būsi šeimos galva, o vyras tavęs klausys biggrin.gif )
Atsakyti
O aš gidėjau, kad išeinant iš namu reikia pasiimti bet kokį daiktą ir turėti iki vestuvių dienos pabaigos. Ateityje jis neš tau laimę
Vat biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip sako kad geguze negalima tuoktis blink.gif
tikras prietaras ax.gif
Atsakyti
Ir dar puokstes negalima niekur palikt doh.gif
Atsakyti
Sako antra vestuviu diena jaunajai negalima buti su juoda arba raudona suknele. Juoda- gali tapti nasle, raudona - laukia audringas gyvenimas.
Atsakyti
reikia, kad einant i baznycia, jaunikis bate piniga turetu- tad seima turtinga bus.
kad seima darni butu, jaunikis su nuotaka i baznycia turi izengti ta pacia koja.
kad nuotaka galva seimoj butu, reikia baznycioj sukneles krasta uzmest vyrui ant kojos.
pjaustant torta jaunosios ranka turi buti ant jaunikio rankos, tada galva seimoj bus ji.
siaip jau buvo temele apie prietarus, kur tikrai labai geru buvo prirasyta. tik turbut ji jau nugrusta kur nors i gala. jei netingit, galit pasiieskoti tongue.gif
ka dar pamenu is to idomaus sarasiuko?
na, kad nuotakos suknele ir turi buti suknele, kad nuotakos ir jaunikio drabuziu negali taisyt niekas, tik tevai; kad jaunoji turi i suknele kur nors adatas kryzmai isisegti (nuo blogos akies); kad jaunieji gali sokti tik vienas su kitu arba tevais, o po sokio tevai juos turi vel kartu suvesti, kad jie niekad neissiskirtu; kad per visa diena puokstes negalima is ranku paleisti; kad vestuviu dienajokiais budais perlu negalima segtis...
Atsakyti