Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

QUOTE (Kulia @ 2004 08 04, 10:52)
niu matot, ir as apie tai, kad mano drauge jau buvo istekejus paskui jie issiskire ir dabar ji viena augina vaika. Tai koks cia pavizdys ?

O koks pavyzdys, jei liudininkai dar nevedę? Ko jie moko? Apskritai - iš kur ištraukėt, kad liudininkai turi jus kažko mokyti? Jie paliudija Jums pačiu svarbiau siu gyvenimo momentu, tad paprastai liudininkus renkasi pagal tai, kas yra verti tokios garbės tongue.gif , o ne ko pamokyti gali...
Atsakyti
manau, kad cia tas pats, kai sako, kad jaunikis neturi iki vestuviu nuotakos sukneles pamatyt???iskur tie prietarai???? mad.gif kuo maziau zinai, tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif O man kai kurie prietaira visai smagus. ne todel kas aklai jais tiketi, o del smagumo. Pavyzdziui, mano mociute sake, kad stenkciausi pirma pamatyti jauniki ir taip pat einant prie altoriaus stenktis ciut uzminti ant kulno jaunikiui. Tai tipo reiskia kad visa gyvenima jei vyras priestaraus tavo nuomonei, vistiek tu ji ikalbesi pagal save. clap.gif thumbup.gif biggrin.gif
As butinai ji pirma pamatysiu, nors akies krasteliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Šypsena @ 2004 08 04, 15:25)
ir taip pat einant prie altoriaus stenktis ciut uzminti ant kulno jaunikiui. Tai tipo reiskia kad visa gyvenima jei vyras priestaraus tavo nuomonei, vistiek tu ji ikalbesi pagal save. clap.gif thumbup.gif biggrin.gif
As butinai ji pirma pamatysiu, nors akies krasteliu tongue.gif

Aš tai neminsiu, bet suknelės kraštą užmesiu ant jo kojų, kai klaupsimės bažnyčioj biggrin.gif
Reiškia tipo tą patį rolleyes.gif
Atsakyti
Del pirslienes ir as girdejau toki prietara, kad ji neturetu buti nescia sad.gif bet ka tai reikstu net nezinau ....
o del liudininku, tai kai klausemes paskaiteliu tai sake, kad jie gali buti net tos pacios lyties laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliukas: 04 rugpjūčio 2004 - 15:40
QUOTE (angeliukas @ 2004 08 04, 15:39)
Del pirslienes ir as girdejau toki prietara, kad ji neturetu buti nescia sad.gif bet ka tai reikstu net nezinau ....
o del liudininku, tai kai klausemes paskaiteliu tai sake, kad jie gali buti net tos pacios lyties laugh.gif

Va ir aš taip girdėjau, įdomu, ko tos pačios lyties liudininkai galėtų pamokyti, arba kokį pavyzdį parodyti, kaip čia kai kurios panelės priskiria liudininkams tokią funkcijąbiggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 08 04, 15:45)
QUOTE (angeliukas @ 2004 08 04, 15:39)
Del pirslienes ir as girdejau toki prietara, kad ji neturetu buti nescia  sad.gif  bet ka tai reikstu net nezinau ....
o del liudininku, tai kai klausemes paskaiteliu tai sake, kad jie gali buti net tos pacios lyties  laugh.gif

Va ir aš taip girdėjau, įdomu, ko tos pačios lyties liudininkai galėtų pamokyti, arba kokį pavyzdį parodyti, kaip čia kai kurios panelės priskiria liudininkams tokią funkcijąbiggrin.gif ?

I mane akmeni metei?! ohmy.gif Oj kaip skaudejo smile.gif is man pirsliai turi buti pagyvene zmones, su patirtim ir geru jumoro jausmu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 04, 15:49)
I mane akmeni metei?! ohmy.gif Oj kaip skaudejo smile.gif is man pirsliai turi buti pagyvene zmones, su patirtim ir geru jumoro jausmu smile.gif smile.gif smile.gif

Oi, mečiau biggrin.gif

Tai ar mes kalbam apie piršlius, ar apie liudininkus? Ar apie liudininkus, kurie dar atliks ir piršlių funkcijas?

Šiaip tai, kas ką nori, tas tą ir ima liudininkais, nieko čia blogo nematau wink.gif mes pasirinkom gerus draugus, su kuriais daugiausia bendraujam, geriausiai sutariam, ir kurie šiaip faini, ir su jumoro jausmu biggrin.gif Na, gerai, jie gali būti kažkuria prasme ir pavyzdys mums, tiek to jau rolleyes.gif biggrin.gif Bet ne viskuo tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 08 04, 15:53)
Oi, mečiau biggrin.gif

Tai ar mes kalbam apie piršlius, ar apie liudininkus? Ar apie liudininkus, kurie dar atliks ir piršlių funkcijas?

Šiaip tai, kas ką nori, tas tą ir ima liudininkais, nieko čia blogo nematau wink.gif mes pasirinkom gerus draugus, su kuriais daugiausia bendraujam, geriausiai sutariam, ir kurie šiaip faini, ir su jumoro jausmu biggrin.gif Na, gerai, jie gali būti kažkuria prasme ir pavyzdys mums, tiek to jau rolleyes.gif biggrin.gif Bet ne viskuo tikrai tongue.gif

Nu gerai, svarbu, kad jie butu drasus, drasiai paragintu isgerti visus, turetu varda, pavarde ir parasa savo moketu (nes ten reikia knygoj pasirasyti) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano brolio piršlienė buvo senmergė rolleyes.gif , tai ką tai turėtų reikšti.O prietaras yra toks, kad ne piršlienė, o krikšto mama neturi būti nėščia, nes gali vienas iš vaikų mirti.Čia tikriausiai kažkas sumaišė.
Atsakyti
o man mama sake, kad prietaras yra, kap pulke nei viena negali buti nescia, ta prasme nei pirsliene, nei kuri pamerge. del to mano mamos geriausia drauge i jos vestuves pamerge nejo, nes laukesi jau. sako, blogas zenklas.

o jei tik liudininkai, tai isvis nematau problemos. ne pirsliai juk, o tik liudininkai, kurie paliudys, kad susituokete. pirsliai jau kas kita rolleyes.gif

pirsliai turi visko mokint, rodyt pavyzdi, nes jaunieji "nieko nemoka" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Isila @ 2004 08 04, 18:39)
o man mama sake, kad prietaras yra, kap pulke nei viena negali buti nescia, ta prasme nei pirsliene, nei kuri pamerge.

O tai ką tada daryti, kai pati jaunoji nėščia būna???
Atsakyti