QUOTE (Kulia @ 2004 08 04, 10:52) |
niu matot, ir as apie tai, kad mano drauge jau buvo istekejus paskui jie issiskire ir dabar ji viena augina vaika. Tai koks cia pavizdys ? |
O koks pavyzdys, jei liudininkai dar nevedę? Ko jie moko? Apskritai - iš kur ištraukėt, kad liudininkai turi jus kažko mokyti? Jie paliudija Jums pačiu svarbiau siu gyvenimo momentu, tad paprastai liudininkus renkasi pagal tai, kas yra verti tokios garbės

manau, kad cia tas pats, kai sako, kad jaunikis neturi iki vestuviu nuotakos sukneles pamatyt???iskur tie prietarai????
kuo maziau zinai, tuo geriau

As butinai ji pirma pamatysiu, nors akies krasteliu

QUOTE (Šypsena @ 2004 08 04, 15:25) |
ir taip pat einant prie altoriaus stenktis ciut uzminti ant kulno jaunikiui. Tai tipo reiskia kad visa gyvenima jei vyras priestaraus tavo nuomonei, vistiek tu ji ikalbesi pagal save. ![]() ![]() ![]() As butinai ji pirma pamatysiu, nors akies krasteliu ![]() |
Aš tai neminsiu, bet suknelės kraštą užmesiu ant jo kojų, kai klaupsimės bažnyčioj

Reiškia tipo tą patį

Del pirslienes ir as girdejau toki prietara, kad ji neturetu buti nescia
bet ka tai reikstu net nezinau ....
o del liudininku, tai kai klausemes paskaiteliu tai sake, kad jie gali buti net tos pacios lyties

o del liudininku, tai kai klausemes paskaiteliu tai sake, kad jie gali buti net tos pacios lyties

QUOTE (angeliukas @ 2004 08 04, 15:39) |
Del pirslienes ir as girdejau toki prietara, kad ji neturetu buti nescia ![]() o del liudininku, tai kai klausemes paskaiteliu tai sake, kad jie gali buti net tos pacios lyties ![]() |
Va ir aš taip girdėjau, įdomu, ko tos pačios lyties liudininkai galėtų pamokyti, arba kokį pavyzdį parodyti, kaip čia kai kurios panelės priskiria liudininkams tokią funkciją

QUOTE (kava @ 2004 08 04, 15:45) | ||
Va ir aš taip girdėjau, įdomu, ko tos pačios lyties liudininkai galėtų pamokyti, arba kokį pavyzdį parodyti, kaip čia kai kurios panelės priskiria liudininkams tokią funkciją ![]() |
I mane akmeni metei?!

QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 04, 15:49) |
I mane akmeni metei?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oi, mečiau

Tai ar mes kalbam apie piršlius, ar apie liudininkus? Ar apie liudininkus, kurie dar atliks ir piršlių funkcijas?
Šiaip tai, kas ką nori, tas tą ir ima liudininkais, nieko čia blogo nematau

QUOTE (kava @ 2004 08 04, 15:53) |
Oi, mečiau ![]() Tai ar mes kalbam apie piršlius, ar apie liudininkus? Ar apie liudininkus, kurie dar atliks ir piršlių funkcijas? Šiaip tai, kas ką nori, tas tą ir ima liudininkais, nieko čia blogo nematau ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu gerai, svarbu, kad jie butu drasus, drasiai paragintu isgerti visus, turetu varda, pavarde ir parasa savo moketu (nes ten reikia knygoj pasirasyti)

Mano brolio piršlienė buvo senmergė
, tai ką tai turėtų reikšti.O prietaras yra toks, kad ne piršlienė, o krikšto mama neturi būti nėščia, nes gali vienas iš vaikų mirti.Čia tikriausiai kažkas sumaišė.

o man mama sake, kad prietaras yra, kap pulke nei viena negali buti nescia, ta prasme nei pirsliene, nei kuri pamerge. del to mano mamos geriausia drauge i jos vestuves pamerge nejo, nes laukesi jau. sako, blogas zenklas.
o jei tik liudininkai, tai isvis nematau problemos. ne pirsliai juk, o tik liudininkai, kurie paliudys, kad susituokete. pirsliai jau kas kita
pirsliai turi visko mokint, rodyt pavyzdi, nes jaunieji "nieko nemoka"
o jei tik liudininkai, tai isvis nematau problemos. ne pirsliai juk, o tik liudininkai, kurie paliudys, kad susituokete. pirsliai jau kas kita

pirsliai turi visko mokint, rodyt pavyzdi, nes jaunieji "nieko nemoka"

QUOTE (Isila @ 2004 08 04, 18:39) |
o man mama sake, kad prietaras yra, kap pulke nei viena negali buti nescia, ta prasme nei pirsliene, nei kuri pamerge. |
O tai ką tada daryti, kai pati jaunoji nėščia būna???