Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas-6

Man irgi nerodo...
O stai ir mano akytes...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
cia radau kaip ziema rytais tepliodavausi... 4u.gif tongue.gif
tik virsutinej biski verkusi buvau...
Atsakyti
QUOTE(linciki15 @ 2009 03 02, 21:54)
Man irgi nerodo...
O stai ir mano akytes...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
cia radau kaip ziema rytais tepliodavausi...  4u.gif  tongue.gif
tik virsutinej biski verkusi buvau...

Šiek tiek temas sumaišei, savo makiažus dedam į temą "dieninis-vakarinis makiažai" 4u.gif
Atsakyti
Kolegija, tame klipuke tepa štai šią priemonę - http://www.beccacosm...oduct_info.html

nebūtų tokia brangi- giebčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2009 03 02, 22:47)
Kolegija, tame klipuke tepa štai šią priemonę -    http://www.beccacosm...oduct_info.html

nebūtų tokia brangi- giebčiau smile.gif

kaip supratau, tai ten kreminis shaimeris? bet efektas tikrai stulbinantis, veidas toks svytintis wub.gif galvoju gal kokiu analogu paieskoti kitu firmu g.gif
Atsakyti
na taip, skystas shimmeris smile.gif matau ta firma dar turi kažką panašaus į skystą pudrą, man reikiamos spalvos . jau gundausi iki pirkimo biggrin.gif kaiptik bus žmogus anglijoj, mažne parvežtų g.gif na o shimmeris gal ten niekuom labai neįpatingas, kaip ir visi shimmeriai tik kitokioj formoj. turiu dioro shimmer pudrą, nu gera, nieko neprikiši smile.gif tik reikės man ją teplioti kaip klipuke rodo.
Atsakyti
Jus man dabar pasakykite tai kaip reikia taisyklingai tepti skaistalus,vienur rodo kad tepti itraukus zandus,kitur rodo kad tepti issisiepus g.gif Tai kaip istikruju reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 03 04, 11:34)
Jus man dabar pasakykite tai kaip reikia taisyklingai tepti skaistalus,vienur rodo kad tepti itraukus zandus,kitur rodo kad tepti issisiepus g.gif Tai kaip istikruju reikia blush2.gif

neseniai skaičiau, kad jeigu veidas apvalus, skaistalus reikia tepti įtraukus žandus-aukščiausią skruostikaulio vietą. iki tol juos tepdavau kaip visur rašo-išsišiepus-'obuoliukus', bet kažkaip ne taip atrodė. dabar suprantu, kad tokia technika tiesiog netiko mano veido formai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone: 04 kovo 2009 - 10:41
QUOTE(Florena @ 2009 03 04, 10:34)

populiariausia nuomone - lengvai itraukus zandus (bet lengvai, o ne taip, kad viskas sulystu i burna blush2.gif ), bet kip minejo merginos - priklauso nuo jusu veido formos. Pirmiausia issiaiskinkite KAIP, kuriose vietose jums reikia dengti skaistalus( ant skruostikauliu, po, istrzai, lengvai horizontaliai, apvaliau ar astresne linija..), tada jau bus aiskiau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 01, 18:35)
drinks_cheers.gif  is kur tu trauki tokius stulbiancius makiazus? Tikrai grazu. Photoshop'inta, bet traukia aki.. ir duoda ideju mirksiukas.gif

QUOTE(sigvezija @ 2009 03 01, 21:52)
Valkyrie, tikrai, iš kur trauki tokius grožius? Daugiau, daugiau  wub.gif

4u.gif Radau sitoj svetainej http://www.modelmayhem.com/ Ten yra make up artists, tai kai kurie isideje super makiazus bigsmile.gif
Idedu dar, beveik visi patinka (isskyrus oranzini) blush2.gif
user posted imageuser posted image]user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Florena @ 2009 03 04, 11:34)

o as maciau kazkur kaip reikia taikyti sitas abi metodikas. jei nori, kad veidas igautu skaistumo ispudi reikia itraukti zandus ir su bronzantu perpbraukti skruostus, o po to isisiepti ir tuos isikisus skruostukus su skaistalais. beje, ji dar siule su skaistalais perbraukti ir ausu galiukus apacioje, nes tai irgi prisideda prie gaivumo ispudzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kolegija: 04 kovo 2009 - 12:12
Sveiki, o man grazu kai skaistalai tepami ant pacios iskiliausios vietos, ant zanduku. Kur tiksliai juos tepti? reikia nusisipsoti, ir tepti ant paciu putliausiu vietu. Tada galima siek tiek pazaisti spalvomis, auksciau prie akies tepti sviesiausius skaistalus, o skruostokaulius galima padailint egipto zeme. Ypac graziai ziurisi svelniai roniai skaistalai su egipto zeme.
si technika vadinama " issisovusiu skruostu" technika. smile.gif
Papildyta:
Ir dar siek tiek apie skaistalus... Kad ir kokius skaistalus naudojate,prisiminkyte visada viena teksturu derinimo taisykle: kremas su kremu, pudra su pudra. cool.gif
O jei skaistalai labai ryskus, susvelninkite spalva birios pudros sluoksniu. 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
user posted image šitas labai dramatiškas smile.gif

user posted image wub.gif

user posted image koks lengvutis ir gražutis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MildaTU: 04 kovo 2009 - 21:33