Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas-6

QUOTE(MildaTU @ 2009 03 04, 22:26)
user posted image šitas labai dramatiškas smile.gif

pati nuotrauka daili ir mergaite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MildaTU @ 2009 03 04, 21:26)

sita nuotrauka graziausia, butent del modeliuko. Niekaip nesugabu isaiskint kirpejoms, kad as noriu TOKIOOOOOS plauku spalvos, visada sakau - i pilkuma, i saltuma, o man vis nugeltonina.. doh.gif doh.gif ir jei viena karta butu, galvociau na, nemoka ir tiek, bet kad jau n-taji karta.. verysad.gif

O jei apie makiazus, tai man neypatingi kiti.. "nekabina".. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusele: 05 kovo 2009 - 18:36

Labai gražiai padirbėta su fotošopu. Tikrai dailu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 05 kovo 2009 - 18:38
QUOTE(Dusele @ 2009 03 05, 18:35)
sita nuotrauka graziausia, butent del modeliuko. Niekaip nesugabu isaiskint kirpejoms, kad as noriu TOKIOOOOOS plauku spalvos, visada sakau - i pilkuma, i saltuma, o man vis nugeltonina.. doh.gif  doh.gif  ir jei viena karta butu, galvociau na, nemoka ir tiek, bet kad jau n-taji karta.. verysad.gif

O jei apie makiazus, tai man neypatingi kiti.. "nekabina".. 4u.gif

Del plauku dazymo tai galiu pasakyti taip - jei jusu plaukas linkes nusidazyti geltonai,tai kokiais budais bedazytum,vistiek bus geltonas atspalvis - cia nuo kirpejos nepriklauso. Mano mama anksciau irgi negalejo niekaip isgauti tos pilkos spalvos,dabar viskas daroma elementariai,nusiperkam 2 pakuotes dazu,vienus paprastesnius kaip kad kokia WELLA pacius sviesiausius,nudazom,tada gaunasi jie tokio geltono atspalvio,po keletos dienu nudazom ant virsaus Loreal dazais yra tokie atspalviniai kaina apie 30lt,ir gaunasi tas pilkas atspalvis,aisku kadangi jos plaukai trumpi pakanka vienos bonkutes,tai sumoj gaunasi dazymas namu salygomis apie 40lt,plius aisku pazeidi plauka dvigubai,bet jinai naudoja visokias stiprinimo priemones,tai plaukai tikrai neslenka 4u.gif
Atsakyti
nezinau gal buvo kur senoj temoj bet praleidau... smile.gif tai paklausiu. Kokios Jusu paslaptys padarant, kad veido oda atrodytu lygi ir grazi? Atrodo jau susiradau daug gudrybiu visokiu ir vis viena ir demeles matosi ir oda po poros valandu paserpetoja... O noroi kad grazu butu...
Tai kaip tik pabaigiau dauguma priemoniu tai reikia apsipirkt smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2009 03 06, 12:26)
nezinau gal buvo kur senoj temoj bet praleidau... smile.gif tai paklausiu. Kokios Jusu paslaptys padarant, kad veido oda atrodytu lygi ir grazi? Atrodo jau susiradau daug gudrybiu visokiu ir vis viena ir demeles matosi ir oda po poros valandu paserpetoja... O noroi kad grazu butu...
Tai kaip tik pabaigiau dauguma priemoniu tai reikia apsipirkt smile.gif))

As kaip tik kovoju su odos blizgesiu. O jums manau reiketu arba kito drekinamojo kremuko, gal serumo, nes odele ko gero sausoka, o gal tiesiog kremine pudryte pasirinkote ne savo odos tipui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 06, 15:26)
As kaip tik kovoju su odos blizgesiu. O jums manau reiketu arba kito drekinamojo kremuko, gal serumo, nes odele ko gero sausoka, o gal tiesiog kremine pudryte pasirinkote ne savo odos tipui smile.gif

krema nusipirkau vos ne uz 100 Lt ir tikrai dove kremas geriau drekino, bet kad ir kiek bandziau vis viena paserpetoja, jau nezinau ka benaudot... Ir kremines pudros tai reikia zinot, kuri tinka, bet dar neradau tikriausiai...
Atsakyti
Jei bus idomu, tai man labai patiko si makiazo pamokele 4u.gif

http://tv.delfi.lt/video/kgfoodfn/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KHERERA: 06 kovo 2009 - 20:44
QUOTE(KHERERA @ 2009 03 06, 21:36)
Jei bus idomu, tai man labai patiko si makiazo pamokele 4u.gif

http://tv.delfi.lt/video/kgfoodfn/

Va man ir pats geriausias dieninis makiazas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Mano megstamiausias makiazas, super! wub.gif
Pati daznai taip pasidazau ir klientems nebijancioms ryskesnio makiazo rekomenduoju... tik dar blakstienas butinai klijuoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina049: 08 kovo 2009 - 16:16
http://farm3.static...._e3bec1685a.jpg man sis lb grazus, naturalus ir neprifotoshopintas. smile.gif
Atsakyti
http://geniusbeauty....3/beautiful.jpg
Atsakyti