Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas-6

F_A, super bigsmile.gif isivaizduoju nerealiai atrode, nes pirmoj nuotraukos lb. patinka

man abudu variantai grazus prie raudonos sukneles ir rusvai-persikinis svelnus su labai paryskintom blakstienom ir Saules-Sielos aprasytas su raudonu lupdaziu ir juodu pravedimu !

ko gero sau rinkciausi pirma, bet jei buciau truputi vyresne arba prie vakarinio blankaus apsvietimo rinkciaus raudonas lupas heart.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 08 25, 13:17)
sveika, matau kad nelabai zinai, kokiam tikslui yra kompaktine ir kremine pudros ax.gif kompaktine sausa pudra yra skirta sutvirtinti makiaza ir ir padeda isvengti blizgesio, o kremine pudra skirta sulyginti odos atspalvi ( bet nepakeisti jo!!! ) uzmaskuoja kai kuriuos nelygumus. o kas tau paciai tinka, turi ieskoti pati nes kas tinka vienai, nebutinai tiks ir kitai. o skaistalus ant kompaktines pudros gali tepti, jei jie yra sauso pavidalo, o jei skaistalai kreminio pavidalo - juos reikia tepti pries sausa pudra wink.gif sekmes smile.gif

jėė, ačiū labai. smile.gif tai vadinasi reikės trijų priemonių tam išsvajotam baltam veideliui: krempudros, sausos pudros ir skaistalų. blush2.gif
Atsakyti
jau kaip cia graziai atrodo!!!nzn, super super super wub.gif bet speju cia ir gerokai pafotoshopintas veidelis? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 08 26, 15:45)
jau kaip cia graziai atrodo!!!nzn, super super super  wub.gif bet speju cia ir gerokai pafotoshopintas veidelis? blush2.gif

o man rodos kad si aktore turi nuostabia oda g.gif esu macius jos kelis filmus ir klipus, tai visur oda nuostabi thumbup.gif
F_A makiazas turejo buti nuostabus smile.gif
Atsakyti
user posted image

Man sitas makiazas super wub.gif labai patiko lupu spalva
Atsakyti
gal kam bus idomu ax.gif mirksiukas.gif
http://www.delfi.lt/...p?id=15855783#7
Atsakyti
Kiek esu dariusis makiažų, nelikau visiškai patenkinta, nes, matyt, mada daryti dūmines ar katės akis. Man toks makiažas visiškai netinka, nes veidas apvalus, akys susiaurėja ir atrodau čiurka biggrin.gif tai kaip man pasakyt vizažistei, kad noriu tiesiog didelių išraiškingų akių, bet jokių didelių vedimų į šonus? biggrin.gif Ar supras, ko noriu?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 09 01, 16:33)
Kiek esu dariusis makiažų, nelikau visiškai patenkinta, nes, matyt, mada daryti dūmines ar katės akis. Man toks makiažas visiškai netinka, nes veidas apvalus, akys susiaurėja ir atrodau čiurka  biggrin.gif  tai kaip man pasakyt vizažistei, kad noriu tiesiog didelių išraiškingų akių, bet jokių didelių vedimų į šonus?  biggrin.gif  Ar supras, ko noriu?

As manau gera visaziste turi matyti kas jums tinka, o kas ne... unsure.gif
Atsakyti
Kaip daryti arabišką makiažą, čia ukrainietės pamokėlės, kiek supratau, ji pati ant savęs darosi
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2009 08 31, 21:45)

Jau tokio briedo senai neskaičiau biggrin.gif
Atsakyti
ka patartumete pamergei su zydra suknele darytis? esu tamsiaplauke? niekaip nesumastau koki makiaza darytis g.gif dumines akys tiktu?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 09 05, 13:45)
ka patartumete pamergei su zydra suknele darytis? esu tamsiaplauke? niekaip nesumastau koki makiaza darytis  g.gif  dumines akys tiktu?

Labai tiktu rolleyes.gif Parankiojau makiazo foto, gal kils ideju ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti