Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas-6

QUOTE(Sunreja @ 2009 11 25, 12:35)
As ir nesenai pradejau naudoti Urban Decay primeri seseliams, bet jo spalvyte tokia sviesi...  unsure.gif  Maciau yra dar ir kazkokia kita spalva - shimmering, tai cia jau turetu buti su zvilgesiu kazkokiu, gal kas turit?  4u.gif

Ir dar vienas klausimukas - jei as visa veida tepu su bronzine pudra ant pacio galo beveik, kada reikia tepti seselius: pries tepant bronzine pudra ar ant jos?  blush2.gif

Jus gal turite primery kuris kartu ir maskavimo priemone akiu zonai , nes vieni seseliu pagrinai yra bespalviai o kiti su spalvyte, as pati naudoju su spalvyte, kad tuo paciu uzmaskuoju ir patamsejusius paakius ir vokus padengiu ir nereik krauti ant vokiu toninio kremo rolleyes.gif
O del bronzines pudrytes, norint suteikti veiduj idegio, pirmiuaisa sutvarkoma veido oda, spuogeliai, demeles ir t.t. po to toninis kremas, pudra, ir tik tada bronzine pudra, o ja reikia sukamaisiais judesiais braukti nuo ausies link nosies ir tokiais ratukais viena puse ispudruoti,tokiais paciais ir katos srity , ir tuo paciu principu kita veido puse , tada gaunamas naturalus saules idegis smile.gif tikiuosi aiskai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduokliukas @ 2009 11 25, 11:29)
Jus gal turite primery kuris kartu ir maskavimo priemone akiu zonai , nes vieni seseliu pagrinai yra bespalviai o kiti su spalvyte, as pati naudoju su spalvyte, kad tuo paciu uzmaskuoju ir patamsejusius paakius ir vokus padengiu ir nereik krauti ant vokiu toninio kremo  rolleyes.gif

Gerai butu, jei zinociau, ar mano seseliu pagrindas yra dar ir maskuoklis biggrin.gif Realiai tai man nieko maskuoti nereikia, nusipirkau ji tam, kad seseliai ilgiau laikytu, nes mano vokai uzkrite... blush2.gif Tai vat ir idomu, ar kas bande Urban Decay sesliu pagrinda ta shimmering spalvytes? 4u.gif

QUOTE(vaiduokliukas @ 2009 11 25, 11:29)
O del bronzines pudrytes, norint suteikti veiduj idegio,  pirmiuaisa sutvarkoma veido oda, spuogeliai, demeles ir t.t. po to  toninis kremas, pudra, ir tik tada bronzine pudra, o ja reikia sukamaisiais judesiais braukti nuo ausies link nosies  ir tokiais ratukais viena puse ispudruoti,tokiais paciais ir katos srity ,  ir tuo paciu principu kita veido puse , tada gaunamas naturalus saules idegis  smile.gif  tikiuosi aiskai paaiskinau  blush2.gif

As ne apie tai klausiau... blush2.gif ax.gif Jokiu kitokiu pudru as nenaudoju, man nereikia, tepu tik kremuka ir tada bronzata ant viso veiduko, kad atrodytu lyg ideges, nes nenoriu eiti istisus metus i soliariuma ax.gif Tai vat, idomu, ar seselius galima tepti ant jos, ar laikys? 4u.gif
Atsakyti
man iškilo toks klausimas. visada tepdavau šešėlių pagrindą, poto kai pasitepu makiažo pagrindą ir pudrą. o kaip tepate jūs? internete perskaičiau kad reikia tepti šešėlių pagrindą, o tik tada makiažo pagrindą ir pudrą. tai taip ir nesupratau ant vokų iš pradžių reikia tepti pagrindą šešėliams, tada makiažo pagrindą ir tada tarkim birią pudrą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 11 25, 14:17)
Gerai butu, jei zinociau, ar mano seseliu pagrindas yra dar ir maskuoklis  biggrin.gif Realiai tai man nieko maskuoti nereikia, nusipirkau ji tam, kad seseliai ilgiau laikytu, nes mano vokai uzkrite...  blush2.gif  Tai vat ir idomu, ar kas bande Urban Decay sesliu pagrinda ta shimmering spalvytes?  4u.gif
As ne apie tai klausiau...  blush2.gif  ax.gif  Jokiu kitokiu pudru as nenaudoju, man nereikia, tepu tik kremuka ir tada bronzata ant viso veiduko, kad atrodytu lyg ideges, nes nenoriu eiti istisus metus i soliariuma  ax.gif  Tai vat, idomu, ar seselius galima tepti ant jos, ar laikys?  4u.gif

o gal galit tikslia nuoroda duot to maujo primerio su shimmeriu? nes man idomu kam apskritai seseliu bazej reikalingas shimmeris jei ant virsaus yra tepami seseliai, tai kazin ar tas shimmeris po seseliais matysis. pati naudoju paprasta urban decay seseliu primer'i, tai galvoju ar tikrai kur rasot yra primer'is, gal koks maskuoklis paakiams, bet kam tada vel tas shimmeris...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 25 lapkričio 2009 - 15:43
QUOTE(Portishead @ 2009 11 25, 15:41)
o gal galit tikslia nuoroda duot to maujo primerio su shimmeriu? nes man idomu kam apskritai seseliu bazej reikalingas shimmeris jei ant virsaus yra tepami seseliai, tai kazin ar tas shimmeris po seseliais matysis. pati naudoju paprasta urban decay seseliu primer'i, tai galvoju ar tikrai kur rasot yra primer'is, gal koks maskuoklis paakiams, bet kam tada vel tas shimmeris...

http://www.sephora.c...tegoryId=C10461

As turiu ta pirmaji, sheer nude spalvyte, bet ji vistiek man per sviesi, geriau jau butu bespalvis.....
O zemiau yra ta shimmering, tai vat man idomu pasidare.... g.gif

http://www.sephora.c...;navAction=jump
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 25 lapkričio 2009 - 16:58
QUOTE(LapėSnapė @ 2009 11 25, 02:10)
g.gif O tai tada nesigauna tiesiog kaip sveika krempudra biggrin.gif as maniau, kad tas primeris paprastai bespalvis? O jis sveikas odai? unsure.gif Ar kaip tik uzkemsa viska blink.gif

nu zinok, konsistencija kazkokia kitokia gaunasi g.gif , tokia lipnesne, ir jo reikia laaaaabai mazai, o mano Urban Decay buvo su spalva, bet uztepus jos nesimate wink.gif o pas ant voku poros issiplete, kad bijai uzsikimsimo? biggrin.gif (juokauju) siaip nemanau kad kenktu taip smarkiaiv;)
o dabar toliau eksperimentuoju su seseliu bazemis ir dabar naudoju stora piestuka, kurio uzteptu ant voko ir pirstais arba teptuku pasklaidau. rezultatas neblogas, bet visgi tikrasis primeris nepakeiciamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2009 11 25, 15:25)
man iškilo toks klausimas. visada tepdavau šešėlių pagrindą, poto kai pasitepu makiažo pagrindą ir pudrą. o kaip tepate jūs? internete perskaičiau kad reikia tepti šešėlių pagrindą, o tik tada makiažo pagrindą ir pudrą. tai taip ir nesupratau ant vokų iš pradžių reikia tepti pagrindą šešėliams, tada makiažo pagrindą ir tada tarkim birią pudrą?  g.gif

asmeniskai as, jei tepu seseliu pagrinda, tai nei pries tai, nei po to nieko nebetepu. nebent jei zinau, kad reikes labai smarkiai sklaidyti, tada lengvai uztepu sausos pudros, bet ne per daug nes padauginus seseliai sunkiai lips.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 25 lapkričio 2009 - 17:47
Sveikutes
turiu kelita klausimeliu
1. Kada reikia maskuoti paakius?pries tepant visa veida kremine pudra ar po?
2.turiu kreminius seselius aukso spalvos,tai jei paskui noriu akiu kampucius padazyti juodais , bet jau biriais seseliais tai tinka?
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 11 25, 17:56)
http://www.sephora.c...tegoryId=C10461

As turiu ta pirmaji, sheer nude spalvyte, bet ji vistiek man per sviesi, geriau jau butu bespalvis.....
O zemiau yra ta shimmering, tai vat man idomu pasidare....  g.gif

http://www.sephora.c...;navAction=jump

aciu uz nuorodeles. tiesa, nezinojau net kad tas pirmasis turi du atspalvius, pas mane irgi tas sviesesnis, sakyciau net bespalvis iskart tampa ant voku. o ta kita, "ne violetini" nebandziau, idomu ar labai skyriasi nuo to originalaus... g.gif
Atsakyti
gal kuri esate baigusi 'Femina bona' makiažo kursus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 11 25, 16:25)
man iškilo toks klausimas. visada tepdavau šešėlių pagrindą, poto kai pasitepu makiažo pagrindą ir pudrą. o kaip tepate jūs? internete perskaičiau kad reikia tepti šešėlių pagrindą, o tik tada makiažo pagrindą ir pudrą. tai taip ir nesupratau ant vokų iš pradžių reikia tepti pagrindą šešėliams, tada makiažo pagrindą ir tada tarkim birią pudrą?  g.gif

Pagrindą vokų šešėliams reikia tepti vietoj makiažo pagrindo , jį šiek tiek užfiksuoti galima pudra ir tepti šešėlius, bet pudros irgi galima nenaudoti , t.y. tepti tik pagrindą ir šešėlius
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 11 25, 19:50)

asmeniskai as, jei tepu seseliu pagrinda, tai nei pries tai, nei po to nieko nebetepu. nebent jei zinau, kad reikes labai smarkiai sklaidyti, tada lengvai uztepu sausos pudros, bet ne per daug nes padauginus seseliai sunkiai lips.

QUOTE(Tuberosa @ 2009 11 26, 01:37)
Pagrindą vokų šešėliams reikia tepti vietoj makiažo pagrindo , jį šiek tiek užfiksuoti galima pudra ir tepti šešėlius, bet pudros irgi galima nenaudoti , t.y. tepti tik pagrindą ir šešėlius

dėkui labai aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 26 lapkričio 2009 - 00:50
QUOTE(Portishead @ 2009 11 25, 20:57)
aciu uz nuorodeles. tiesa, nezinojau net kad tas pirmasis turi du atspalvius, pas mane irgi tas sviesesnis, sakyciau net bespalvis iskart tampa ant voku. o ta kita, "ne violetini" nebandziau, idomu ar labai skyriasi nuo to originalaus... g.gif

Tai vat, man irgi idomu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2009 11 25, 13:17)
Jokiu kitokiu pudru as nenaudoju, man nereikia, tepu tik kremuka ir tada bronzata ant viso veiduko, kad atrodytu lyg ideges, nes nenoriu eiti istisus metus i soliariuma  ax.gif  Tai vat, idomu, ar seselius galima tepti ant jos, ar laikys?  4u.gif

Dar pakartoju savo kl.... ax.gif
Atsakyti