Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas-6

QUOTE(F_A @ 2009 11 20, 14:50)
Gilios akys ir uzkrite akiu vokai yra 2 skirtingi dalykai mirksiukas.gif

Tai jo, bet tai buna atveju, kai yra ir gilios, ir uzkrite siek tiek biggrin.gif
Nors siuo konkreciu atveju tai radau ta taisykle taikoma abiems tipams, tai ir apjungiau mirksiukas.gif
Tai ka manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2009 11 20, 18:19)
Tai jo, bet tai buna atveju, kai yra ir gilios, ir uzkrite siek tiek  biggrin.gif
Nors siuo konkreciu atveju tai radau ta taisykle taikoma abiems tipams, tai ir apjungiau mirksiukas.gif
Tai ka manot? g.gif

taip tu teisi, ta akies dali, kuri pasislepia po odos rauksle/yra seselyje, reikia sviesinti, o uzkritusia voko dali/zona virs akiduobes reiktu tamsinti wink.gif
o pin-up'ams naudojami neutraliu spalvu seseliai, tik tam kad sukurti akies reljefa, o pagrindinias akcentas yra pravedimas wink.gif
Papildyta:
o cia radau, kaip pasidaryti 60uju makiaza http://forum.myspace...C9D68EC96218913 tiesa, man jis atrodo neisbaigtas, nes truksta pravedimo ir sunkiu blakstienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 11 21, 09:41)

4u.gif Aciu!
Dar del tu pin-up: o juose ta linija ispiesia skystais akiu "apvedikliais"? g.gif Mat man kai bandau apsivesti akis, tai isvis kazkokia nesamone gaunasi - breziasi tik virs blakstienu augimo linijos, tad matosi tarpai sviesus tarp blakstienu doh.gif Gal cia todel, kad pas mane blakstienos kietos, ar visgi piestukas per kietas ir reiktu geresnio piestuko/skysto apvediklio? g.gif
taip pat dar norejau pasiklausti, ar sitas stilius visgi tinka panelems, kuriu akys gilios? 4u.gif Labai tikiuosi, kad taip biggrin.gif Man jis toks grazus! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2009 11 22, 03:38)
4u.gif Aciu!

taip pat dar norejau pasiklausti, ar sitas stilius visgi tinka panelems, kuriu akys gilios? 4u.gif Labai tikiuosi, kad taip biggrin.gif Man jis toks grazus! wub.gif

As ne Almante , bet irgi truputely nuo saves apie sia piesimo technika noreciau pasisakyti ax.gif pas mane gan gilios ir mazokos akytes, bet kartais as pasidarau toky makiaziuka rolleyes.gif svarbu su sviesiu seseliu istraukti akyte, o pries breziant skystu pravedimu as visad su juodu piestuku breziu i blakstienu augimo linija, tada nesimato kaip jus minejote tu tarpeliu sviesiu, o tada jau lineriu breziu smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduokliukas: 22 lapkričio 2009 - 09:53
Vaiduokliukas teisingai nusake smile.gif pas mane taipogi akys mazos ir uzkrite vokai, bet pin up yra mano megstamiausias makiazas. butinai dedu sviesesni seseli, o visa uzkritima lengvai patamsinu wink.gif jei seselio nedeciau, nuo pravedimo mano akis pasisleptu po odos kloste. ir siaip, siam makiazui rekomenduociau tik skysta pravedima, nes piestukas per "svelnus" nors, jusu teise rinktis smile.gif
Atsakyti
Aciu! 4u.gif tai jau kai nusipirksiu skysta laineri begsiu darytis bigsmile.gif thumbup.gif
Dar turiu klausimuka blush2.gif Ziurejau cia tokius video mokomuosius ir ten vis snekejo kazka apie "primer". Is pradziu maniau, kad cia tas pats kas "concealer", bet veliau atrsirado ir pastarasis, tai nebesuprantu dabar, kas tas "primer" yra?? blink.gif
Gal jus kuri zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2009 11 22, 21:10)
Aciu! 4u.gif tai jau kai nusipirksiu skysta laineri begsiu darytis bigsmile.gif  thumbup.gif
Dar turiu klausimuka blush2.gif Ziurejau cia tokius video mokomuosius ir ten vis snekejo kazka apie "primer". Is pradziu maniau, kad cia tas pats kas "concealer", bet veliau atrsirado ir pastarasis, tai nebesuprantu dabar, kas tas "primer" yra?? blink.gif
Gal jus kuri zinot? 4u.gif

taip primeris yra labai nuostabus dalykas, jis naudojamas pries tepant seselius, seseliai ilgiau laikosi, nesubega i rauksles ir spalva buna sodresne. as saviski Urban Decay pabaigiau tai dabar is bedos panaudoju toki misinuka 1dalis glicerino, 3 dalys vandens. juo paslapinu teptuka pries imdama seseli arba uztepu ant voko. taip pat galima teptelti krempudros ir ant virsaus siek tiek sausos pudros, bet man asmeniskai sis variantas netinka, nes velgi ,vokai uzkrite, tai pudros riebumas i rauskles subega smile.gif
Atsakyti
as patepu vazelinu taip lengvai vokus pries dengiant seseliais. man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwmonika @ 2009 11 23, 20:09)
as patepu vazelinu taip lengvai vokus pries dengiant seseliais. man thumbup.gif

Ir nesubėga? g.gif
Atsakyti
hmmm nemanau, kad vazelinas geriausia iseitis, juk tai mineralinis aliejus, o jie veidui nelabai tinka g.gif youtube buvau radus recepta kaip pasidaryti primeri : lygiom dalim sumaisyti maskuokli su kremu. man veike neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 11 24, 20:35)
hmmm nemanau, kad vazelinas geriausia iseitis, juk tai mineralinis aliejus, o jie veidui nelabai tinka g.gif youtube buvau radus recepta kaip pasidaryti primeri : lygiom dalim sumaisyti maskuokli su  kremu. man veike neblogai wink.gif

g.gif O tai tada nesigauna tiesiog kaip sveika krempudra biggrin.gif as maniau, kad tas primeris paprastai bespalvis? O jis sveikas odai? unsure.gif Ar kaip tik uzkemsa viska blink.gif
Atsakyti
As ir nesenai pradejau naudoti Urban Decay primeri seseliams, bet jo spalvyte tokia sviesi... unsure.gif Maciau yra dar ir kazkokia kita spalva - shimmering, tai cia jau turetu buti su zvilgesiu kazkokiu, gal kas turit? 4u.gif

Ir dar vienas klausimukas - jei as visa veida tepu su bronzine pudra ant pacio galo beveik, kada reikia tepti seselius: pries tepant bronzine pudra ar ant jos? blush2.gif
Atsakyti