Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai 4 dalis

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 11 18, 21:13)
Naktinius tokius sexy duodaO kai suėjo terminas, tai kasdien reikėjo ateiti toniukų matuoti. Sėkmės  mirksiukas.gif

na per kuria vieta ten tie naktiniai sexy? lotuliukas.gif nors jo, man antra diena atnese persirengti (nes gulejau intensyvios terapijos palatoj), tai buvo net be sagu (o uzsegami priekyje) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldu444 @ 2009 11 18, 22:53)
na per kuria vieta ten tie naktiniai sexy?  lotuliukas.gif  nors jo, man antra diena atnese persirengti (nes gulejau intensyvios terapijos palatoj), tai buvo net be sagu (o uzsegami priekyje)  doh.gif

tai cia tame ir sexy thumbup.gif blush2.gif lotuliukas.gif
o del naktiniu tai buna mamos pacios siuvasi arba drauges tai padaro tad galima ir su savais smile.gif
o del kateterio, tai man jo niekas nedure is pradziu, tik veliau kai reikejo leist skatinamuosius, nes kaklelis niekaip neatsidarinejo smile.gif manau jei nenori jo, galima paprasyti kad nedurtu:))
Atsakyti
naktiniai tai labai patiko, man pries gimdyma supakuotus visai naujus dave, tai buvo fainesni negu mano ax.gif
Atsakyti
Kokius jums ten sexy naktinius duoda...? biggrin.gif
Man ir toms kurias mačiau tai davė vienodus- mėlyni, iki kelių maždaug, užsegimas knopkėmis iki pilvo mirksiukas.gif
Atsakyti
beje norwejau paklaust gimdziusiu ten neseniai kaip dabar ten reikalai su palatomis? Ar vis dar tokios pat tragiskos? Ar biski jau paremontuotos? Po kelias guldo i viena ir panasiai, zodziu idomu butu suzinoti kokios ten dabar salygos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 11 19, 14:57)
beje norwejau paklaust gimdziusiu ten neseniai kaip dabar ten reikalai su palatomis?
*Ar vis dar tokios pat tragiskos? Ar biski jau paremontuotos?
**Po kelias guldo i viena ir panasiai, zodziu idomu butu suzinoti kokios ten dabar salygos? g.gif

* tiesą sakant nežinau ką turi omeny sakydama tragiškos. Aš gulėjau noramlioje palatoje, gražiai išdažytos sienos, baltos užuolaidos, plastikiniai langai, minkšti čiužiniai....tiesa grindys senovinis parketas, bet man tai buvo visai ne ėsmė. Nepatiko kad man bunant ten tris paras nevieno karto nevalė palatos, nevėdino, tik šiukšles išnešdavo.
** jei yra laisvų palatų guldo po vieną, jei nėra-su kaimyne.

Yra viena mokama palata nr.10. Visuomet gali ją išnuolot jei tik ją niekas neužėmęs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2009 11 19, 14:34)
Kokius jums ten sexy naktinius duoda...?  biggrin.gif
Man ir toms kurias mačiau tai davė vienodus- mėlyni, iki kelių maždaug, užsegimas knopkėmis iki pilvo  mirksiukas.gif

o pas mane irgi turbut turejo but uzsegimas iki pilvo, bet nebuvo, tik plysys iki pilvo lotuliukas.gif nu bet patogus nerealiai thumbup.gif as savo naktiniu net nesidejau, nes gaila bvo, stipriai kraujavau, tai ir tryniau ligonines sexy naktinukus
Atsakyti
O ar galima gimdyti KGN, jei ten nesilankei nėštumo metu? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2009 11 20, 17:20)
O ar galima gimdyti KGN, jei ten nesilankei nėštumo metu? unsure.gif 4u.gif

tai zinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 11 20, 18:25)
tai zinoma  biggrin.gif

Oho, o tada dar norėjau paklaust blush2.gif Tai jei aš lankausi pas šeimos klinikoje dirbančią ginę, o gimdyt norėčiau pas KGN dirbančią, kaip čia pas ją pakliūti? unsure.gif Nes aš pas ją esu buvus po darbo, priėmė ekstra mane tuo metu, nes budėjo, bet labai nereali gydytoja pasirodė, kaži kaip įmanoma būtų susitarti? unsure.gif Negi registruotis vizitui? Jaučiu reikėjo registruotis nuo nėštumo pradžios priežiūrai ir tiek, neįsivaizduoju, kaip čia iki jos dasikasti dabar unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2009 11 20, 17:33)
Oho, o tada dar norėjau paklaust  blush2.gif Tai jei aš lankausi pas šeimos klinikoje dirbančią ginę, o gimdyt norėčiau pas KGN dirbančią, kaip čia pas ją pakliūti?  unsure.gif Nes aš pas ją esu buvus po darbo, priėmė ekstra mane tuo metu, nes budėjo, bet labai nereali gydytoja pasirodė, kaži kaip įmanoma būtų susitarti?  unsure.gif Negi registruotis vizitui? Jaučiu reikėjo registruotis nuo nėštumo pradžios priežiūrai ir tiek, neįsivaizduoju, kaip čia iki jos dasikasti dabar  unsure.gif

na, jei nezinai jos mob. numerio tai bandyk siaip skambinti i dienos stacionara ir paklaust kada ta gydytoja dirba, tuomet nueisi jos darbo metu ir viska susitarsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2009 11 20, 17:33)
Oho, o tada dar norėjau paklaust  blush2.gif Tai jei aš lankausi pas šeimos klinikoje dirbančią ginę, o gimdyt norėčiau pas KGN dirbančią, kaip čia pas ją pakliūti?  unsure.gif Nes aš pas ją esu buvus po darbo, priėmė ekstra mane tuo metu, nes budėjo, bet labai nereali gydytoja pasirodė, kaži kaip įmanoma būtų susitarti?  unsure.gif Negi registruotis vizitui? Jaučiu reikėjo registruotis nuo nėštumo pradžios priežiūrai ir tiek, neįsivaizduoju, kaip čia iki jos dasikasti dabar  unsure.gif

Niekur nereik registruotis, paskambini i KKGN suzinai kada dirba, nueini ta diena, pasigauni daktare kad ir koridoriui ir sakai noreciau likusi laika lankytis pas jus bei gimdyti wink.gif viskas wink.gif aiksu paskui kabinete pasitarsit kiek kainuos wink.gif
Atsakyti