Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai 4 dalis

QUOTE(noriupakalbėti @ 2009 11 26, 12:42)
na kiek žinau medicinos personalo darbo specifiką, tai jiems kas mėnesį budėjimus skirsto

Ai, manau bus gerai, kad ir kas budės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 11 21, 01:16)
o jei nori tartis su gine, tai pasiskambink ir paklausk kada dirba arba jos telefono. ir susitarsi. beje kurios tau cia reikia?

As labai pas Banga noreciau pakliuti unsure.gif
Atsakyti
as kai atvaziavau gimdyt, kaiptik budejo Banga. dziaugiausi, kad buvau susitarus su kita daktare, nes pas Banga tuo metu buvo 4-ios gimdyves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2009 11 26, 14:28)
as kai atvaziavau gimdyt, kaiptik budejo Banga. dziaugiausi, kad buvau susitarus su kita daktare, nes pas Banga tuo metu buvo 4-ios gimdyves  doh.gif

4u.gif nieko nuostabaus.gera gydytoja tai ir norinciu pas ja gimdyt daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssavanna @ 2009 11 17, 12:25)
ir as gryzau su nukramtytais speneliais  unsure.gif  oij kiek vargo buvo, per asaras teko maitini  verysad.gif  teko ir man ten paverkti : mergytei sustiprejo gelta,tai man liepe maitinti,maitinti,maitinti ir pasake,kad tik nuo manes priklauso ar mergytei pageres, tai as SAZININGAI ir maitinau,leidziu truputi pamiegoti ir vel maitinu... tai atleke daktare ir apreke-ka as darau, vaikui miegot neleidziu normaliai, kam zadinu, kam tiek maitinu  blink.gif  pasimeciau... tai ka man daryt??? ... ir apsiverkiau...  unsure.gif  bet viskas tuo nesibaige  biggrin.gif  vakare atejo ta pati daktare ir mums su palatos drauge pravede paskaita apie bilirubina  blink.gif  nes pagal ja mums labai truksta tokios informacijos  smartass.gif  bet viskas pasimirsta su laiku...skausmas..asaros...augini savo mazyli ir dziaugiesi kiekviena praleista diena su juo   soske.gif

O as tai dziaugiausi, kad man tai buvo antrasis vaikas, tai naujagimiu sesuciu pagalbos nereikejo. Labai jau teroristes man jos pasirode. Mano kaimynes vaikiukas niekaip nenorejo imt kruties po gimimo. galu gale paeme speneli bet zindo tik pora minuciu. Tai kaip ta sesele iskoneveike mamyte - vaikas badu numirs ir t.t. ir panasiai. O mano pirmasis lygiai taip pat nenorejo kruties imt. Tiesiog toks charakteris. Iprates gaut maista per virkstele, ir ko cia jam vargt. Tai taip 6 val pravargau, kol pagaliau ikalbejau ji, kad pienas visai nebloga alternatyva. na o mano palatos kaimyne issigandus, kad tikrai ko vaikiukui nenutiktu pasiprase, kad sesutes pamaitintu misiniu. Tai cia istorija is pogimdyvines palatos.
Na o naujagimiu skyriui kita mamyte pagimdzius milzina, smarkiai nukraujavus ir plysus pati vos uzkrioke i antra auksta. iki tualeto tik uz pazastu vedama nuklibinkciavo. Ryte ateina sesele:" mamyte, ar vaikas kaku dare per nakti?" mamyte sako:"kad nezinau, dar vyras neatejo, tai nepakeistas pampersas". O sesele vietoj to, kad paimtu ta vaika ir sutvarkytu, nes moteriske tikrai net is lovos vargiai islipa, atskaite morala klausdama ar ir namie taip vaika apsikakojusi laikys ir isejo. unsure.gif
Na zodziu su naijagimiu seselem ten is tiesu ne kokie reikalai. Ypac kalbant apie "Naujagimiui draugiskos ligonines" personala. Bet akuserinis skyrius tikrai liuks. Skiriasi kaip diena ir naktis. Sekmes visoms susiruosusioms ten. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilda: 26 lapkričio 2009 - 16:06
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 11 25, 11:57)
1 Na aš bent gimdžiau su tais pačiais, kaip ir visos čia, tik be sagų ...  biggrin.gif Po to atnešė persirengti jau su dviem sagom  lotuliukas.gif
2 Tiesiog sugalvojau sutaupyti apvalią sumelę, tačiau kitąkart turbūt tarsiuosi  smile.gif

1. man be sagu ir gimdant, ir po to dave. bet man buvo nebesvarbu. tai tik paprasiau kai vyras vaziavo namo kad ""grafke" atveztu biggrin.gif

2. o idomu koks kainininkas pas ja? as tai labai meciausi tartis-nesitarti. esu labai pries visus davimus, kisius ir pan. Bet vel- kai pagalvoju kad cia tavo vaikas, ir kad "jei kas" gyvenime sau neatleistum. Bet galiausiai ji ejo atostogauti, tai as ir nebeieskojau
O kodel kitakart turbut tarsies? ir su kuria? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2009 11 25, 20:05)
Nežinau ar padės, bet aš gimdžiau iš antradienio į trečiadienį - dirbo Mačiulaitienė...

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 11 25, 21:25)
O iš pirmadienio į antradienį - Statkevičienė  smile.gif

QUOTE(Emilė @ 2009 11 25, 22:38)
Dabar lieka išsirinkt, kada gimdyt.  doh.gif  lotuliukas.gif O Radavičienė kada?

Dekui mergytes, dabar belieka mazyli prikalbint kuria nors is siu dienu gimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilda @ 2009 11 26, 17:03)
Tai kaip ta sesele iskoneveike mamyte - vaikas badu numirs ir t.t. ir panasiai.

atskaite morala klausdama ar ir namie taip vaika apsikakojusi laikys ir isejo.

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wilda @ 2009 11 26, 16:03)
Na zodziu su naijagimiu seselem ten is tiesu ne kokie reikalai. Ypac kalbant apie "Naujagimiui draugiskos ligonines" personala. Bet akuserinis skyrius tikrai liuks. Skiriasi kaip diena ir naktis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wilda @ 2009 11 26, 16:03)
O as tai dziaugiausi, kad man tai buvo antrasis vaikas, tai naujagimiu sesuciu pagalbos nereikejo. Labai jau teroristes man jos pasirode. Mano kaimynes vaikiukas niekaip nenorejo imt kruties po gimimo. galu gale paeme speneli bet zindo tik pora minuciu. Tai kaip ta sesele iskoneveike mamyte - vaikas badu numirs ir t.t. ir panasiai. O mano pirmasis lygiai taip pat nenorejo kruties imt. Tiesiog toks charakteris. Iprates gaut maista per virkstele, ir ko cia jam vargt. Tai taip 6 val pravargau, kol pagaliau ikalbejau ji, kad pienas visai nebloga alternatyva. na o mano palatos kaimyne issigandus, kad tikrai ko vaikiukui nenutiktu pasiprase, kad sesutes pamaitintu misiniu. Tai cia istorija is pogimdyvines palatos.
Na o naujagimiu skyriui kita mamyte pagimdzius milzina, smarkiai nukraujavus ir plysus pati vos uzkrioke i antra auksta. iki tualeto tik uz pazastu vedama nuklibinkciavo. Ryte ateina sesele:" mamyte, ar vaikas kaku dare per nakti?" mamyte sako:"kad nezinau, dar vyras neatejo, tai nepakeistas pampersas". O sesele vietoj to, kad paimtu ta vaika ir sutvarkytu, nes moteriske tikrai net is lovos vargiai islipa, atskaite morala klausdama ar ir namie taip vaika apsikakojusi laikys ir isejo.  unsure.gif
Na zodziu su naijagimiu seselem ten is tiesu ne kokie reikalai. Ypac kalbant apie "Naujagimiui draugiskos ligonines" personala. Bet akuserinis skyrius tikrai liuks. Skiriasi kaip diena ir naktis. Sekmes visoms susiruosusioms ten.  :4u:

Pritariu 100%. Sesutems turbut niekas i akis nieko nepasako, todel ir toliau taip elgias, bet dirba tai naujagimiu skyriuje... jokio nuosirdumo, pagalbos, supratimo, zodziu mama ir vaikas po didziulio ju gyvenime streso, o joms ka, jos kasdien ta pati mato, nesugraudinsi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber: 27 lapkričio 2009 - 13:10
mergytes, o kaip su CP siuose gimdymo namuose? pas ka geriausia ji darytis jei tai yra planinis CP?
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2009 11 23, 17:54)
Nieko nenoriu įžeisti ir pati esu tik už KGN, bet tokia jūsų nuomonė labai nekonkreti. Tai jei žmonės elgiasi su kitais kaip tu su jais, tai pažiūrim atvirkščiai, jei sesute su tavim elgsis gražiai, tai ir tu su ja gražiai. Ar ne? Nes kitaip gautųsi prieštaravimas jūsų nuomonei  mirksiukas.gif
Be to, moteris po gimdymo gali depresuoti, būti nestabilios nuotaikos ir pan., tam ir reikalinga profesionali medike, kuri supranta savo darbo esmę ir padeda moteriai, ji pirmiausia turi būti kantri ir įsiklausyti į moters ir kūdikio poreikius, o ne atvirkščiai, moteris neturėtų šokinėti pagal jos dūdelę.
Nėra čia jau taip bloga situacija su toms sesutėmis, na gi visose profesijose yra žmonių pasirinkusių profesiją ne pagal save ir dirba tik tam, kad kažką veiktų, todėl ir darbas atliekamas mechaniškai, o ne kokybiškai, o dirbant su žmonėmis, ypač neščiosiomis ir tik ką pagimdžiusiomis, švelniai tariant labai negerai  smile.gif
Sėkmės neštukėms, linkėjimai naujagimių sesutėms  lotuliukas.gif

taip as taip ir norejau pasakyti smile.gif
ir tikrai pritariu kad jos turetu but kantresnes su gimdyvem, ir ne gimdyves prie ju taikytis, tiesiog palaikyti malonius santykius ir tiek, suprasti kad tu ne viena toj klinikoj.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber @ 2009 11 27, 15:09)
Pritariu 100%. Sesutems turbut niekas i akis nieko nepasako, todel ir toliau taip elgias, bet dirba tai naujagimiu skyriuje... jokio nuosirdumo, pagalbos, supratimo, zodziu mama ir vaikas po didziulio ju gyvenime streso, o joms ka, jos kasdien ta pati mato, nesugraudinsi  doh.gif

drinks_cheers.gif tai vat moterys netylekit, jei blogos pasitaike nueikit pas vyresniasias arba pas vadovybe ir pasakykit, tai manau greit tokiom grazuolem sparnus aplauzys... thumbup.gif nes is tikruju gal vadovybe nelabai ir zino kaip jos ten elgiasi g.gif
Atsakyti