Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji Gimdymo Namai 4 dalis

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 11 18, 00:54)
Nėštumo metu lankiausi pas Mačiulaitienę, o gimdžiau pas Statkevičienę.

lygiai taip pat as. o kodel ne pas Maciulaitiene gimdei?

QUOTE(Siges @ 2009 11 20, 18:33)
Oho, o tada dar norėjau paklaust  blush2.gif Tai jei aš lankausi pas šeimos klinikoje dirbančią ginę, o gimdyt norėčiau pas KGN dirbančią, kaip čia pas ją pakliūti?  unsure.gif Nes aš pas ją esu buvus po darbo, priėmė ekstra mane tuo metu, nes budėjo, bet labai nereali gydytoja pasirodė, kaži kaip įmanoma būtų susitarti?  unsure.gif Negi registruotis vizitui? Jaučiu reikėjo registruotis nuo nėštumo pradžios priežiūrai ir tiek, neįsivaizduoju, kaip čia iki jos dasikasti dabar  unsure.gif

taigi gimdyti gali kur tik nori. Jei pvz nesitari su gine konkreciai, tai jau kaip ateina TA diena vaziuoji ten kur nori: KMUK, KGN, Mazylis ir t.t.
o jei nori tartis su gine, tai pasiskambink ir paklausk kada dirba arba jos telefono. ir susitarsi. beje kurios tau cia reikia?
Atsakyti
QUOTE(vuoga @ 2009 11 11, 18:55)
As irgi esu tos nuomenes kad dazniausiai zmones su tavim elgiasi pagal tave, jei tu busi malonus su tavim irgi bus malonus(aisku visad yra isimciu), plius gyd ir visas personalas yra mate milijonus gimdanciu mamyciu todel jiem ne viskas gali kelti soka(kaip mamytem gimdanciom pirma ar netgi kelis kartus), na jos i situacija reaguoja saltai:))

Nieko nenoriu įžeisti ir pati esu tik už KGN, bet tokia jūsų nuomonė labai nekonkreti. Tai jei žmonės elgiasi su kitais kaip tu su jais, tai pažiūrim atvirkščiai, jei sesute su tavim elgsis gražiai, tai ir tu su ja gražiai. Ar ne? Nes kitaip gautųsi prieštaravimas jūsų nuomonei mirksiukas.gif
Be to, moteris po gimdymo gali depresuoti, būti nestabilios nuotaikos ir pan., tam ir reikalinga profesionali medike, kuri supranta savo darbo esmę ir padeda moteriai, ji pirmiausia turi būti kantri ir įsiklausyti į moters ir kūdikio poreikius, o ne atvirkščiai, moteris neturėtų šokinėti pagal jos dūdelę.
Nėra čia jau taip bloga situacija su toms sesutėmis, na gi visose profesijose yra žmonių pasirinkusių profesiją ne pagal save ir dirba tik tam, kad kažką veiktų, todėl ir darbas atliekamas mechaniškai, o ne kokybiškai, o dirbant su žmonėmis, ypač neščiosiomis ir tik ką pagimdžiusiomis, švelniai tariant labai negerai smile.gif
Sėkmės neštukėms, linkėjimai naujagimių sesutėms lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rola: 23 lapkričio 2009 - 16:28
QUOTE(Saldu444 @ 2009 11 18, 21:53)
na per kuria vieta ten tie naktiniai sexy?  lotuliukas.gif  nors jo, man antra diena atnese persirengti (nes gulejau intensyvios terapijos palatoj), tai buvo net be sagu (o uzsegami priekyje)  doh.gif

Na aš bent gimdžiau su tais pačiais, kaip ir visos čia, tik be sagų ... biggrin.gif Po to atnešė persirengti jau su dviem sagom lotuliukas.gif

QUOTE(Elzė @ 2009 11 21, 01:16)
lygiai taip pat as. o kodel ne pas Maciulaitiene gimdei?

Tiesiog sugalvojau sutaupyti apvalią sumelę, tačiau kitąkart turbūt tarsiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 11 25, 11:57)
Na aš bent gimdžiau su tais pačiais, kaip ir visos čia, tik be sagų ...  biggrin.gif Po to atnešė persirengti jau su dviem sagom  lotuliukas.gif
Tiesiog sugalvojau sutaupyti apvalią sumelę, tačiau kitąkart turbūt tarsiuosi  smile.gif

nėra ko ten tartis....Gimdžiau kai budėjo Mačiulaitienė....visą darbą nudirbo akušerė, o ji tik susiuvo mane, bet ir tai dar man klaustukas kaip ten...reiks pasitikslint kai pas gine nueisiu.
Vizitą atidėjau, nes baisu dabar koją įkelt į polikliniką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2009 11 25, 12:37)
nėra ko ten tartis....Gimdžiau kai budėjo Mačiulaitienė....visą darbą nudirbo akušerė, o ji tik susiuvo mane, bet ir tai dar man klaustukas kaip ten...reiks pasitikslint kai pas gine nueisiu.
Vizitą atidėjau, nes baisu dabar koją įkelt į polikliniką doh.gif

Per visus gimdymus akušerė priėma vaiką. Gydytoja tik siuva ir daro kitus baisius darbus, stebi vaikučio būklę, taip pat priima sprendimus, jei kas ne taip ...
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 11 25, 16:28)
Per visus gimdymus akušerė priėma vaiką. Gydytoja tik siuva ir daro kitus baisius darbus, stebi vaikučio būklę, taip pat priima sprendimus, jei kas ne taip ...

Na ne visad tik tiek daro. wink.gif Pvz sėdyninę primeigą irgi dažniau gydytojai priima. smile.gif
Atsakyti
O gal kas zino kuriomis savaites dienomis kokia gydytoja budi? 4u.gif Zinau, kad Banga pirmadieni ir ketvirtadieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 11 25, 20:33)
O gal kas zino kuriomis savaites dienomis kokia gydytoja budi? 4u.gif  Zinau, kad Banga pirmadieni ir ketvirtadieni ax.gif

Nežinau ar padės, bet aš gimdžiau iš antradienio į trečiadienį - dirbo Mačiulaitienė...
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2009 11 25, 21:05)
Nežinau ar padės, bet aš gimdžiau iš antradienio į trečiadienį - dirbo Mačiulaitienė...

O iš pirmadienio į antradienį - Statkevičienė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 11 25, 20:33)
O gal kas zino kuriomis savaites dienomis kokia gydytoja budi? 4u.gif  Zinau, kad Banga pirmadieni ir ketvirtadieni ax.gif

QUOTE(ingelėėė @ 2009 11 25, 21:05)

QUOTE(_Foxy_ @ 2009 11 25, 22:25)
O iš pirmadienio į antradienį - Statkevičienė  smile.gif

Dabar lieka išsirinkt, kada gimdyt. doh.gif lotuliukas.gif O Radavičienė kada?
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 11 25, 23:38)
Dabar lieka išsirinkt, kada gimdyt.  doh.gif  lotuliukas.gif O Radavičienė kada?

Kai lankiausi dienos stacionare, tai teko užmatyt sekmadienį ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 11 25, 21:33)

na kiek žinau medicinos personalo darbo specifiką, tai jiems kas mėnesį budėjimus skirsto
Atsakyti