Įkraunama...
Įkraunama...

Post Scriptum

QUOTE(Ganda @ 2009 03 19, 17:11)
O kaip patartumet prisiziuret po kopustu sriubos dietos?

siaip patarciau po truputi didinti kaloriju kieki, sveikai maitintis ir stebeti svori ax.gif .nepamirst iskrovos.na bent jau as taip daryciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 04 19, 14:55)
Jo kristu greiciau, as i savaite karta ar du pasidarau iskrova, nes man labai patinka iskrovos dienos, turiu energijos tada daug mirksiukas.gif

o su kokiais produktais tu daraisi iskrovos dieneles? wink.gif
Atsakyti
As siandien su arbuzu visu ir vaisiu kokteliu pasmaguriavau. bigsmile.gif siaip galima skysciais ( jogurtai,sultiniai), vienas produktas labiau vyrauja manosiose. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Straipsnis, apie kai kurio maisto netoleravima: http://www.pasveik.l...-sargdina/34199. Gal kam bus idomu.
Atsakyti
Atleiskit, bet akytes skauda, tikrai neperskaitysiu visu puslapiu ir atsiliepimu... tik galiu pasidalinti savo mintimis, kurios tikiuosi kazkam pades likti grazioms visam gyvenimui.

Didziausia klaida besilaikant dietos yra saves apribojimas. Nuolatinis kiekvieno gramo sekimas, neviltis uzlipus ant svarstykliu ir pamacius nejudanti ar neduok Die paaugusi svori.
Perskaiciau knyga, kuri pakeite mano poziuri apie dietas 180laipsniu kampu. Buvau skaiciusi Allen Carr'o Lengva buda suliekneti ir gailiuosi, nes tai buvo tik mano laiko svaistymo, nes jis nemokejo geru faktu pateikti tinkama forma. Dabar perskaityta knyga yra parasyta Jason Vale "Slim fo life", zinau, kad ji yra isversta i nemazai kalbu...
taigi, pradedant kelione i savo nauja, grazu ir sveika kuna reiketu pasirengti psichologiskai. surasyti tai, kas jus nutukino pirmoje vietoje. ar kasnis sokolado isgyde depresija? ar duonos gabalas su desra nuzude liudesi? torto gabalas islaisvino nuo vienatves? mano atveju suvalgytas netinkamas maistas viska tik dar labiau apkartindavo. tad dieta turetu buti viso gyvenimo mitybos planas, ne 2vieju savaiciu greitas badas, kuris tikrai pades nusikratyti nereikalingu kilogramu, bet kiek laiko tai truks, jei vienintelis dalykas apie kuri svajojam valgydamos ta vandenyje virta vistienos krutinele ar kitoki velnia, kuri siulo visu grieztu dietu meniu yra tas pats maistas, kuris mus priverte imtis grieztos dietos pirmoje vietoje. dieta turetu buti pagrista iprociu ir mastymo pakeitimu. niekas suaugusiam zmogui kazko nevalgyti, nes uzdraustas vaisius dar saldesnis, tad po poros savaiciu draudimo mes puolam i ta pati liuna ir dar su pagreiciu...
svarbiausia susidraugauti su savimi, suprasti ir isklausyti savo kuno... ji maitinti kuo naturalesniais produktais ir jis atsidekos svytedamas groziu ir sveikata... numarinus tuos netikrus velniukus galvoje, kurie kursto eiti uzkandziauti, kai is tikruju nesame alkani pats pirmas ir svarbiausias zingsnis. tai padarius niekas nebaisu!
dieta yra visam gyvenimui, ji neturetu tureti uzisbreztu tikslu, datu...
Atsakyti
mazhulinka, labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
Kai dieta baigiasi, tai vel pradedi valgyti ir vel viskas atauga, o kartais, o gal ir dazniau ir dvigubai, gal buna ir trigubai biggrin.gif Mano manymu nereik laikytis jokiu dietu, o valgyti sveikai, retkarciais leist sau pasmaguriaut. Cia skaiciau grikiu dieta kazkokia, tai ka dvi savaites tik juos valgai, nukrenta kg, gerai. Bet vel pradesi normaliai valgyt ir vel ataugs, nebent visa gyvenima ir valgyt tik grikius, kas yra neimanoma. Taip kad reik keisti iprocius valgymo ir keisti visam gyvenimui, o ne dienai, svaitei ar menesiui. Nes kai greit nukrenta, greit ir atauga. Kaip valgai-taip ir atrodai aciuks.gif
Atsakyti
siandien vel skaiciau straipsneliu. jis buvo apie tai, ka valgyti, kad turetumet grazias kojas... ir atsakymas vienas: valgyti zmogaus rankomis nepaliesta maista. kuo naturalesnis produktas, tuo geriau, o dazniausiai ir maziau kaloringas. as labai stengiuosi butent tai ir daryti, valgyti maista be etikeciu, dar tik mokausi. paslydimu buna ir nemazai, bet esam zmones su savo iprociais, taip pat ir visuomene daznai itakoja musu maisto pasirinkima, bet geriau suklupti ir vel stotis, nei stoveti dvi savaites ir gyventi suklupus, butent taip ziuriu i grieztas dietas. numeciau daug svorio ir greitai, kas butu bumerangu grize jau po poros dienu, sikart viskas kitaip. praejo dvi savaites, bet sugrizo 2kg, kurie manau pms'o ir dar poros niuansu rezultatas, organizmas greitai viska atstatys.
vel gi, daznai uz savo poziuri i maista esu isjuokta, vien del to, kad nenoriu valgyti konservantais prikrautu kasdieniu produktu kaip duona ar jogurtai, kad noriu viska kas imanoma pasidaryti savo rankomis..
Atsakyti
Gera tema aptikau bigsmile.gif Asmeniskai man mesti svori yra lengviau nei ji islaikyti. Nes kai meti- bent jau dziaugiesi rezultatais, o kai reik islaikyt- ir valgyt ko nori negai ir sportuot reikia, o rezultatai vis tokie pat biggrin.gif Na bet cia tik man.
Ir siaip man dar 5 kg liko numest (per 5,5 men numeciau 19 kg blush2.gif ).
Kogero visos zinome taisykles kaip islaikyti grakscia figura, bet viskas pasidaro nebetaip paprasta, kai reikia to imtis praktiskai.
Sekmes visoms 4u.gif
Uzsukciu ir as cia retkarciais smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,pasedejau pagalvojau,jog gerai butu apie tokia tema padiskutuoti.
Man paciai labai pasidare idomu,kaip gi palaikyti tinkama KMI,kaip jau sekmyngai esi nusikracius daug KG smile.gif
Dalinkimes patarimais,bendraukime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
KVIECIU VISAS VISAS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai gera tema,tik kad diskutuojanciu neatsiranda.Manau aktualu daug kam kaip islaikyti pasiekta svoriuka 4u.gif
As manau ir toliau saikingai valgysiu,darysiu kartkartemis iskrovas,nepadauginsiu saldumynu 4u.gif
Laukiu pavasario galesiu su dviraciu vazineti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2011 02 03, 12:17)
Sveikos 4u.gif
Labai gera tema,tik kad diskutuojanciu neatsiranda.Manau aktualu daug kam kaip islaikyti pasiekta svoriuka 4u.gif
As manau ir toliau saikingai valgysiu,darysiu kartkartemis iskrovas,nepadauginsiu saldumynu 4u.gif
Laukiu pavasario galesiu su dviraciu vazineti thumbup.gif

Na taip ir sukuriau,tam,kad cia visos rinktusi ir diskutuotu apie islaikyma KMI,po nukritusiu kg,bet kazkaip nelabai ir yra tokiu g.gif g.gif g.gif
as irgi stengiuosi valgyti taip kaip ir anksciau tik viska riboju ir mazesnem porciojom,bet kad ir taip jau i skrandi daug sukisti negaliu,nes susitrauke labai thumbup.gif
Ir siaip dar atsikratyti reikia keliu kg smile.gif
Papildyta:
QUOTE(marina77 @ 2011 02 03, 11:46)
sveikos 4u.gif
as jau tiksla kaip ir pasiekus ,bet vistiek apie1 kg sokineja .

Gal tada reiktu kazkaip kazko atsiriboti,kad jisai butu stabilus,na bet jei tik 1 kg sviruoja,gal tai yra normalu,nes vistiek,ryte vienoks svoris,per pietus kitoks,nuejus i tualeta vel kitoks.
Tad su tavimi man ziurint viskas ok thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sermuksnelis @ 2011 02 03, 11:43)
sveiki,tikrai sauni tema drinks_cheers.gif mbet kadangi as dar tik kovos pradzioje,tai tikrai uzsuksiu pasiekus tiksla 4u.gif tikiuosi ir patarimu daug rasiu tada smile.gif

Labuka,tai kvieciu i musu kita temele,kur mes dar metam svori ir irgi dalinames gerais patarimais ir receptukais.
Tema vadinasi ''Sveikai maitinuosi ir krenta kilogramai'' drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kiek pagyvinsiu diskusiją, surašysiu ką aš žinau, apie tai, kaip išlaikyti svorį po numetimo.
Pirmiausia reikia išlaikyti svorį kad jis nekristų per greitai. Iki 2 kg per savaitę. Kuo tolygiau ir lėčiau krenta svoris, tuo ilgiau jis išsilaikys.
Nusistatykite vieną esminę nuostatą, kurios laikysitės viso svorio metimo metu ir po to. Pvz. atsisakot saldumynų, vakarienės, mažinat porcijas, ribojat angliavandenius ar riebalus. Susikurkite sau taisyklę, kurios laikytis jums būtų patogu ir priimtina. Įsiminkite tą taisyklę ir visada jos laikykitės.
Jei svorį mesite nenatūraliai, alindamos organizmą, lauždamos save, tai kažkada vis tiek atkrisite vos pradėjusios normaliau maitintis.
Iš dietos rėžimo į normalią mitybą pereikite palaipsniui. Nepulkit valgyt visko ko pasiilgote iškart ir neskaičiuodamos porcijų. Vieną savaitę įsiveskite vieną produktą, kurio labiausiai pasiilgote, kitą savaitę kitą. Jei nuo kažkurio produkto iškart padidėjo svoris, jūs tai pastebėsite ir galėsite kontroliuoti.
Maitinkitės reguliariai ir kokybiškai.
Atsakyti