Įkraunama...
Įkraunama...

Post Scriptum

sveikos, man atrodo svarbiausia neryt lotuliukas.gif siaip dvieju iskrovu daugoka, man atrodo, jei bus ju per daug, jos atsibus ir net nesinores laukti tu dienu (pripazinkim, nera taip jau lengva jas istverti...), o ir medz apykaita gali suleteti, bent jau pradziai manau uztektu vienos, ir su viena iskrova + neryjimas + nevalgymas vakare + sportas = svoris juda zemyn thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti ar mažinot valgymo porcijas, ar atsisakėt kokių produktų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 18 balandžio 2012 - 11:16
produktu tai jokiu neatsisakiau. Mano pusryciai zinok kartasi buna sotesni nei pietus blush2.gif pvz siandien kugelio pusryciams valgiau, vakar kotleta, nes kas ryte suvalgyta tikrai per diena issibarsto. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 18 balandžio 2012 - 11:17
Dova nele, gal reikėtų tau tikrai grįžti prie normalesnio maisto, o vėliau vėl galėsi pasidietinti. ax.gif

Aš tai jau svajoju apie pirmadienį(skystinsiuos), nes per pastarasias dienas kažko per daug apsivalgau..Šiandien dar kugelio užvalgiau, tai išvis gėda. doh.gif O dabar ant tiek sąžinė graužia, kad palauksiu dar kol pabaigs virškinti kugelį ir eisiu pasportuoti, nes neužmigsiu ramiai biggrin.gif

O kaip jūs? Nenusiženginėjat? smile.gif
Atsakyti
Tai svarbu, kad gerai laikaisi ir maitiniesi. mirksiukas.gif Aš tai užsikabliavau už šitos info ir sakiau kol neišbandysiu negyvensiu ramiai biggrin.gif (mane jau teta bandė seniau supažindinti su šia informacija, bet tik dabar susidomėjau smile.gif )Beja šiandien gerai atsilaikiau pagal tą maisto derinimą.. Iki 14h vien vaisiai (pusryčiams vaisių mišrainė užpilta apelsinų sultim), o pietums šauniai suvalgiau karbonadą su daug daug salotų ..Ir jokios bulvių košės, pasirodo visai lengva. thumbup.gif O jei kokią dieną užsinorėsiu bulvių tai valgysiu bulvių su daržovėm be mėsos. Dabar gurkšnoju 3in1 kavą, o apie 18h suvalgysiu varškės deserto smile.gif Nors pagal tą programą pieno produktai nerekomenduojami, bet kolkas jų tikrai neatsisakysiu. Tai tokios naujienos iš manęs..Kolkas man patinka. smile.gif Ir be to aš pastebėjau, kad esu turbūt jauniausia iš jūsų kuri prižiūri maistą. smile.gif Bet argi yra riba amžiuje, kuri draustų derinti savo maistą ir sveikai maitintis? smile.gif Gaila, kad mama nuo vaikystės manęs nemokė sveikai maitintis, bet dabar ji mane palaiko ir sako, kad džiugu jog noriu pradėti taisyklingai maitintis ir gyventi sveikai. Pats metas. smile.gif

P.S. ačiū už nuorodą, man patiko..Ir muzika ir judesiukai. thumbup.gif
Atsakyti
mano tai dieta valgyt per dieną vieną karštą patiekalą ir dar porą užkandžių (kad ir čipsus) , nevalgyt sumuštinių,o nuo septynių saldumynus tik arba vaisius/salotas. šiaip gerai tuo,kad nebloga būna naktį,nes anksčiau jausdavau pareigą prisišveist du sykius doh.gif
Einu du sykius per savaitę į aerobiką, tai per penkias savaites numečiau keturis kilogramus abol be vargo bigsmile.gif Šiuo metu jau taip sparičiai nebekrenta, bet ir gerai, nes nelabai sveika greit daug numest.
Man rodos, tos iškrovos dietos nieko gero,nes tik stresas organizmui,kad negauna valgyt ir paskui kiekvieną gramą kaupia g.gif Bet čia aišku kaip kam.
Sėkmės visoms atrandant geriausią būdą, ka dkuo mažiau kankintis reiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
norėjau jūsų paklaust apie tas iškrovos dieneles. wink.gif Jūs išsikraudinėjat su visiškai visais skysčiais? ir kokį kiekį tų skysčių suvartojat? smile.gif
Atsakyti
Sveika. smile.gif mirksiukas.gif
Na aš kai iššsikraudinėju tai stengiuosi naudoti vien tik arbatas ar sultis..Tik pietums išgeriu buljono(kubelį ištirpinu puoduke). smile.gif

Bet aišku, gali rinktis visus skysčius, tik stenkis nekaloringus.
Pabandyk gal su kuo mažiau kaloringesniais skysčiiais pabūti, bet jeigu labai bus sunku turėk šaldytuve kokio geriamo ar paprasto jogurto, arba pasitaisyk buljono ar netirštos sriubos, arba tiesiog man geriausiai alkį numša kakava, ji labai soti. smile.gif Ir be to juk iškrovaujant gali sunaudoti iki 800 kcal, tai manau gali drąsiai rinktis skysčių įvairovėj. smile.gif

Tai tiek..Gal dar merginos ką nors pridurs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 15, 22:33)
Oj Ingri daug numetei jau thumbup.gif As tai jau nemazai sportuoju, siandien vos kojas velku, labai blauzdas tempia, tai rytdienos bijau net sulaukti, nepaeisiu turbut ax.gif Nepasiruosiau iskrovai rytdienos tai pusryciam manau gersiu vandens, kakavos, o darbe nuleksiu i parde sulciu pasiimt. Idomu kaip ryt seksis smile.gif

sveikos noreciau paklausti ka jus vartojat per iskrovos diena?
Atsakyti
Sveikos as pusryciams geriau stikline vandens ir nemaza puodeli arbatos zalios, nors buciau dar ir kokio jogurto ikalus, bet neturejau. Pasiemiau apelsinu sulciu pakeli gal siandien man jo uzteks su vandeniu. Jei neuzteks tai vakarienei jogurto geriamo fiji pasiimsiu, nes sultyse paziurejau tik 440kl, per mazai unsure.gif
Papildyta:
Dar nusprendziau, kad kt savaite kai darysiu iskrova spausiuosi sviezias morku ir apelsinu sultis po stikline. Bus super sviezios sultys, tikrai pravalys mano organizmo, o ir oda atsigaus. Kaip cia vakar apie tai nepagalvojau ir nepasiruosiau g.gif net pykstu ant saves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 17, 12:39)
Dova nele, sakei su blenderiu daug ka trini, nusipirkau ale nelabai gaudaus ka dar galima be sriubu trinti blush2.gif ar galima pvz nevirtas darzoves, kaip morkos?

nius as darausi ir vaisiu kokteilius, ten visokius kivius, bananus ir viska kas trinasi;] tik zinoma kauliukus isimu;] o del morku tai nzn kas ten gautusi;]
Atsakyti
O kaip patartumet prisiziuret po kopustu sriubos dietos?
Atsakyti