Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(lysa @ 2005 05 17, 11:03)
aš po ilgų paieškų atradau avon kremą su negyvosios jūros purvu,  thumbup.gif  kremukas, tik kvapas intensyvokas, bet šiaip labai liuks.

Man irgi jis labai patiko thumbup.gif Tik kvapas truputėlį erzina.
Atsakyti
o aš jau antrą Barchatnyje ručki nusipirkau, nes su vyru labai greitai sunaudojom smile.gif
Atsakyti
as tai naudoju naujaji Genera ranku krema su glicerinu ir vitaminu E, labai greit isigeria ir poveikis labai fainas;) kiekis nedidelis, patogu nesiotis, o ir kainyte super, pabandykite!!!
Atsakyti
O aš naudoju Les karites. Laaaaaabai patinka.Nagai taip sustiprėja. O ir kvapas malonus. Kaina taip pat gera.150ml. - 12 lt.
Atsakyti
As labai patenkinta kremais ranku is avon, visada perku su glicerinu, nu bet rankos buna labai svelnios..... neapasigailesite jei isigysite smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Neutrogena. Tikrai labai geras kremas thumbup.gif Man net alergiją išgydė. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabbii: 05 birželio 2005 - 18:05
Man irgi Les Karites pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Man eurokose įsiūlė Dulgon su alijošium (rinkausi iš kokių 4)
Ir ką galiu pasakyt - tikrai kad patiko smile.gif
Maloniai susigėrė, rankytės minkštos, ir nagučiams patiko smile.gif
Tik kvapas gal per intensyvus... nors jei niekuo daugiau nesikvepinu, tai nieko...
Atsakyti
O vat man vasara jau nebereikia ranku kremo... Kazkaip uztenka kol kuno kremu issimozuoju ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(laimINGA23 @ 2005 06 01, 09:52)
O aš naudoju Les karites. Laaaaaabai patinka.Nagai taip sustiprėja. O ir kvapas malonus. Kaina taip pat gera.150ml. - 12 lt.

Man irgi sis, liux kremukas thumbup.gif ! O dar savo rankytes kadanors bandysiu palepint Essex kremuku. Kiek girdejau irgi thumbup.gif !
Atsakyti
Manau, kad mūsų rankelių grožis priklauso ne tik nuo nagų prižiūros g.gif
Kintantys metų laikai (vasaros karščiai, žiemos šalčiai), lauko darbai bei namų ruošoje naudojama buitinė schemija, visokiausi valikliai, skalbikliai ir t.t. laikui bėgant palieka savo pėdsaką ant mūsų rankelių unsure.gif
Kaip puoselėjat savo rankų odą ? Kokias priemones naudojat, kad oda neišsausėtų, neskilinėtų, o būtų lygi ir švelni ax.gif
Beveik įsitikinau, kad rankų kremai, ne visada yra veiksmingi sad.gif
Gal žinot kokių savų receptų ar labai labai gerų kremų, mūsų rankelių odai apsaugoti ir palepinti.
Taigi, pasidalinkit savo patirtimi, paplepėkim gathering.gif
Atsakyti
karts nuo karto panaudoju kavos tirscius ..arba jau isspausta cintrina itrinu i rankas ax.gif ..palaikau apie 10-20 minuciu..kada kaip laiko turiu ir nusiplaunu.. rolleyes.gif
Atsakyti